Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 582
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Аквилон спа в с. Баня. Водата там е направо вряла, излизаш зачервен, все едно си бил на руска баня Laughing

Благодаря ти !   bouquet

# 496
Здравейте, хайде и аз в темата.
Аз съм привърженик на СПА хотели с минерална вода. Мога да препоръчам за този списък балнеохотел Констанция в местност  Вили Костенец за тези, които не са много претенциозни. Хотела е тип санаториум от соц време, но е ремонтиран. Спа ценътра е нов и много добър. С средно голям много топъл минерален басейн 37 - 38 градуса вода. Има и джакузи, парна баня и сауна но се плащат отделно. Храната е вкусна и много ефтина. пълен пакет цял храноден +басейн + 3 процедури е 43 лв на човек в двойна стая.

# 497
fatalina и се регистрира само да ни го кажеш ?!  

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 09:07 от Ivaila1302

# 498
  • София
Аз пиша от доста време в този форум и също се дразня на явно рекламни публикации, но в случая подкрепям мнението за Констанция и определено препоръчвам хотела за хора, които обичат минерална вода, но не държат непременно на лукс.  Посетихме Констанция за един уикенд преди около месец и половина и сме доволни. Само допълвам, че джакузите е срещу заплащане, което лично на мен не ми хареса много.

Та не  винаги под вола има теле    Mr. Green

# 499
Извинявайте момичета, че вчера не продължих да пиша, но ми излезе спешна работа.
Наистина съм нов член на този форум. До сега само го ползвах за да чета теми, но вчера реших че ще се регистрирам и ще започна активно да участвам в такива теми. Определено не съм рекламодател. Пиша като обикновен потребител. Не искам да ангажирам никого с моето мнение. Просто съм доволна от този хотел (Констанция) и смятам, че като баланс цена/услуги е приличен.

# 500
Комплекс "Боженци", с. Черневци, Габрово. Страхотно място!
  Много искам да посетим този комплекс, но ММ е от района и ако не отседнем при свекитата, ще има сърдити...
И за да не спамя - с две ръце гласувам за хотел Велина, Велинград   Peace

# 501
Хотел КОСХОЛ, Цигов чарк, язовир Батак. Мястото е страхотно. На брега на язовира, обслужването и кухнята са на ниво

# 502
  Днес се върнах от 4-дневна почивка във Велина- Велинград, та да споделя. По отношение на настаняване, хигиена, персонал-без забележки. На закуски не съм ходила, та нямам мнение. Мъжът ми горе-долу беше доволен. Басеини ( външен и вътрешен) - ОК за всички, които обичат да плуват. Само да плуват. Дюзи, лежанки и други глезотии няма. Налице е джакузи с неособено силни струи. Парната баня работеше, сауната-не. В ресторанта ( ходихме само веднъж на вечеря и повече не повторихме) изключително високи цени за качеството, което се предлага. Хора в ресторанта нямаше.
  Дали и защото случихме мрачно време,  Велинград ми се стори много тъжен град.

# 503
За Приморско и аз да дам добър отзив. В хотел Буена Висста ходим от три години и всеки път оставаме много доволни. Близо до плажа, близо до централната улица, но и достатъчно далече, за да не е шумно, хубава и вкусна кухня, хубави стаи, басейн, детско кътче, паркинг. Много добро обслужване. Може да го видите на сайта им.

# 504
  • София
Оле, не мога на тия да им разбера цените Rolling Eyes В сайта пише цена на помещение, пък има доплащане за допълнително легло и отделно за деца над 4г. 50% от цената на човек newsm78 Честно казано, нищо не разбрах...

# 505
  • София
Оле, не мога на тия да им разбера цените Rolling Eyes В сайта пише цена на помещение, пък има доплащане за допълнително легло и отделно за деца над 4г. 50% от цената на човек newsm78 Честно казано, нищо не разбрах...

Най-добре им пусни запитване. Но иначе ако е цената е на двойна стая, а детето плаща 50%. Делиш цената на 2, за да получиш на човек и още на две, за да получиш за дете, прибавяш цената за дете към тази за цялата стая и умножаваш по броя дни Simple Smile

# 506

Белла, да ти кажа и аз не го разбрах точно. Това лято за първи път ще имам дете над 4 и тепърва ми предстои да разбера.  Laughing

# 507
Две години ходихме в Лагуна Маре в Албена останахме много доволни  Peace

# 508
Много неприятно впечатление правите на нови хора, които се регистрират в бг-мама. Много от вас са изключитено злостни и непремерени в изказванията си. Аз също скоро се регистрирах, въпреки че отдавна чета разни тези от този сайт. Мен също ме такувахте веднага, че съм правила реклами на хотели. Чудите се как така се регистрираме и точно в тази тема пишем. Ами обяснението е много просто. Мен например ме вълнуват само темите за туризъм и готварски рецепти. Затова ще пиша и чета основно там. Не съм майка на малки деца и темите за раждане, кърмене, гледане и други такива не ме вълнуват и респективно няма да "рекламирам" детски млекца, кухни, докторки и контрацептиви и т.н.
Счятам че сайта е полезен. Нека повече хора се включват с мнения и предложения. Нека не бъдем толково аругантни и сприхави. А специално за тази тема - то нали трябва да включим в този списък само добри хотели с ресторанти и т.н., еми то това също е реклама. А ако някой смята, че трабва да му се плаща за това, да се обърне към който трябва и да му иска съответната сума. Остам да чета и да пиша и никой няма да ме спре да похваля хотел или масто за добра почивка и развлечение. Също така никой нама да ми попречи и да пиша негативни мнения и отзиви за некачествени услуги и лошо отношение, развалени храни, силна музика, лоша хигиена и т.н.
Като ви чета и в други теми как се карате дори за начин на писане и диалекти, направо ме напушва смях. Това може да го прави само човек с дребнави еснавски чувства и хора с големи комплекси.
Хайде сега да си четем и пишем за важните неща, като запазваме добрия тон.
А на който не му изнася да не чете и пише.

Последна редакция: пн, 29 апр 2013, 05:51 от Тинтири-Минтири

# 509
  • В царството на игрите:)
Ох, и тука ли Naughty Rolling Eyes
Нека да се съсреодоточим върху темата за хотелите и техния бял списък Mr. Green
Има ли местенце, където някой да не се заяжда с някого? Нямате ли си проблеми, бе хора, че правописа ви стана основен такъв? Laughing
И за да не е само това, влязох, за да препоръчам едно местенце, но което бях през уикенда:
Еко комплекс "Клисура" Peace
Има някои забележки, но като цяло е много красиво място, а и е наблизо до София Peace

р.р. Дано да нямам грешки, че да не направя лошо впечатление Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт