Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Сол Луна Бей Обзор  newsm51

# 571
Хотел Вила Залива Арапя  Hug

# 572
Кажете нещо за хотел st.georoge lodge в банско

# 573
  • София
Темата ми е интересна.Нашето последно отлично попадение беше този хотел:
http://hotelretro.bg/
Търсехме хотел край Кърджали за майските празници и всичко се оказа заето.Покрай хотела установих,че в Хасково е доста приятно и има какво да се види.

# 574
Бих препоръчала хотел Белвю -Сл.Бряг, мн чисто и с добра локация, първа линия, инклузива им е мн. добър, а на плажа има достатъчно шезлонги и чадъри.Ако на няякой от семейството не му се ходи на плаж, може да ти маха от терасата и да си почива на спокойствие.В хотела има мн. малко българи, почивахме там сега през юни.На вс . слънчево лято и хубави места за почивка!

# 575
Хотел Ястребец в Боровец. За 2 - дни си починахме страхотно. Всички са на морска вълна, но определено не съжалявам, че прекарахме и един уикенд в планината.

# 576
Здравейте. Някой ходил ли е в хотел Европа в Русе скоро?

# 577
Три дни бяхме в къща за гости /по скоро семейно хотелче/ в с.Голяма Желязна - до язовир Сопот. Казва се Au Nature. Прекрасно място за почивка - спокойствие, тишина, чистота, уют. Прекарахме много хубаво. Вечер се чуват единствено песента на щурците и хлопането на звънците на домашните животни. От къщата започва път към планината. Много подходящо за разходка, бране на гъби и билки. Къщата няма ресторант,а кухня с абсолютно всички необходимо за готвене, голяма зала тип ресторант и външна градина. Следващият път пак сме там, но вече с по - голяма компания.

# 578
  • Бургас
Привет дами  да попитам за някой сносен хотел в Плевен

Peace

# 579

Peace
То в Плевен няма много хотели. Това са:

http://www.rooms.bg/hotel-pleven.html

# 580

Peace

Хотел"Балкан" не бих препоръчала, тежък соц.,освен ако не е реновиран скоро. За "Кайлъка" някъде четох не добри отзиви.Не зная с каква цел ви трябва, ако е само за нощувка и не сте били в Плевен  "Ростов " е удобен.Точно в центъра е , иначе от вътре не знам как е.

# 581

Peace

Хотел"Балкан" не бих препоръчала, тежък соц.,освен ако не е реновиран скоро. За "Кайлъка" някъде четох не добри отзиви.Не зная с каква цел ви трябва, ако е само за нощувка и не сте били в Плевен  "Ростов " е удобен.Точно в центъра е , иначе от вътре не знам как е.
В Ростов е като в Балкан. И цените не са ниски.Няма свесен хотел на прилични цени в града.

# 582
# 583
Ми, този Сити Плевен изглежда прилично и също е на удобнао място.Не го знаех ,явно е по-нов. Дано и цените да са прилични.

# 584
Ми, този Сити Плевен изглежда прилично и също е на удобнао място.Не го знаех ,явно е по-нов. Дано и цените да са прилични.

Като видях цените...над 134 лв за стая.

Общи условия

Активация на акаунт