Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 636
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Сана Спа Хотел - Хисаря, за втори път ходим там (престой около седмица) и съм много доволна!

# 541
Похвалвам хотел agata beach ahtopol  Hugстрахотен е

Ти... откакто си се регистрирала в този форум друго не правиш освен да пишеш неграмотно на шльоковица и да си хвалиш хотелчето.
Определено му трябват хвалби, много е оргинално, когато някой добавя Beach в името си въпреки, че в близките околности няма плаж.
Това, което твърдиш тук, там в постове, че е под хотела и било плаж... явно даже собствениците на хотела ги е срам да го представят като плаж след като не са го отразили в рекламното си видео Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 16:48 от kodbg

# 542
  • София
Похвалвам хотел agata beach ahtopol  Hugстрахотен е

Ти... откакто си се регистрирала в този форум друго не правиш освен да пишеш неграмотно на шльоковица и да си хвалиш хотелчето.
Определено му трябват хвалби, много е оргинално, когато някой добавя Beach в името си въпреки, че в близките околности няма плаж.
Това, което твърдиш тук, там в постове, че е под хотела и било плаж... явно даже собствениците на хотела ги е срам да го представят като плаж след като не са го отразили в рекламното си видео Simple Smile

Пфхахаха. Остави жената да похвалва Simple Smile Обикновено в страните, които правят морски туризъм отдавна е факт точно това : когато в името на хотела има beach, значи той е на плажа. Обикновено и в нашата държава в по-големи курорти като Албена, Слънчев бряг, Слънчев ден, Златни пясъци и т.н. спазват това правило, но може би в Ахтопол не са чували за такова нещо.

# 543
  • Варна
Информирайте модератор, не се разправяйте излишно и той ще изтрие рекламата.

# 544
  • София
Някакви впечатления за хотел Роял Тауърс в Банско?

Интересува ме също така водата в басейна им топла ли е?
 Благодаря предварително!  bouquet

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 19:17 от *Bubble*

# 545
  • ВАРНА
Преди малко се завърнах ме от Сол Несебър Палас невероятен хотел  GrinningО

# 546
Лъки Банско
къща за гости ''Юнашки глави'' Жеравна
Астера Банско
Бяла Бийч Резорт

# 547
Здравейте,

някой може ли да даде отзиви за Jeravi Alexandria Club ****? Мерси много

Ние търсим някъде по черноморието хотел с удобства за близнаци на 2 го ди 8 мес, на база закусна и вечеря или all inclusive, не за друго, ами да ми е удобно за децата. С басейн, детска площадка, детски басейн.

Мерси предварително

# 548
  • У дома, при моето семейство
Здравейте,

някой може ли да даде отзиви за Jeravi Alexandria Club ****? Мерси много

Ние търсим някъде по черноморието хотел с удобства за близнаци на 2 го ди 8 мес, на база закусна и вечеря или all inclusive, не за друго, ами да ми е удобно за децата. С басейн, детска площадка, детски басейн.

Мерси предварително
Ние бяхме там миналото лято  - на нас много ни хареса - нямам забележки, само където безплатните чадъри на плажа са далечко от хотела. Ако нещо по точно те интересува питай на ЛС?

# 549
  • София
Да не е спам : хотел Империал - Слънчев бряг. Храна и обслужване много добри. На мен лично и местоположението ми хареса, защото е много близо до Несебър и не е в лудницата на Сл. Бряг

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 10:16 от Botten Mary

# 550
Здравейте,
Моля препоръчайте ни приятен, непретенциозен хотел в Пловдив, по възможност в града.

# 551
  • София
Здравейте,
Моля препоръчайте ни приятен, непретенциозен хотел в Пловдив, по възможност в града.

тук сме спали по препоръка и сме останали доволни:
http://www.alafrangite.eu/

# 552
Много Ви благодаря  Hug! Изглежда много симпатичен!

# 553
  • Козлодуй
Някой ходил ли е в хотел Дрийм Холидей в Равда? Резервирахме още зимата апартамент там, събирам мнения както за хотела, така и за градчето. С 2 деца сме и  ми се иска нещо по-спокойно.

# 554
  • София
Обиколихме Равда сега около Великден. Да ти кажа, всичко останало е, но не и спокойно Sad Намерихме една единствена детска площадка в центъра, която може да побере общо 4 деца. Може да има и други площадки, но ние не открихме. Толкова строежи... толкова строежи. Изключително грозно впечатление ми направи Равда и смело заявявам, че това е най-застрояващото се място по черноморието, след него веднага слагам Свети Влас. Не ми хареса този прахоляк и тия строежи. Иначе, като спрат до лятото, може и да е хубаво. Иначе Равда си е едно обикновено село от едно време, но много по-застроено.
Споделям мнение, моля ви не ме нападайте Sad Не бях ходила 2-3 години натам и ми направи лошо впечатление.
Някой с впечатления от Аквилон СПА? Ходила съм преди 2 години и ми хареса, а сега са пуснали много хубава промоция и се чудя, дали не е за сметка на качеството  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт