Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 700
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Минавам да ви пусна една изгодна оферта за last minute. Е няма минерална вода, но СПА-то е много добро:

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=14526

Мисля, че имаше оферта и в някой от сайтовете за ваучери.

# 196
незнам дали съм споменавала и преди Хотел Лъки Банско. Страхотен е !

Бъни,подкрепям! Hug
Бих повторила и потретила даже! Peace

# 197
Хотел "Ренесанс" - Рибарица. Много печен персонал, хотелът е хубав, а и малко по-нависоко и от него се открива невероятна гледка. В ресторанта пускат музика за всеки вкус, в зависимост от компанията.

# 198
незнам дали съм споменавала и преди Хотел Лъки Банско. Страхотен е !

Бъни,подкрепям! Hug
Бих повторила и потретила даже! Peace

Два пъти сме ходили, горещо препоръчваме програмата Лъки Фит - една седмица всеки ден обикаляне в Рила, Пирин и Родопи, екскурзии до Лещен, Ковачевица и много други, масажи, танци и много хубави моменти.

# 199
Хотел "Ренесанс" - Рибарица. Много печен персонал, хотелът е хубав, а и малко по-нависоко и от него се открива невероятна гледка. В ресторанта пускат музика за всеки вкус, в зависимост от компанията.
Благодаря за инфото! Бяхме си набелязали този хотел, но нямах никакви отзиви.

# 200
В момента има и валчери във vipoferta

# 201
В момента има и валчери във vipoferta
благодаря

# 202
 Аз съм изключително доволна от хотел Ястребец - Боровец.  Hug

# 203
  • София

Може ли малко по-подробно. Любопитно ми е.  Grinning Защо "изключително доволна"?

Според мен хотела е хубав, има много идеен парк, спа центъра му е ок. Ресторанта е гурме, но е мега скъпарски. Къщичките не ми харесаха (на децата да, на мен не  Mr. Green ) . Романтично изглеждат отвън, но не са функционални вътре. Мнението ми е, че хотела е хубав, но много, много скъп (твърде скъп).

# 204
И аз да запиша - http://hotel-ozone.com/index.swf . Малък семеен хотел, обслужването е на ниво, стаите са супер чисти и нови.  Simple Smile

# 205

Може ли малко по-подробно. Любопитно ми е.  Grinning Защо "изключително доволна"?

Според мен хотела е хубав, има много идеен парк, спа центъра му е ок. Ресторанта е гурме, но е мега скъпарски. Къщичките не ми харесаха (на децата да, на мен не  Mr. Green ) . Романтично изглеждат отвън, но не са функционални вътре. Мнението ми е, че хотела е хубав, но много, много скъп (твърде скъп).

Grinning нали правим Бял списък на хотели в страната - това че са скъпи изключва ли ги? Има хора на които не им е скъп  Hug На мен лично .. изобщо не ми е по слите, но ако някой попита къде да ме заведе  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 там ще искам на ски ваканция

# 206
  • София
Разбира се, че в Белия списък спокойно могат да се включват и скъпи хотели. Нямам нищо против това. Исках да разбера само на какво се дължи "изключителната ти впечатленост" .  Sunglasses И да кажа, че за тия пари, не е нещо изключително това, което хотела предлага.  Mr. Green

# 207
Разбира се, че в Белия списък спокойно могат да се включват и скъпи хотели. Нямам нищо против това. Исках да разбера само на какво се дължи "изключителната ти впечатленост" .  Sunglasses И да кажа, че за тия пари, не е нещо изключително това, което хотела предлага.  Mr. Green

Аз съм доволна от това което предлага и най-вече че е точно пред пистите  Ястребец - това според мен му вдига цената. Иначе ДА могат за тези пари да се намерят много добри хотели, но ако имате идеи за такива които да са пред пистата _ СКИ ВАКАНЦИЯ. Тази зима също избрахме доста приличен хотел със Спа( за след ските) на добра цена, но трябваше да планираме 20-30 мин за да стигнем до пистите и да се върнем - Цената беше наистина по-приемлива  Money

# 208
 molq,да ми дадете мнение за курорта Елените,и хубав хотел с all inclusive,благодаря ви:)

# 209
Искам да включа в белия списък хотелите Исмена Девин, Санта Марина Созопол и Емали-Сапарева баня.
Исмена Девин - там съм се чувствала най-уютно в стаята, спа центъра и околната природа. За мен това е идеалното съчетание от уникална природа, минерална вода, луксозна хотелска обстановка и добра храна на ниски цени.Когато тръгвахме натам си казах кой знае в каква пустош отиваме и какво селско хотелче ни очаква, обаче като никога бях приятно изненадана. Недостатък е дългото пътуване от София, но се преживява, когато живеехме в Пловдив ни беше по-близо. Laughing Градината на хотела е много добре поддържана, стаите са чисти, с бели и пухкави халати, голяма баня, в къщичките на първия етаж е голямхол с камина, а спалните са на втория етаж, непреходни, към всяка има голяма баня с вана и биде. В ресторанта ме изненадаха ниските цени и доброто качество, особено на фона на скъпотията в хисарския хотел Астрея.
Санта Марина - Созопол-въпреки, че има няколко собственика,от които да наемете, мисля че всички апартаменти са удобни, колкото беше нашият. Беше огромен, имаше отделна кухня с всичко необходимо. Това е единствения хотел в България, в който съм била и не съм имала грижа за нищо - камериерката почистваше идеално, нито за момент не съм се дразнила както на други места, примерно,че покривалото на леглото е дръпнато, а боклука не е изхвърлен. Жената дори миеше биберонитена  детето и ни сгъваше дрехите перфектно. Там за пръв път усетих, че съм на почивка и нямам грижа за нищо, дори и с малко дете. Закуската им беше много вкусна, на шведска маса, прясно приготвени ястия, зеленчуци и плодове - също пресни. За вечеря имаше уникалноприготвени ястия- аз съм опитвала ризото с кралски скариди и шафран, телешки стек, пиците са много вкусни, имаше доста хубави вносни вина, остана ми небцето там  Grinning
Емали-Сапарева баня  - не е от категорията на луксозните хотели, но спалнята ни беше много удобна, погледнах после матрака беше Магнифлекс, стаята беше среден размер, можеше да е една идея по-голяма, храната в ресторанта беше в големи порции и учудващо евтина - телешко с боровинков сос - 11 лв., а парчето телешко беше огромно, към 700 грама, аз не можахда си изям порцията. Пристигнахме късно и малката беше заспала, та затова питахме дали може да ни донесат храната в стаята - никакъв проблем. Закуската също беше на ниво. Басейнчето е мъничко, спа-то не е нещо особено, но водата беше много топла -35-38 градуса. Понякога в джакузито не се стоеше от горещина и карахме персонала да намали дебита на подаваната вода.

Общи условия

Активация на акаунт