Банята, 16та тема!

• 111 997
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви Пух, lorenca  Hug
Мястото ми наистина е ограничено и за това се старая всичко да е окачено по стените - като се започне с едрите мебели - шкаф, тоалетна и се приключи с аксесоарите. Това и заради по лесно почистване Simple Smile
А аз все още съм в търсене и след като минаха почивните дни продължавам с пълна сила. Ако все пак и на някой друг му хрумне идея, с която да ми помогне - ще се радвамда я прочета Hug А аз, веднага щом си избера нещо, няма да пропусна да се похваля. А надявам се до два месеца и новата баня да ми честитите  Rolling Eyes

# 631
  • Добрич
Колко време издържа санитарния силикон?

Миналото лято ни правиха банята,и тази година силикона (прозрачен) вече се вижда че е черен ,вчера го изчегътках с едно ножче,направо ужас...това само в мократа част. Силикона беше церезит санитарен.

# 632
Това не ми звучи никак добре  Thinking
Ние също взехме санитарния силикон на Церезит, само че в цвета на фугата ни.
Моля, имащи наблюдения, да се включат.

# 633
  • Русе
Точно поради тази причина забранихме всякакъв силикон в новата баня. Може би само около мивката ще се наложи, но и там ще гледам да го избегнем. Ще видя като измисля шкафа. Иначе трябва да се маха стария и да се слага нов, няма друго спасение, никакви препарати и каквото и да било, каквото и да ме убеждават хората.

# 634
А с какво заменяте силикона?

# 635
  • Русе
На външните ъгли сложихме външни ъгли, а на вътрешните - фугираща смес. На старата пак е така, само на едно място имаме силикон и само там е зле.

# 636
  • София
Аз да питам - след като ви сложат фугите, имали ли сте дупчици на места по тях? Нещо не ми харесва тази работа, та реших да питам дали само при мен е така

# 637
  • Русе
Пак аз Simple Smile. Ако е сложена както трябва, не би трябвало да има. Сега ли ви е слагана фугиращата или в последствие са се появили?

# 638
  • София
Аз да питам - след като ви сложат фугите, имали ли сте дупчици на места по тях? Нещо не ми харесва тази работа, та реших да питам дали само при мен е така
Вчера ни фугираха малката тоалетна - не съм забелязала да имаме дупки по фугите. Отнсно силикона - за момента не е слагал майстора, днес ще поставя моноблока и мивката - за там не знам какво ще му е нужно....
В понеделник ще почваме голямата баня - пак съм в депресия за мръсотията.
Търпи се, ама ми е тежко.

# 639
  • Русе
Около тоалетната ще се наложи най-вероятно, особено, ако е с вградено казанче и висяща. Мен ме дразни силикона по вътрешните ъгли, особено на пода и то най-вече където се къпеш. Става ужасен.

# 640
  • София
Явно не е сложена както трябва  Sad  Слагана е преди 3-4 месеца, но чак сега започнах да чистя за нанасяне и съответно сега забелязах. Просто ми писна от некадърни майстори  #Cussing out

Започвам да се чудя, как да си фугираме сами там където има дупчици. Егати писна ми Sad

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 14:39 от krrasy

# 641
  • Добрич
На външните ъгли сложихме външни ъгли, а на вътрешните - фугираща смес. На старата пак е така, само на едно място имаме силикон и само там е зле.

И ние така! Само на едно място има силикон-където паравана е свързан с пода на банята и само там е зле. Нямаше как да уплътним иначе.
Нали санитарния силикон не трябва да мухлясва?

# 642
  • София
И аз си мислех, че санитарния силикон не трябва да мухлясва Sad Ние се чудехме дали да се сложи силикон в ъгъла, където стените и пода се срещат, ама май е по-добре да е само фугираща смес и силкон само около мивката и тоалетната чиния.

Нашия майстор ни изостави, направи стените без първия ред и си би шута. Според мен се стресна, че трябва да направи 2 наклона заради двата сифона SadSadSad И сега не знам как ще намерим някой да довърши и то бързо, че сме адски притиснати от времето Sad Кажете, заслужава ли този човек да му бъде платено и то при условие, че обърка плочките на една малка стеничка (което принципно не е чак болка за умиране, но все пак не това беше по проект) и лайсните ги е рязал така, че имат остри ъгли (все още не съм ходила да видя дали ги е запилил малко). А, има и една пукната плочка, която се надявам да скрием с бутона на структурата, но не знам вс еоще дали ще е така. Много съм разочарована.

# 643
  • София
По-добре вашият майстор да довърши или ако някой друг поеме работата ще ви излезе по-скъпо.

# 644
Ами изоставете го и вие.Или му платете по-малко от свършеното.Това объркал,онова неизрязал.Като е поел ангажимента знаеше ли какво се иска от него?Или е решил да свърши каквото може,да вземе някой лев,а вие да се оправяте.Направо се ядосвам.Не съм от София иначе бих препоръчала нашия.

Общи условия

Активация на акаунт