Отговори
# 375
  • София
Иначе за морето аз миналата година си копаех дупка за корема сега тази като нищо ще копая две дупки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ох, Ивче, искрено ме разсмя!!!!
Хм, още не се престрашавам да отида на масаж, ама ей я Цвети пък се е чувствала добре...

Мацки, ние днес имаме годишнина от сватбата, та с дребното ходихме При Яфата - голям цирк бяхме - само си го разменяхме и хапвахме по една две хапки или го държеше татко му в кенгуруто и все внимаваше да не му наръси нещо на главата  Joy  hahaha  Joy  hahaha
А той милия, не ще в количката и това е....Изпъва се, почервенява, дуе бузки от възмущение - ужас!!! Не знам как ще я караме занапред - бърза да се изправя, да изучава света, ама не може....

ANGYA , мерси че питаш за Филип. Съвсем тихичко казвам, че сме доста по-добре. И то ми се струва, че е от едно кремче за атопична кожа, което любезна аптекарка ми препоръча. Иначе вероятно и хомеопатията си е казала думата, след като давахме препарат в разреждане 200...
Който се е лекувал с хомеопатия, знае...Тва си е доста мощно нещо.
Все трябваше да видим мъничко светлина в тунела след мойта диета и всичките ревове, дето ги изревах...
Ех, как ти завиждам, че си видяла морето.....А Варна специално ми е голяма слабост. Аз признавам единствено Северното Черноморие и по-специално плажа на Слънчев ден при петзвездния хотел...как се казваше? - Палас или нещо от сорта.

Както и да е, отплеснах се...
Хайде , лека вечер на всички

# 376
Здравейте момичета!  Hug

Оф, не мога да седна пред компа значи да ви напиша 2 реда... освен, че сме навън постоянно с това хубаво време, се обикалят и посрещат роднините, нали всички искат да видят Вики, въобще уморителна работа, добре че тя понася добре всичко и продължава да се усмихва на всички, да видим докога ще е така  Laughing

Срещата ни беше много, много приятна, радвам се, че се запознах с 6 майчета и се надявам следващия път да сме повече.  Hug Предложението за нова среща този уикенд е  супер, аз съм за събота, че неделя ще ходим до Етрополе. Извинявам се, че чак снощи качих снимките във Фейсбук, но тук дните ми направо летят... Simple Smile

Josepha, честита ви годишнина!!!  bouquet  За масажите да ти кажа аз ходя винаги почти непосредствено след кърмене, за да не са твърди гърдите,ако нещо ми е неудобно ми дават да си сложа възглавница под корема или голяма хавлиена кърпа, така става много по-удобно за гърдите, а може и под тях нещо ако масажната маса е много твърда и общо взето след първите няколко минути забравяш за тях и се отпускаш от масажа Simple Smile) така че, дет се вика не позволявай едните гърди да ти развалят кефа от масажчето Simple Smile) Wink

Anich, радвам се, че си по-добре, да се оправяш бързичко и да си пак кукуряк както обичат да се изразявам моите баби Simple Smile

Целувки на всички, опитвам се да ви следя редовно и да се включвам когато мога  Hug Hug Hug

# 377
Мами, да ви питам за тази хамомила/камомила,лайка/ дето я давате за зъбките-от аптека ли я купувате,как точно се казва и т.н . подробна информация,че нещо в последно време такова цвърчене е при нас ,че се чудя от какво е ,пищи,цвтрчи,мята се като дъга ,някйакъв ужас е просто

# 378
Христос Возкресе!
Ех, много хубави сте на снимките, момичета. Надявам се, че добре сте си изкарали. Чак на мен ми се прииска и аз да дойда.

Josepha, честита годишнина на патерица. Много години семейно щастие ви желая.  bouquet То и моята девойка напоследък не обича да стои в количката, когато не се движи. Направо незная какво ще я правя, ако това не се промени. Че лято иде, ще искаме да сядаме да пием биричка...За сега всички неща ги оправдавамч със зъбоникненето, ще видим после какво ще е ... Thinking

mama_Iva , като се замисля, след 2 месеца сме на моретоооо. И както се шегуваме с моят мъж, май ще си носим бързовари, за да си топлим водата в морето. Mr. Green Това за дупките ми хареса. newsm10

Ние по празниците също гостувахме на родата. Дребната беше горе-долу послушна, след малко спокойствие сега пробива и второто зъбче и пак е кисела. До ден-два ще пробие и се надявам да се завърне послушното ми дете за по-дълго време. Praynig

# 379
Мами, да ви питам за тази хамомила/камомила,лайка/ дето я давате за зъбките-от аптека ли я купувате,как точно се казва и т.н . подробна информация,че нещо в последно време такова цвърчене е при нас ,че се чудя от какво е ,пищи,цвтрчи,мята се като дъга ,някйакъв ужас е просто

Виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=280740 и http://www.bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=221 … 105&bilki_o=1

# 380
ох това малкото ще ме побарка неиска да яде,много рядко да си изяде яденето 135,сутринта в 7;30 изяде 60 ето вече е 11ч а аз само хвьрлям мляко  Sad и неиска да яде само вода, има разтройство ,а утре сме на ваксини,незнам дали няма да ни ги откажат

# 381
Josepha, нямам никакви проблеми да лежа по корем на масажната маса. То и коремът ми почти се прибра. Е, има още малко, ама май само аз го забелязвам вече.
Бебка е само на кърма, но на мен никога не са ми текли гърдите до сега, независимо колко са се препълнили. Голяма съм скръндза  newsm62.
Честита годишнина!

За течностите: не давам, защото забравям. Но започнем ли захранването трябва да почна да се сещам  smile3503

За памперсите: ползвала съм само обикновените Памперс и съм доволна и аз като KalinaZ се страхувам да експериментирам с други.

За количката: от седмица ползвам коша за кола за разходка, защото на бебка и доскучава в зимния и иска само на ръце. Летният ми кош гледа само напред и затова се въздържам да го сложа още.

И един въпрос: малката май започна да ми върти номера  newsm12. От време на време се закашля, но като я погледна или вляза в стаята се хили. Има ли сте подобни опити за манипулация?

# 382
  • София
Момичета, мерси за коментарите за масажа - май ще се престраша!!!
Мерси и за пожеланията за годишнината!!   bouquet   bouquet   bouquet

Ох, днеска много духа....Ще излизате ли навън?

# 383
iff2, щом сте с разстройство не му слагай ваксините.

Mary_Angel, при нас отдавна има опити за манипулация, така започва да кашля, че аз търча да видя да не се е задавила, а тя се смее с глас. И това го прави когато не й обръщам внимание. Laughing

Josepha, ние направихме една бърза разходка да се запишем на зъболекар с каката, но много духа и се прибрахме и то заради голямата. Ако не беше с мен щяхме да си постоим доста навън, тъй като бебка е на завет в количката и спи сладко. Но за днес, толкова.

Аз се чувствам ужасно след празниците - ядене и мързелуване по разходки и роднини и сега ми е тежко. А има още от домашния козунак на свекърва ми и докато не го изядем няма да мирясам. Crazy

# 384
преди малко говорих с педи каза ,че няма да ни слагат ваксините,но ще сме си на консултация,каза да му взема 1 прахче ЕНТЕРОЛ за разтраойството и лечебна хумана,та ще видим утре какво ще каже дали оставаме на тази храна или след като се подобри ще се върнеме на НАН1 макар ,че аптекарката каза ,че ,постепенно трябва да се върне и захрани към старата храна!

# 385
Здравейте и от мен, Христос Возкресе.
Ние снощи се завърнахме от Бургас ,и  днес тичах до педито,защото Станислав от миналата седмица е с хрема.Преди да заминем ходих пак да го чуе и каза че гърдичките са му чисти,изписа ни капки за нос Виброцил и Проспан на капки е да но ефект няма.Станислав се влоши започна да кашля повече,днес като го преслуша ми каза че има  бронхиален спазъм.Направо ми се разтрепериха краката и ми се дорева.Изписа ни сега Вентолин сироп и вит.С дано да ми се оправи бързо ангелчето ,че не мога да го гледам така.А иначе си е жизнен и весел но има много сополи и кашля.
Ако знаете нещо по въпросния бронхиален спазъм дайте съвет.
Извинявам се че стана толкова дълго но ми е много гадно. Поздрави на всички ви.

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 19:38 от vanqstoeva

# 386
Здравейте и от мен, Христос Воскресе.
Ние снощи се завърнахме от Бургас ,и  днес тичах до педито,защото Станислав от миналата седмица е с хрема.Преди да заминем ходих пак да го чуе и каза че гърдичките са му чисти,изписа ни капки за нос Виброцил и Проспан на капки е да но ефект няма.Станислав се влоши започна да кашля повече,днес като го преслуша ми каза че има  бронхиален спазъм.Направо ми се разтрепериха краката и ми се дорева.Изписа ни сега Вентолин сироп и вит.С дано да ми се оправи бързо ангелчето ,че не мога да го гледам така.А иначе си е жизнен и весел но има много сополи и кашля.
Ако знаете нещо по въпросния бронхиален спазъм дайте съвет.
Извинявам се че стана толкова дълго но ми е много гадно. Поздрави на всички ви.

ние бяхме така преди 2 месеца и много се бях притеснила-започнахме с капки коларгол и физ.р-р ,но не стана ,защото кашлицата беше лоша и накрая ни предписа антибиотик-садекс ,който пихме цели 10 дена и през цялото време ходихме по 3 пъти дневно на инхалации с вентолин и физ.р-р-голям ужас беше за мен -инак малчо си беше весел и игрив
нещото много полезно,което педито ни каза да правим е често да го слагам по корем в/у краката ми,така че дупето да е по-високо от главата и да го потупвам по гръбчето,за да може да изкарва храчките,които излизаха само като ги повърнеше
накрая си купихме инхалатор за вкъщи щот ми писна да го мъкна по болницата постоянно и вкъщи се инхалирахме само с физ.р-р до окончателно отшумяване на хъркането

Tiredзабравих да кажа,че постоянно трябваше да вадиме сополите с помпичка Tired

# 387
Mary Angel, моята щерка ми върти същите номера с кашлянето, обикновено когато правя нещо друго и не съм й изцяло отдадена;)
Иначе, ние от 2 седмици сме с летния кош (нашия също гледа само напред) и бебка се чувства добре. За мен беше по-трудно да свикна Simple Smile

# 388
Днес ни биха двете ваксинки; т.7200, р.65см   Растем    newsm44

mama_Iva   Аконит и беладона са другите. Моята камомила е от 30с и я давам по едно топче 3 пъти на ден. `АВС` само при нужда 1-2 пъти, но още не съм давала, че не ми е вдигал Т. 

# 389
Здравейте мами!

Ние днес ходихме на ДК ,да се отчетем  +850гр  (6450кг) и +2см (61см) ,биха ни двете ваксини ,Петя заплака малко на едната и общо взето си беше весела в кабинета и сега е така ,дано няма проблеми и да ги понесе леко.Лошото е ,че аз от 3 дена съм хремава и носа ми е запушен ,но педи прецени ,че няма причина да не бие ваксините .Иначе бебка е здрава за сега,пу-пу да не чуе дявола дето се казва,да не се разболее,че много се притеснявам .

А какъв вятър духа не е истина Sad,няма ли най после да се оправи това време ,че да излизаме на спокойствие .

vanqstoeva стискам палци бебчо да се оправи бързо бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт