Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 517
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Миналата седмица бяхме в хотел Галери,Хисаря-много съм доволна.
Относно поста на Rah777-няма голям вътрешен басейн за плуване и не отговаря на изискването ти.На мен обаче всичко ми беше точно.
Подкрепям това мнение за Галери,аз също съм доволна.
Вътрешният басейн наистина е малък,ако някой иска да плува-не става,а топлината на водата му се регулира.Отделно в същото помещение е сауната,релакс зоната и парната баня,малко е тясничко и не знам ако се съберат повече хора какво става,но ние бяхме около Коледните празници и нямаше хора.Външния басейн не съм го ползвала,бяхме там зимата.

# 631
Искам да похваля Генчовата къща в Копривщица.
Линк
Малка къща за гости с 5-6 стаи, механа и кухня на разположение на гостите. Навън има малка градина и маси под навес. Чисто, спретнато, обзаведено семпло, но с вкус. Абсолютно непретенциозно място и цените са символични.
Собствениците са много мили и усмихнати хора. Не са постоянно в къщата, ако не искаш - може да не ги видиш през целия престой, ако пък ти потрябват - отзовават се веднага.
Ходили сме два пъти досега, веднъж две семейства и веднъж - три. Всички останахме очаровани, включително и детенцето на третото семейство, което постоянно питаше за собственичката. Grinning
Препоръчвам горещо!

# 632
Линка не се отваря.

# 633
Искам да похваля Генчовата къща в Копривщица.

Подкрепям!  Peace

# 634
  • Пловдив
Може ли мнение за хотел "Здравец" - Девин?

# 635
ivanjelin, "Райски кът"-Калофер си е направо за Черния списък - едно от най-лошите места, които съм посещавала - неподдържано, отчайващ персонал, който извозват от града, респ. зарязаха ни на терасата след полунощ без предупреждение, т.е. заключиха си кухня и пр. и без дума да отронят изчезнаха; при плащането на сметката на следващия ден - също проблеми /е, много голяма компания бяхме, но да разчитат на това, че ще забравим поръчваното.../... Такива ми ти работи! Rolling Eyes
"Марагидик" май е харесвано място. Ние само кафе сме пили там - на пръв поглед ни хареса отвън - уютно поддържано, приветлив персонал. Бяхме отседнали в "Панорама".

Кой питаше за препоръка за Хисаря: Сана Спейс е моето предложение, което си е за Белия списък на хотелите!  Peace Само суперлативи - във всяко отношение! Само да не бяха тези високи цени и на нощувките и в ресторанта... Не е в центъра, но Хисаря е малка, за сметка на това е до страхотен парк, което през есента е вълшебно обагрен. Басейнът става за плуване. За похапване извън х-ла препоръчвам р-т "Орфей" - страхотна интернационална/ориенталска кухня!
Peace

# 636
За пореден път в тази тема искам да похваля хотел Аквилон в с.Баня, Разложко. С всяко следващо посещение сме все по-доволни и все по-доволни - красота, чистота, отношение, топли басейни, вкусна закуска, просторни стаи/апартаменти. Новото е мини детско кътче, така да го наречем. Заведенията в селото са много евтини и готвят супер вкусно. Аквилон е единственото място в България, към което нямам никакви забележки.

# 637
  • София
Похвал за хотел Орфей**** в Банско. Изкарахме страхотна почивка там! Нямам забележки. Simple Smile
Басейн с джакузи, парна баня, фитнес, билярд, фитнес без никакво ограничение. От басейна се излиза на голяма поляна с шезлонги и чадъри. Храната е супер вкусна, персоналът е 90% млади отзивчиви и усмихнати хора. Стаите са просторни с телевизор, радио, хладилник, баня с вана, тераса.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 19:15 от july1993

# 638
  • София
Астера, Банско.
Е, няма такъв кеф.
На първо място е закрития аквапарк... Каквото и да говорим има за всеки по нещо. На -1 етаж има голям плувен дълбок басейн. На 0 етаж си е вече СПА центъра с този мини аквапарк : няколко басейна с различни функции /джакузи, масажни лежанки, струеви масажи, детска пързалка, водна стена, стена за скално катерене и скачане в басейна, изкуствена река около басейните, два басейна по 50 см за най-малките/ + различна телмпература на водата.
Аз най-много киснах в този с 34 градуса, но има от 30 - 44 градуса.
Има и външен, на който имаше доста хора, но аз така и не опитах, защото за мен си беше студено времето.
Стаите - отлични и просторни. Много чисто!!! Обслужването - в ресторанта има какво да се желае. Закуската - пак за всеки по нещо. В понеделник сутринта имаше и палачинки, но не направени миналия ден, а такива, които готвачът носеше през 3 минути топли топли Simple Smile
На рецепция - много мили и възпитани хора.
Абе изобщо, Астера става доста предпочитано място за мен вече.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 15:58 от violenzaa

# 639
  • София
Изглежда наистина приятно и мен ме заинтригува  Grinning

# 640
  • София
violenzaa,определено ме спечели!Мисля че вече знам къде ще почивам тази зима Simple Smile

# 641
  • София
Добре аз имам следният въпрос относно Астера.
Какво означава Аква парк- за мене това винаги е било басейни и пързалки.Но тука никъде не видях да споменавате такива, а само голямото разнообразие на басейни.
Кажете в крайна сметка- има или няма пързалки или други водни атракции или са само различни басейни.

# 642
  • Пловдив
Добре аз имам следният въпрос относно Астера.
Какво означава Аква парк- за мене това винаги е било басейни и пързалки.Но тука никъде не видях да споменавате такива, а само голямото разнообразие на басейни.
Кажете в крайна сметка- има или няма пързалки или други водни атракции или са само различни басейни.

детска пързалка, водна стена, стена за скално катерене и скачане в басейна, изкуствена река около басейните

# 643
  • София
Аз гледах и сайта на хотела и не,че това е типичен аквапарк,но колкото повече водни занимания за хлапето толкова по-добре.

# 644
Благодаря ви, момичета за съветите за Хисаря. За сега май ще се спрем на една от офертите за Хотел Хисар като първи вариант, но много ми харесва как изглежда и Стримон Спа. Някой да има пресни впечатления от него? Едни казват супер, други - не  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт