Отговори
# 345
Ние щом сме на разходка спим. Като седнем на кафе, ако се събуди се оглежда с интерес и мирува. Наложи  се да се разхождаме с кенгуру и спа през цялото време в него, а се чудех дали не му е неудобно...но щом спи значи не е  Laughing Даже ако не мога да го усмиря и вкъщи го слагам в количката и така пак спи.

# 346
Здравейте мами !

Едва  сега успявам да седна за малко и да почета ,че да ходя да спя .Малката буба спи ,еми това е - по рано от 23ч не се спи  Mr. Green ,снощи се пробвах да я сложа към 21ч ,но не стана ,а и беше превъзбудена ,майка ми и сестра ми дойдоха на гости и тя цял ден гука ,пищя и се смя и резултата вечерта беше рев ,заспа към 23  вече от умора и към 3 сутринта пак рев ,побърка ме ,а на мен както ми се спеше   Crazy
Ние не сме излизали на разходка тия дни с количката  ,много вятър духа  при нас и ме е страх да я изведа ,с колата  ходим на разходки  Laughing
А иначе Петя мирува в количката ,или спи или си лежи и си играе с някоя играчка ,няма проблем за сега ,харесва и да се вози  Simple Smile
Да почерпя , днес нашата принцеса става на 4ри месеца    party023     cook  newsm38

Весели празници пожелавам на всички  Hug

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 00:24 от ikamenova

# 347
  • Ямбол
Христос Воскресе ,много здраве и благополучие на всички.
Ние щяхме да ходим на църква с Дени,но тя заспа 23:20 часа и го отложихме за утре през деня,.

# 348
Христос Воскресе ,много здраве и благополучие на всички.
Ние щяхме да ходим на църква с Дени,но тя заспа 23:20 часа и го отложихме за утре през деня,.

Воистина Воскресе !

Бъдете здрави и много щастливи с малките сладурчета !

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 19:45 от ikamenova

# 349
Христос Воскреси момичета, желая ви много здраве, семейно щастие и здрави и послушни бебчета.

Kolibka аз давам деавит сутрин по две капки

# 350
Добро утро и Христос воскресе
Бъде здрави и обичани Simple Smile 
,

Ние за празниците сме при майка ми и вчера голямо скитане направихме по парковете. Първо бяхме в парка Заимов, после в парка в квартала.  Излязохме в 11:00ч и чак в 18:00ч се прибрахме. Много хубаво така. А и какъв кеф, София е пуста, няма коли, няма хора, никога не бях виждала парковете толкова пусти, дори и в лошо време има повече хора... Simple SmileSimple SmileSimple Smile За улиците да не говорим, не е нуждо да ходиш до пешоходната за пресечеш тъй като няма никакви коли. Едно две таксита и толкова Simple Smile

Днес баткото отиде на екскурзия до Тетевен с майка ми и сме си само тримата с бебо и тати. Мисля да се отдадем на големи разходки, ще тръгнем пеша до парка Заимов, после може и до Борисовата да отидем... ще видим до къде ще стигнем. Жозефа да ти кажа и нашия тати не обича много Моловете, но засега се съгласява ако реша да отидем. Но в това хубаво време, колкото и да съм пристрастена към магазини и пазаруване, е грехота да не сме в някой парк на въздух Simple Smile Simple SmileSimple Smile Ние в петък също използвахме кенгуруто на вън. Пазарувахме в един магазин и не ми се вадеше количката и го сложим... много му хареса.  От вчера пък сме с летния кош и в много доволен. Слагам го полуседнал и много му харесва, аз също съм доволна, че с този зимен кош и мойта малка кола си е живо приключение Simple Smile

А тази CHAMOMILLA всъщност не е ли лайка ??? Ще взема да си купя и аз да имаме щом толкова я хвалите. Много големи надежди имам за хомеопатията за никненето на зъбите, че с тия гелчета нищо не става... А това АВС от къде се купува??? Май по нашите аптеки го няма ?!?!

Колибка Деавит-а се пие по 2 капки за профилактика. Но защо не си купиш Вигантол? Има го вече навсякъде и е много по-добре за бебета  Hug

# 351
никид   всичко се плаща от НОИ. 3-те болнични, след това молбата за майчинство до 1 година на детето и след това и отпуската по майчинство до 2 годишна възраст. Социалните изплащат само помощи, като детски, за раждане и евентуално ако си безработен има някакво смешно майчинство от тях... Simple Smile

Анич много лошо това с лимфните възли... дано се оправиш без АБ. Ей ама що за коментар е това " ЯСНООО " все едно си направила някакво престъпление ,че кърмиш. Ами имаш бебе ясно че кърмиш , то това е най-ясното от всичко.  А за възпалението как пък са решили ,че е от имунитета. Може да ти е духало, то с тия ветрове напоследък, ама не от кърменето та имунитета та айде АБ и отбивай. Ей голяма подкрепа. Не им се връзвай, бъди твърда, има доста други лекарства, които могат да се пробват преди да се мине към АБ. Бързо оздравяване Simple Smile 

# 352
  • Ямбол
mama_Iva,много благодаря,че ми отговори,ти си единствената,вече бях загубила надежда,че някой ще забележи поста и ще отговори.  Hug

# 353
Христос Возкресе!
Да са здрави и усмихнати дечицата ни и ние, за да им се радваме  Heart Eyes

И ние вчера се поразходихме въпреки вятъра. Мисля, че беше приемливо силен, а и сме още със "зимния кош" и там е завет. Нашата любима дестинация в момента е Банкя. Там е чисто и свежо, има и заведения къде да пие човек нещо. На дечурлято им харесва.

Да се похваля тихичко, че май кризата отмина. Гошето 2 дена беше много зле, поддържаше Т, разтройството се засили, а мислех, че няма накъде, задънен от сополи, истеричен рев. Но вчера късно вечерта като по великденско чудо сополите изведнъж изчезнаха  Crazy Днес пак ги има, но съвсем поносими и май ще разминем АБ-то. Лекувам със 100 неща, но като водещо е изопринозина - много евтино и ефикасно противовирусно лекарство. Жалко, че лекарите не го изписват често, явно никой не им дава процент, който да си заслужава. Нашата педиатърка веднага изписва АБ от 25лв +++, а изопринозина е 2-4 лв някъде. Да не говорим, че АБ лекуват единствено бактериални инфекции, а грипните щамове са вирусни.

# 354
Христос Воскресе!
Весел празник на всички! Да сте живи и здрави вие и семействата ви!

Малко се позагубих, но времето е толкова хубаво, а детето така послушно на вън, че въобще не ме свърта у нас. За последните дни успяхме да реализираме няколко гостита извън града, пикник, шопинг терапия из моловете на София, няколко рождени дни... изобщо пълна програма. И като че ли доброто настроение ми позволи да си увелича кърмата (имах малко проблеми преди да започнем тура с обиколки из България). А бебка е повече от послушна, много любопитно и общително се оказа това дете.

И да почерпя - днес ставаме на 5 месеца!

Връщам се да чета!

# 355
Христос Воскресе!
Бъдете много здрави, щастливи и усмихнати. Нека има много любов и светлина в душите ни!

Честити месечинки на малките сладурчета   bouquet Hug

Анич, оздравявай бързо  Hug

Добра, радвам се, че Гошето е добре, никакви болести повече.

И аз се връщам да ви чета  Wink

# 356
Честит празник! Христос Воскресе!

Вигантол по колко капки се дават, знаете ли?

# 357
Честит празник! Христос Воскресе!

Вигантол по колко капки се дават, знаете ли?

Профилактичната доза е пак по 2 капки като при Деавита. На дъщеря ми съм давала вигантол, дега давам на Ники деавит.

# 358
Честит Великден! Много здраве и благополучие за вас и семействата ви!

# 359
  • София
Христос Воскресе, момичета!!!!

Ивче, и ние вчера бяхме в парка Заимов - как пък не сме се засекли.... Thinking

Набързо да питам мамите, които ходят на масаж - понеже мъжа ми иска да ми подари един, ароматерапевтичен примерно, ама аз се чудя как ще се чувствам като легна по корем...Имам предвид гърдите-кърмата.....Та, споделете дали се чувствате ОК като сте легнали по корем на твърдата масажна маса?!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт