Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 503
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Калина Малина е новата част, всичко е на квадрат построено, като манастир, в средата са градинките, в сайта няма вътрешните  басейни , защото са нови  от май месец. Ето една нова оферта , има снимки и на двата басейна , вътрешните и външния Peace
http://bgbooking.net/deal/43-bgbooking_starosel_uikend_oferti.html
Там в квадрата са и постройките на винарната и енотеката, всичко е много впечатляващо, съдовете за вино са тонове Peace

# 616
Похвалвам хотел "Сезони" в Трявна. Прилична база, макар и не съвсем нова, просторни стаи с много контакти (за мен това е важен критерий, тъй като обикновено ходя с телефон/и, лаптоп, фотоапарат, понякога бебефон и често батериите на всичко се изтощават едновременно, точно когато трябва да си пусна сешоара  hahaha). Почиства се редовно, а чаршафите се сменят на 3 дни.
Ресторантът е чист и храната е хубава. Всеки ден има поне една супа и едно готвено ястие като обедно меню. Закуската не е най-богатата, която съм виждала, но е напълно достатъчна за хотел 3* (сирене, кашкавал, няколко вида колбаси, домати, краставици, маслини, варени и пържени яйца, парени кренвирши, хляб, кисело и прясно мляко, 2 вида зърнени закуски, пържени филийки, банички, хляб и няколко различни вида кафе от машина).
Басейнът се поддържа безупречно и е много чист. Има прилично голямо количество шезлонги.
Има малка детска площадка и приятен заден двор, където децата могат да играят.
Паркингът към хотела е достатъчно голям да обслужи всички гости на хотела.

# 617
Почивен комплекс "Сигнал" Габрово-страхотно място! Без никакви забележки,всичко е както е описано в сайта,място на което можеш да си починеш или да си изкараш щур купон...който каквото иска,условия има за всичко.Беше ми първото,но в никакъв случай последното посещение!Препоръчвам го с две ръце!!!

# 618
Хотел Валентино 2 Добринище. Много сме доволни. Много подходящ за семейства с деца.

# 619
Здравейте на всички!

Много ще съм благодарна, aко ми препоръчате хотел в Хисаря - ще сме аз и съпругът ми (без деца) началото на октомври, но търсим задължително хубав вътрешен басейн (да става за плуване) и отлично обсужване, че не ни се занимава през така чаканата отпуска с намусен персонал. Ако е и по-близо до центъра, ще бъде страхотно.

Благодаря предварително Simple Smile   bouquet

# 620
  • София
Калина Малина е новата част, всичко е на квадрат построено, като манастир, в средата са градинките, в сайта няма вътрешните  басейни , защото са нови  от май месец. Ето една нова оферта , има снимки и на двата басейна , вътрешните и външния Peace
http://bgbooking.net/deal/43-bgbooking_starosel_uikend_oferti.html
Там в квадрата са и постройките на винарната и енотеката, всичко е много впечатляващо, съдовете за вино са тонове Peace

Ходила съм преди 2 години, а тогава нямаше басейни. Но сега много ме впечатлиха с тия басейни и с цената най-вече. В събота отиваме Simple Smile

# 621
Здравейте, момичета! Нямам много време да чета всичко, което сте публикували и за това искам да попитам имате ли впечатления от Парк- хотел Марагидик в Априлци, както и за Хотел Райски кът край Калофер. Предстой ни почивка, но се чудим дали на едното или на другото място. Благодаря ви. 

# 622
Здравейте, момичета! Нямам много време да чета всичко, което сте публикували и за това искам да попитам имате ли впечатления от Парк- хотел Марагидик в Априлци, както и за Хотел Райски кът край Калофер. Предстой ни почивка, но се чудим дали на едното или на другото място. Благодаря ви. 

В Райски кът бяхме през юли тази година за една вечер. Не съм претенциозна, но не бих повторила. Някога е бил поддържан хотел, но сега - не. Хотелът по принцип се ползва като спалня за изкачващите се до Райското пръскало. Ако искаш подробности, пиши на ЛС.

# 623
  • София
beba2, моля те да споделиш, като бяхте в Калофер, хареса ли ви друг хотел за отсядане там? (За този и аз чух недобри неща...)   bouquet

ivanjelin, били сме в Марагидик преди няколко години, беше ок тогава, но не знам сега как е. Все пак още тогава като че ли повече ни беше харесал хотел Панорама.

# 624
beba2, моля те да споделиш, като бяхте в Калофер, хареса ли ви друг хотел за отсядане там? (За този и аз чух недобри неща...)   bouquet

[

Ние бяхме за една нощувка и не сме се оглеждали за други хотели. Но в този район нямаше. Имаше къщи за гости - 3-4.

# 625
Мами, аз ще ви препоръчам Винарска изба Старосел: http://www.starosel.com/
Комплексът е страхотен! Бяхме резервирали за 2 дни, но репихме да удължим престоя си с още 2, защото бяхме много впечатлени от стаите, хигиената, персонала, минералните басейни... В градината обикалят сърничка, еленче, няколко зайчета и пауни, костенурки и безброй пиленца, пуйки, патици - истински рай за децата, които не спираха да им се радват! Комплексът има външен басейн и джакузи, много свободни шезлонги и чадъри и вътрешен минерален басейн с няколко тангентора, както и отделна обособена част с джакузита. Супер е! Водата беше много приятна (без примеси!). За включената към цената закуска предлагат избор от няколко неща (за всеки вкус - мекички, мюсли, печени сндвичи или препечни филийки с масло, сирене, кашкавал, сладко, маслинки и зеленчуци) и всичкп беше вкусно, богато и пресно. Дават и плодове според сезона. Можеш да опиташ невероятно вкусния им здравословен хляб от лимец, натурален сок от бъз, домашното им грозде и смокини... Излишно е да споменавам, че виното им е невероятно и ви предлагат страхотен винен тур. Има интернет, така че може и да поработиш Smile Имахме вана в стаята, използвахме я. Хигиената е много наниво! Кърпите не миришат на препарати, а на някакъв хубав омекотител. Сменят ги абсолютно всеки ден и хвърлят боклука.
Забележките ни са минимални - имаше неща в минибара, но цени не видяхме никъде (може в другите стаи да има). Имаше само 1 резервна възглавница, но като поискахме ни донесоха. В ресторанта е малко скъпичко, затова често ходихме до Хисаря. Цените на виното в самия ресторант са скъпи - по-добре си купете от рецепция - там са на нормалните си цени...
Имаше много деца! За тях си има детски басейн, катерушки, зала за игри... чипкаха се по цял ден в басейна и гониха животинките Smile

# 626
Извинете,някой да е ходил към вилно селище "Елените",в нета има доста противоречиви мнения и се обърках вече  Rolling Eyes Praynig
Май няма хубави отзиви.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572001.0

# 627
  • Варна
Прочетох,отказах се,благодаря ooooh!

# 628
Прочетох,отказах се,благодаря ooooh!
Peaceмоля

# 629
  • София
Миналата седмица бяхме в хотел Галери,Хисаря-много съм доволна.
Относно поста на Rah777-няма голям вътрешен басейн за плуване и не отговаря на изискването ти.На мен обаче всичко ми беше точно.

Общи условия

Активация на акаунт