Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 541
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ние сме били в станцията на АЕЦа и я препоръчвам. Условията са -  модернизиран соц. Стаите не са нищо особено, стените са тънички, но храната в ресторанта е хубава, топло е навсякъде, има басейн, който е чист, а гледката и въобще природата там е страхотна. И цените са много добри за това качество. Само че служителите на АЕЦа са с предимство и за останалите само ако останат свободни места. Но не е невъзможно.

# 451
Станцията на АЕЦ-а наистина не е лоша като съотношение качество-цена. Бяхме там миналата зима. При мен по време на зимна почивка (особено с каране на ски) е важно да има най-вече парно и топла вода  Joy

# 452
  • Пловдив
хотел Медика в Нареченски бани...дали е тук Rolling Eyes

# 453
  • София
Да похваля СПА Хотел Орбел в Добринище! За първи път го посетихме през иминалия уикенд, и останахме очаровани! Прекрасна обстановка и идеално обслужване на прилична цена. Препоръчвам!

# 454
  • Пловдив
Някой с мнение за х-л Сезони Цигов чарк?

# 455
Да похваля СПА Хотел Орбел в Добринище! За първи път го посетихме през иминалия уикенд, и останахме очаровани! Прекрасна обстановка и идеално обслужване на прилична цена. Препоръчвам!
Този хотел в крайна сметка има ли минерална вода в басейна или не? Спомням се, че тук някой писа че била обикновена, а на сайта е обявена минерална. Питам, защото ако е с минерален басейн ще го посетим.

# 456
Хотел Извор, намира се на  Старозагорските минерални бани. Останахме много доволни от престоя си там. Чисто, уютно, вежлив персонал и отличен спа център.

Хотел Извор - Пресни впечатления:
Чисто, уютно - Да,
Вежлив персонал - Да, особено сервитьорката (не знам дали има и други жени сервитьори, ние видяхме една жена)

НО, Ужасно скъп ресторант (не че нощувката е евтина-50 лв.на човек с вкл.закуска), мнооого префърцунено меню, ястия с трудни за произнасяне имена, малки порции (не става за наяждане, особено предвид цените, единственият плюс е, че сервитьорите се стараят наистина).
Закуската (на блок-маса) е ПЪЛНА СКРЪБ!!! Откъм избор на разнообразни и качествени продукти отговаря на ДВУЗВЕЗДЕН хотел - шунка, кашкавал, сирене, краставици, домати, баница, яйца, мед, конфитюр, пастет и сок от степче-?!?, млякото се заплаща допълнително, кафе се полага по едно на закуска, останалото се заплаща (2,50 лв., но поне е добро)

Басейн с ЧЕШМЯНА ВОДА, въобще не знам кое им е точно "минералното" на тези Старозагорски бани, при условие, че НЯМА басейни с минерална вода в "комплекса". Алеи и тротоари също липсват, т.е. извън хотела няма къде да отидеш или дори просто да се разходиш.

# 457
И аз съм на това мнение относно Извор в Старозагорски минерални бани- условията са великолепни, но цените в ресторанта са изключително високи. Хранихме се само веднъж там, за останалите пъти- намерихме други места. Закуската е твърде "недобра", бедничка, да. Иначе са изключително любезни хората в целия хотел и спа- то ни хареса много.
За разходка- ходихме до параклиса, има пътечки към планината, ние такива разходки харесваме точно. Не държим на тротоарните.

# 458
Хотел Веника в троянския балкан е добър!

# 459
  • София
Аз искам да вдигна малко реномето на хотел Медикус във Вършец, защото четох недотам добри отзиви за хотела и особено за ресторанта му, а моите впчатления са коренно различни.
Бяхме там за три дни. Пътят - през магистралата, бива, само последният участък след Е79 е калпав, но се изтрайва. През Петрохан не знам как е, не се престрашихме.
Хотелът не е за 4 звезди наистина, но пък е много уютен. Покри всичките ми критерии за добро изкарване в такъв тип хотел:
- много топло навсякъде, подовото беше на макс, не сме усетили никакъв дискомфорт при придвижването мокри по халати
- изключително любезен персонал - на рецепция, в лоби бара, в ресторанта, мили и вежливи хора, много добро отношение към малките деца, които както е известно, могат да бъдат доста шумни. Ние бяхме с общо 4 деца на възраст от 2 до 8, какафония пълна, не сме усетили и намек за досада от никого, напротив - отнасяха се с тях с внимание и старание, което винаги много ме впечатлява. 6+ за персонала Peace
- много чисто беше навсякъде - бани, стаи, спа център, ресторант. Две неща не ми харесаха - на пердето в стаята имаше петно, забележимо с просто око, редно е да го изперат и в ресторанта не слагаха приборите на салфетки, а директно на покривката. Но това са дреболии, отбелязвам ги само за коректност, а не че са ми развалили почивката.
- басейнът е идеален за малки деца, много топъл, чист, моите не излязоха три часа. Джакузито е идеално за разлагане, 36 градуса Sunglasses
- най-голямата ми изненада беше ресторантът, защото бях чела негативни отзиви и се бях настроила за скъпа и кофти храна. Е, не знам какво точно са си сменили, но храната беше разкошна и съвсем прилична като цена. Супи - 1.80-2 лв., салати - 3-5 лв., паста към 5-6 лв., скара под 2 лв. за кюфте/кебапче. Грамадни порции и много, много вкусно. За любителите на гурмето има завързани ястия, от които аз лично се очаровах. Иначе менюто не е богато, но пък е качествено. Препоръчвам крем супата с песто и бадеми, доматената супа, талиателите с пиле и спанак, сотираните картофки с розмарин и пърленките Grinning За закуска имаше стандартните неща, плюс единия ден баница, а другия - мекици. Много съм доволна Peace
В заключение мога да отбележа, че за цената, която платихме, получихме повече от очакваното и препоръчвам хотела без колебание Peace

# 460
belinda това което казваш звучи много добре.В сайта на хотела обаче нищо не се отваря.Можеш ли да ми дадеш някакъв телефон за връзка.

# 461
  • София
Да, сайтът забива доста. Нямам тел. за връзка, ние бяхме с ваучери, които останаха там, а номерът беше записан на ваучерите. Защо не погледнеш по сайтовете за колективно пазаруване, може да има пак някъде оферта?

# 462
Да, сайтът забива доста. Нямам тел. за връзка, ние бяхме с ваучери, които останаха там, а номерът беше записан на ваучерите. Защо не погледнеш по сайтовете за колективно пазаруване, може да има пак някъде оферта?
Благодаря ти.Успях да се свърша с хотела.Закуската на блок маса ли е че не разбрах?Каква е температурата на водата в басейна.За децата предлагат ли халати?Извинявай за многото въпроси но имат свободни места за желания период и се чудя дали да резервирам.До колко часа работи спа центъра/басейна/

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 17:02 от mimi0585

# 463
  • Резерват "Северозапад"
Направо не мога да повярвам, че говорите за Медикус Mr. Green....може би нов мениджмънт и персонал Thinking
П.П. За мен си е твърдо за черния списък.

# 464
Направо не мога да повярвам, че говорите за Медикус Mr. Green....може би нов мениджмънт и персонал Thinking
П.П. За мен си е твърдо за черния списък.
Вие кога ходихте последно.Мои приятели ходиха есента и бяха също много доволни.Зомбайо на вас какво не ви хареса.

Общи условия

Активация на акаунт