Банята, 16та тема!

• 111 756
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Meggysan, нямам представа къде може да намериш. Затова ти предложих да звъннеш на вносителя по телефона да направят справка за цветове и да ти кажат те. Питай ги може пък те да знаят за каталог нещо. В София аз ги бях гледала в магазин Сико май се казваше и ги запомних, че и на мен ми харесаха тогава. Имат сайт в интернет и тях може да ги питаш. Други идея за момента нямам Confused
'

Благодаря ти, ще питам в Сико, евентуално и при вносителя. Тези дни ще ходя и в друг голям магазин в Русе, ще разпитам и там. Благодаря ти много още веднъж за насоките.

# 181
ginger tea Благодаря!   bouquet

# 182
В една от баните сме с такъв смесител:
http://www.interceramicbg.com/interceramic/bg/catalog/category46/item133.html
Ползваме го почти 2 години и сме доволни!
Около 120 лв. беше, взехме го от " Боймар" на Сливница!

# 183
# 184
Моля за съдействие.
Преди време някой беше пускал снимки на праг за под параван, който се монтира при вече залепен теракот.
Ако някой си спомня производителя да помага.   bouquet

http://www.fat-bg.com/

# 185
  • София
Нахлувам малко с въпрос, който може би е дискутиран, но аз не се сещам да съм го прочела някъде.
Някоя от вас има ли таван, който НЕ е от гипскартон, хънтър и т.н.
Мазилка, боя... Препоръчайте нещо, че сме в голяма чуденка.

# 186
  • София
На моята нова баня таванът е с пръскана мазилка. Просто освежих старата  и светна. Не беше мръднала 15 години. Не смятам, че е домоде  Grinning

# 187
 Ral_p Благодаря!    bouquet
Нахлувам малко с въпрос, който може би е дискутиран, но аз не се сещам да съм го прочела някъде.

Аз не съм фен на гипскартона и се колебаех между окачен таван, но не от гипскартон, а от ламели с разстояние между тях и пръскана мазилка. Избрах мазилката и съм много доволна. Изглежда като надраскана - такава е моята, но не мога да помогна с марка и модел.

# 188
  • София
Благодаря за бързите отговори. Ако имате снимка за показ, ще съм много благодарна.

# 189
  • София
Ето пръскана мазилка /rumen1972.snimka.bg/daily/moyata-banya.551117.21525138

# 190
  • София
http://krrasy.snimka.bg/architecture/obshti.597592
Парола: 1111

А тази каква е?

# 191
  • София
Прилича на драскана мазилка.

# 192
  • Стара Загора
Виж опънати тавани

# 193
  • София
Виж опънати тавани

Ами гледах ги, но и цената  Shocked
Мисля, че се спряхме на силиконова или полимерна влачена мазилка. По описание поне пише, че стените "дишат", но не пропуска вода и са противогъбични. Дано...
Почти приключваме с банята и ще пусна снимки

# 194
Краси, не разбирам какво ти пречи да си направиш обикновен шпаклован таван, без гипскартон, без хънтъри и т.н. Прост гладък боядисан с летекс таван или варосан  Thinking
Ние с мъжът ми сложихме пластмасови плоскости, просто защото отгоре е директно плоча - груб цимент, не е измазано и шпакловано, и да си спестим тези действия - сложихме пластмасовия, а и над плоскостите минават кабелаците за лампите, иначе трябваше да се дълббае в плочата улеи, просто беше по - лесно.
Ако имаше шпакловка, шяхме само да боядисаме и толкова.
Аз не харесвам гипсокартона, хич не съм му фен  Confused

Общи условия

Активация на акаунт