Банята, 16та тема!

• 111 963
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
И аз много ги харесвам Simple Smile
Ще снимам и ще кача повече снимки да добиеш по-добра представа. Иначе наистина тъмните плочки не изглеждат лилави, ама са Simple Smile Самото лилаво е по-тъмно и по-странен нюанс, не бонбонено Simple Smile На по заглушена светлина бият малко и на бордо.. Ще снимам да видиш как седят и на пода, защото там пък лилавото изглежда съвсем различно, все едно не е от тази серия. Това е малко кофти, но.. явно, защото светлината е директно в тях и цвета изглежда различен, а не е! Затова може би бял под е по-доброто решение, а и няма да си личат толкова капките вода, защото на лилавите си личат.

# 616
да, аз определено искам светъл под, тъй като съм от Бургас и тук водата е много варовикова и нямат чистене тъмните плочки.
Аз сега разглеждам сайта на Кalebodur, но нещо не мога да открия серията.
Ще чакам с нетърпение снимките Simple SmileSimple Smile

# 617
Серията е Scarf на Kalebodur

# 618
много ти благодаря за отзивчивостта Simple SmileSimple Smile

# 619
Намерииииих Simple Smile
Ето, виж тук има малко снимки http://www.kale.com.tr/UserFiles/Image/products/groups/ks/pdf/ca … akkaleseramik.pdf стр.74-76

# 620
супер си Simple SmileSimple Smile много ти благодаря

# 621
Търсим си квадратни или правоъгълни лампи за вграждане в баня, но намерихме само 1 на доста висока цена, както и 1 модел, но пък с доста големи  размери Tired
Някой от вас да е виждал някъде?

# 622
  • Русе/София
Малко снимки и от мен и
това за сега,по-късно ще ви пусна още снимки,ако искате

# 623

Представата ми за разположение на вана;))) Браво и честито  Laughing

# 624
Здравейте момичета,
Случайно попаднах на чудесната ви тема, която вече ще следя с голям интерес. Не успях да изчета всичко Embarassed ,но видях хубавите бани, които показвате - поздравления, и прегледах полезните идеи от първа страница, които се оказа съм спазила случайно  Simple Smile
И на нас ни предстои да се сдобием с нова баня ... може би не много скоро (но след няколко месеца Simple Smile)
Сега да споделя терзанията си с надежда някой да ми помогне. Поръчах си шкаф за банята, но мястото ми е много ограничено и шкафа се оказва заклещен между стена и стъклен параван. Тоест нямам място за хавлийник. Отначало мислех да е плот с хавлийник, но да се губи използваема площ под мивката в малка баня е нерентабилно. И сега се чудя къде да си сложа хавлийника. Това, което си мислех е самите дръжки на чекмеджетата да са по-солидни и да мога да метна кърпа на тях, но не знам къде да търся такива. Тези, които видях до сега са или много малки около 32-35 см или много големи - 55см. А на мен ми трябва 50см  - за шкаф 60.
Моляяя помагайте! Ако никой не се сеща за подходящ магазин и на идея за ново място на кърпата ще съм много благодарна Simple Smile HugHugHug

# 625
  • София
Момичета, някои от вас да имат такъв хигиенен душ? Като е вързан към смесителя на мивката, само със студена вода ли е или си я регулираш на температура? Много искам да си сложим такъв душ, само не ми е ясно как да го изкарам отстрани на шкафа на мивката...

Като е свързан със смесителя - каквато вода си пуснеш от него, такава е и през душчето.
Изрязваш шкафа, оттам минава шлаухът на душчето и си го монтираш, където искаш - има си и закачалчица към него. Много - много не ти разбрах проблема  newsm78

Това мнение от опит ли е? Защото според мъж ми нямало да стане така (гледа схемата на Видима, за комплекта им батерия с хигиенник, не че е много ясна), т.е. няма да може да нагласяш колко да е топла водата.
Проблемът е дали може да се върже хигиеник към батерия на мивка, за да не е само студена водата. Нямаме място къде да сложим отделна батерия за него.

# 626
Здравейте момичета,
Случайно попаднах на чудесната ви тема, която вече ще следя с голям интерес. Не успях да изчета всичко Embarassed ,но видях хубавите бани, които показвате - поздравления, и прегледах полезните идеи от първа страница, които се оказа съм спазила случайно  Simple Smile
И на нас ни предстои да се сдобием с нова баня ... може би не много скоро (но след няколко месеца Simple Smile)
Сега да споделя терзанията си с надежда някой да ми помогне. Поръчах си шкаф за банята, но мястото ми е много ограничено и шкафа се оказва заклещен между стена и стъклен параван. Тоест нямам място за хавлийник. Отначало мислех да е плот с хавлийник, но да се губи използваема площ под мивката в малка баня е нерентабилно. И сега се чудя къде да си сложа хавлийника. Това, което си мислех е самите дръжки на чекмеджетата да са по-солидни и да мога да метна кърпа на тях, но не знам къде да търся такива. Тези, които видях до сега са или много малки около 32-35 см или много големи - 55см. А на мен ми трябва 50см  - за шкаф 60.
Моляяя помагайте! Ако никой не се сеща за подходящ магазин и на идея за ново място на кърпата ще съм много благодарна Simple Smile HugHugHug
Идеята с дръжките е добра, струва ми се много удобно кърпата да е точно пред мивката Peace Хрумва ми да погледнеш в кухненските магазини - в някои има доста голямо разнообразие от модели и размери дръжки, но в момента не мога да препоръчам конкретен newsm78 Иначе мислила ли си за рафтове на стената - стъклени или от тези като плитки кошници - за сгънати кърпи? Това в случай, че няма горен шкаф от край до край.. Толкова се сещам за момента, успех Flutter

# 627
МIMET0 
Ако имаш къде да сложиш стойка -

Кърпа по шкафа/ умивалника - винаги ми се струва, че ще я мокря:)

# 628
Значи обиколих  цела Варна и не можах да си намеря стъклена мивка висяща червена с шкаф 80 см.благодаря ви.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт