Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 509
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ами аквапарк не винаги трябва да се възприема като пързалки за бързо спускане и т.н. Аз го разбирам като "воден парк", т.е. различни водни занимания и развлечения.
няма да слагам снимки, защото в сайта му има доста снимки
Само да кажа, за заинтересувалите се : Ние се настанихме в събота. Имаше доста хора. В неделя беше страшно спокойно, но имайте предвид, че в понеделник работи само плувния басейн, защото другите са в профилактика всеки понеделник. Т.е. работят, но след 16ч в понеделник.
Също така бих посъветвала да се ходи в по-ненатоварени дни, защото иначе сигурно става страшна лудница.
Аз не знаех, че има възможност и за пакет с вечеря и бяхме само на закуска. Обаче видях вечерята на тези, които си я бяха заръчали и ми допадна. Имаше пълнени патладжани и тиквички с нещо и отгоре запече кашкавал, месце - пилешко и свинско задушено, пържени картофки, бял ориз, две салати - домати и краставици и зелена салатка и боб-чорба. Имаше диня и праскови и някакъв сладкиш - май чийзкейк.

# 646
  • Варна
Ами аквапарк не винаги трябва да се възприема като пързалки за бързо спускане и т.н. Аз го разбирам като "воден парк", т.е. различни водни занимания и развлечения.
няма да слагам снимки, защото в сайта му има доста снимки
Само да кажа, за заинтересувалите се : Ние се настанихме в събота. Имаше доста хора. В неделя беше страшно спокойно, но имайте предвид, че в понеделник работи само плувния басейн, защото другите са в профилактика всеки понеделник. Т.е. работят, но след 16ч в понеделник.
Също така бих посъветвала да се ходи в по-ненатоварени дни, защото иначе сигурно става страшна лудница.
Аз не знаех, че има възможност и за пакет с вечеря и бяхме само на закуска. Обаче видях вечерята на тези, които си я бяха заръчали и ми допадна. Имаше пълнени патладжани и тиквички с нещо и отгоре запече кашкавал, месце - пилешко и свинско задушено, пържени картофки, бял ориз, две салати - домати и краставици и зелена салатка и боб-чорба. Имаше диня и праскови и някакъв сладкиш - май чийзкейк.

Откъде резервира? Аз потърсих оферта от колективното пазаруване, но не намерих.

# 647
  • София
Обадих се в хотела. Имаха една оферта 200лв 3 нощувки за двама с дете на 2 години.
Едва ли ще го пуснат в колективните сайтове. Хотелът е хубав и доколкото видях, не е толкова празен

# 648
А какво включват тези 200лв?
Видях в сайта им 4 нощувки+ закуски за 120лв /на човек предполагам/

# 649
  • София
ми това е - нощувка със закуска и ползване на басейните, сауна и парна баня
Да, нашата оферта беше 100лв на човек - 200 за двама, детето безплатно за три нощувки.
Може да имат и за повече нощувки, но аз не съм се интересувала

# 650
Направих запитване, но до края на октомври х-л Астера ще е в ремонт.

# 651
  • София
Да, аз забравих. Сега като видях, че си писала и се сетих, че ми казаха, че след 16ти ще се подготвят за зимния сезон :/

# 652
  • Edinburgh-UK
Бихте ли ми препоръчали хотел за зимният сезон на Боровец,подходящ за малки деца и бебета?Благодаря ву   bouquet

# 653
Боровец хилс на Боровец е супер,но е и скъпичък.

# 654
  • Edinburgh-UK
мерси сега ще го погледна

# 655
  • София
Супер са му само стаите. Храната е отврат и за първи път виждам 4 звезден хотел, на който закуската е до 10 и в 10.01 вече няма абсолютно нищо останало за ядене... Да не говориме, че ханата беше убийствена просто. Такъв салам и в най-долнопробният хотел не съм виждала да сервират. Последният път ни разочароваха страшно много и ни загубиха като клиенти. Това беше март 2013г.

# 656
Супер са му само стаите. Храната е отврат и за първи път виждам 4 звезден хотел, на който закуската е до 10 и в 10.01 вече няма абсолютно нищо останало за ядене... Да не говориме, че ханата беше убийствена просто. Такъв салам и в най-долнопробният хотел не съм виждала да сервират. Последният път ни разочароваха страшно много и ни загубиха като клиенти. Това беше март 2013г.
Хотелът е 5*. Така, че нещата изглеждат още по-недопустими. И затова не е за тази тема.

# 657
  • Edinburgh-UK
аууу ужас.Отказвам се от него.Незнам на кой хотел да се спреме,тъй като ще сме с две малки деца(едното от което е бебе)искам да е спокойно мястото,стаята да е чиста и топла и храната да не е отврат. Идей??

# 658
Моя близка преди 2 седмици бяха В Лион. Те обаче са без деца. Но каза че са много доволни от всичко. Проблемът е че хотела е малко извън централната част на Боровец.

# 659
  • София
И ние бяхме в Лион седмицата преди 16 септември.Много сме доволни и детето също.
Храната беше адски вкусна,персоналът невероятно любезен(в ресторанта най-вече),направиха на детето паланичка с надпис LION и планина(логото на хотела),той подивя от кеф.
Стаите (двойна разширена ) са много комфортни, а спа центърът ммм...
Единствено към басейна имам малка забележка(малък ми е),че обичам да плувам,но разбрахме кога няма хора и атакувахме. Детето едвам вадехме като започне да трака,все пак не е мин. вода и е около 29-30  градуса ,за плуване.
Но, препоръчвам хотела;на нас мястото ни допадна пък страшно,далече от шум на център и писти(в сезона),борове,чист въздух и тишина. Тия дни октомври пак ще ходим

Общи условия

Активация на акаунт