Отговори
# 360
Христос Воскресе! Много здраве, щастие, усмивки и прекрасни моменти с малките съкровища на всички маминки  easter

# 361
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Да си пожелаем децата да са здрави, ние също покрай тях, любовта и човещината никога да не напускат домовете и сърцата ни!!!

# 362
Христос Воскресе!!!
Момичета, пожелавам ви много здраве, щастие и незабравими мигове с малките ви съкровища!!!

# 363
Христос воскресе! Момичета, бъдете здрави, вие, малките ангелчета, и всички хора, които обичате!

Вили, теб те прегръщам много силно и минавай по-често при нас  Hug  Hug  Hug

Mary_Angel, честито и на вас за 5-ия месец   bouquet И браво, че малката е толкова послушна Simple Smile Ние засега не можем да се похвалим... даже сега се чудя как ще стигнем утре до Бистрица при нашите... дето е на половин час Wink Дразним се в колата, не искаме в столчето... не искаме в количката... Ама по-ревливички сме си и туй-то Simple Smile

Лека от нас!

# 364
Во истина воскресе!  Hug Hug Hug Много здраве за всички! Едно хубаво и топло лято да си пожелаем!  newsm51 Спорна година!

никид  всичко се плаща от НОИ. 3-те болнични, след това молбата за майчинство до 1 година на детето и след това и отпуската по майчинство до 2 годишна възраст. Социалните изплащат само помощи, като детски, за раждане и евентуално ако си безработен има някакво смешно майчинство от тях... Simple Smile

Никид и аз очаквах отговор от по-осведомени мами Peace иначе внимателно чета въпросите на всички Ви, но когато не знам как да отговоря и чакам да се включи някой, който знае  Hug

Сега се връщам да чета назад...

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 19:59 от pipi_mb

# 365
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН БЕБЧОВЦИ И МАМИ!!!!

ние бяхме 2 дена на Тържишкия манастир и беше сууупер готино,само дето проспахме литургията,но така е с бебе

# 366
Честито Възкресение Христово!

Вчера направихме голяма разходка. Бебо беше обут с буйки тип маратонки и плака доста заради тях - бяха му се изпотили крачетата на милото а пък аз докато се усетя   #Crazy 

mama_Iva не знам дали го предлагат тук. Аз имам куфарче `мама и бебе` с 42 вида англ. хомеопатия. Ако ми свърши АВС мога да комбинирам трите съставки, защото ги имам и поотделно. `А` при стрес, `В` при температура и `С` за успокояване. Камомилата е лайка да  Simple Smile Аз опитах да давам чайче, но не пие изобщо.Той и вода не пие де. Но като разтворя топчето в лъжичка и го приема.  И спи блажено после.   Peace  Досега го давах само в краен случай, но като започне да мрънка по-настоятелно от зъбчетата ще започна всеки ден.

# 367
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Много щастие и здраве в домовете на всички ни!

# 368
Христос Воскресе!
Много здраве и любов на всички вас и семействата ви! easter
Хубава сбирка сте си направили, надявам се да предстоят още такива и аз да се включа в някоя следваща среща. Peace
Аз сложих летния вариант на количката и е голяма радост, че всичко вече се вижда. Сдобих се и с кенгуро, което се оказа доста по удобно на бебока от слинга,в който никак не му е забавно да стои. Супер е времето за разходки, желая ви приятна почивка със семействата и децата. smile3541

# 369
Христос Воскресе! Simple Smile Бъдете здрави и обичани!

Ние се завърнахме преди 2 дена от Варна. Много ми хареса, а на бебто  3 пъти повече. Още първия ден се сприатели със всички и  голямо хилене и смеене на глас беше.  Даже успях да се понаспя докато наще го гледаха  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Инъче  пътя не му понесе толкова добре ама то седи ли  се  6 часа на едно място. Като слязахме   и му дръпна един рев, явно в столчето не му е  много  удобно да спи.

Josepha , не съм ходила на  масаж, но още не  мога хубаво да легна по корем на спалнята, все ми обива. Когато са ми леко пълни  гардите пък започва да тече като  съм по корем. направо не знам лятото  на плажа как ще е. Освен да  си  изравяме ямички  в пясъка за  гърдите. Инъче как е при вс положението с обривите? Надявам се че с хомеопатията е по добре  мъника. За пелените нямам  дума, ама  браво че си ги наредила. 

# 370
Честито Въскресение Христово момичета и малки, сладки бебчета! Да сме здрави, щастливи, дарени и даряващи любов!  easter

Днес ние ставаме на 4 месеца! По повода, ще постна посвещението на Р. Киплинг към неговия син и ще се приобщя към него с цялото си сърце:

На моят син

Ако владееш се, когато всички
треперят, а наричат теб страхлив;
Ако на своето сърце едничко
се довериш, но бъдеш предпазлив;
Ако изчакаш без да се отчайваш;
наклеветен , не сееш клевети,
или намразен - злоба не спотайваш.
но ни премъдър, ни пресвят си ти;

Ако мечтаеш, без да си мечтател;
ако си умен, без да си умник;
Ако посрещаш Краха - зъл предател,
еднакво със Триумфа - стар циник;

Ако злодеи, клетвата ти свята
превърнат в клопка и го понесеш;
Или пък видиш сринати нещата,
градени с кръв - и почнеш нов градеж;

Ако накуп пред себе си заложиш
спечеленото, смело хвърлиш зар,
изгубиш и започнеш пак, и можеш
да премълчиш за неуспеха стар;

Ако заставиш мозък, нерви, длани -
и изхабени да ти служат пак,
и крачиш само с Волята останал,
която им повтаря "Влезте в крак!"

Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,
в Двореца - своя прост човешки смях;
Ако зачиташ всеки, но не лазиш;
Ако от враг и свой не те е страх;
Ако запълниш хищната минута
с шейсет секунди спринт поне веднъж
Светът е твой! Молбата ми е чута!
И главно, сине мой - ще бъдеш Мъж!

Много усмихнат ден ви пожелавам!  bouquet

# 371
Христос Воскресе!Живи и здрави

4 дена се скьсахме от пьт друсане,смяна на климат, смяна на различна вода и резултатьт на малкия е разтройство от 2 дена  Sad  днес му дадох АМ с преварена оризова вода дано се запече малко .С яденето става все по трудно  яде по 70 80 мл,4,5 яденета в деня.Сутрин ме сьбуди в 6ч уж да яде ,докато отида да му направя млякото той пак заспал ,хайде хвьрляй млякото и така поне 2 пьти в деня ми прави тия номера,не ми се мисли сьс захранването как ще  е  Wink

а сега се врьщам да прочета какво сте писали.Хубав ден!

# 372
mama_Iva , eli_g  Hug Hug Hug Hug

Аз имам подобрение и съм повече от щаслива , че бях упорита и не се дадох!Бях във война с майка ми и мъжа ми ,защото едната вечер се събудих от болки и не можах сутринта да стана от леглото,но слава богу , вече се чувствам мноооого по-добре и си се кърмим! Flutter

Христос Воскресе, на всички вас и на семействата ви пожелавам много здраве и семейно щастие , това е най - важното!

Адда , страхотно стихотворение , аз съм фен на Киплинг!

Целувки на всички !

П.П. Дайте да организираме среща уикенда, който идва?   bouquet  bouquet  bouquet

Добра, много се радвам ,че адашчето е добре вече!

# 373
  • София
здравейте, дами Simple Smile

ние днес се прибрахме от при нашите Simple Smile Страхотно си изкарахме. Бабата и дядото си влязоха в ролите и не съм чула гласчето на Гоги. Даже ходих в един страхотен клуб с приятели и си изкарах мног добре. Гоги така се разприказва, че сега само като си отвори очите и почва Simple Smile.

Анич, снимките са много готини Simple Smile.

Josepha, аз като ходих на масажи си лягах по корем и нямаше проблем.

# 374
Ивче, и ние вчера бяхме в парка Заимов - как пък не сме се засекли.... Thinking
Eeee жалко Sad Ние бяхме с баткото и бяхме седнали на една от площадките, която е в страни от главната алея. Има два крокодила пързалки и една площадла м/у тях. Та тази ни е любимата и там седим главно Simple Smile  Та сигурно затова не сме се видяли. Като сме с него търся къде има по-големи деца и не обикаляме, че на него му се играе. Иначе както нямаше никакви хора няма начин да не се видим. Другия път...

Вчера с мъжа ми и малкия направихме срашна разходка. Тръгнахме от Герена, през парка Заимов, през докторската градинка до Борисовата. Там почивахме и аз храних и продължихме през Борисовата до ПЛиска и обратно до Орлов мост. От там по велоалеята по канала обратно до парка Заимов и от там по Мадрид се прибрахме. Мъжа ми го сметна че около 10 км сме извървяли. Краката ми тупкаха като се събух в къщи Simple Smile Но беше страшно приятно.
Малчо обаче е нещо кисел от вчера. Направо рев, не ще да седи в " новата" лятна количка. незнам и аз. Върти се, изпъва се, дори го събух по голи крака по едно време, но не ... не помогна за дълго. Носих с кенгуруто, но пак ефекта за кратко. Просто не е той Sad През нощта не направи никаква пауза, яде на 3 часа и най-странното плака и през нощта. Никога досега не е плакал като се събуди, но е на... Много го сърбят венците, дано да е от тях, че иначе и аз незнам какво му е ... днес пак е кисел , мрънка, не ще да седи в количката, мъка, мъка. Купих му Камомила и му дадох. Сега мисля след вечеря пак да му дам да видим какво ще става...

mama_jelly аз днес питах за това АВС ама не са го чували. Можеш ли да ми кажеш какво беше А-то и В-то??? Ти писа ама не го намирам сега  Hug

ANGYA защо не свиркаш,че сте си в София ? Ние днес до 14:00ч днес си бяхме в квартала и можеше да се разберем да се видим Party В петък пак ще идваме, така че ще измислим нещо Simple Smile

Жозефа и аз съм се замислила за масаж. Но не се бях сетила ,че немога да легна. Нали си купих ваучер за кавитация, а то нали се оказа,че немога да си направя, та съм решила да го заменя за масаж. Мисля  обаче ,че ако нахраня бебо и отида няма да има проблем. На мен гърдите ми стават твърди малко преди часа  за хранене или ако го прескочи. Иначе за морето аз миналата година си копаех дупка за корема сега тази като нищо ще копая две дупки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

anich88 радвам се че си по-добре. Само така, кърмете се и дано скоро да си добре. Айде оправяй се, че нали море те чака  Hug

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 19:31 от mama_Iva

Общи условия

Активация на акаунт