Звездни компромати-99

• 55 496
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Диляна е много хубава или по-скоро беше. За съжаление обаче, както много други красиви момичета и тя е много проста. Нейната работа е да е красива и да мълчи, жалко, че почна да си отваря устата да разваля хубавото впечатление. А си е и курволяк, отдавна се знае. Както всички други в този бизнес.
Иначе и тоя "журналист" и тя водят разговор на нивото, на което са и двамата. Не виждам нищо изненадващо Simple Smile

# 137
Анджелината щяла да става дизайнер на бижута
Вместо запис, и дано не са ме преварили.

# 138
Красиви са.
Тя преди време май пак правеше нещо с някакви змии....

# 139
Това със змиите го помня, някак по и вървеше. Тези са прекалено женствени, сякаш не ги е мислила тя. Предвид бунтарския й дух...

# 140
Диляна е заела отбранителна позиция, защото въпросите са заядливи. Дори тонът на журналиста е предизвикателен и дразнещ.

И да, права е. Въпросите са все едни и същи. Всъщност за почти всичко, което каза е права.

В момента слушам интервюто и определено тона на журналиста е дразнещ. А още по-дразнещ е факта, че го е публикувал. Относно Диляна - откровена е, което ми допада.

# 141
  • На морето!
Диляна е много хубава или по-скоро беше. За съжаление обаче, както много други красиви момичета и тя е много проста. Нейната работа е да е красива и да мълчи, жалко, че почна да си отваря устата да разваля хубавото впечатление. А си е и курволяк, отдавна се знае. Както всички други в този бизнес.Иначе и тоя "журналист" и тя водят разговор на нивото, на което са и двамата. Не виждам нищо изненадващо Simple Smile
От много време не бях попадала на толкова вулгарно, злобно и същевременно празно като съдържание мнение. Говори много по-лошо за автора, отколкото за обсъждания от него човек.

# 142
  • Tам през Атлантическия океан
Ами той журналиста си призна че е нямало обратна връзка и че интервюто е ужасно но въпреки това го публикува за да покаже как си е било. Whistling
Каза също че подготвените въпроси са му били други но .... ги е сменил заради нея  след като видял че нЕма   connection  Crossing Arms  опитал да я размърда като я провокира  за да я разприказва поне.

ГаСиму и Звездите деТ ги имаме  ooooh!

# 143
  • София
Журналистът дразни, но и Деляна е откровена по доста просташки начин. На еднакво ниско ниво са. Жалко за нея, таях надежди, че малко се е поошлайфала.

А това за Жизел и ССФ си беше шега  Laughing Богиня не съм я намесвала  Peace

# 144
  • Tам през Атлантическия океан
Peace

той си каза защо  Wink

Цитат
Разговорът ни продължава в същия стил. Ставам адски раздразнен, тя започва да се изнервя още повече. Изведнъж зарязах написаното и я подхванах за бившите й гаджета, за това дали взема дрога, пуши трева и пие алкохол и т.н. Реших да я подведа, за да изглежда тъпа.

Човека си каза че е подготвил нормални въпроси около филма  Simple Smile

Цитат
Подговотил съм двадесетина въпроса за поне час разговор с нормален събеседник. Но каква е изненадата ми, когато откривам, че срещу мен не стои такъв.
Още на първите ми пет въпроса за Love.net тя отговаря с „да”, „не”, „не знам”, „к‘во ме интересува”. Решавам, че нещо не е наред с мен. Към самите питания добавям безкрайно дълги уточнения, за да започне да говори. Иначе интервю няма да стане. Тая пак заби. Дума не обелва.

ЧекиТе  пуснем Ким  как спортува Mr. Green за разкош   Peace

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/04/13/article-0-0B9AC8BC0000 … 8-633_634x435.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/04/13/article-1376387-0B9AC4 … 8-820_634x782.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/04/13/article-0-0B9ACCAB0000 … 8-887_634x449.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/04/13/article-1376387-0B9AA1 … 78-47_634x840.jpg

# 145
Малеее, тая Ким голямо дупе отпрала...

# 146
  • София
А понеже не видях, въпросният журналист от кое издание е?

# 147
  • София
Четох историята за Диляна, но клипа не мога да слушам в момента. Не знам какво се е случило реално, но не е невъзможно такова нещо да се случи. С Диляна не съм имала повод да работя, но съм срещала много други, които са се държали по подобен начин. На един интервюиран му зададох 198 въпроса  за един час и като сметнете времето е ясно какви са били отговорите. естествено, не излъчихме този "разговор". Повечето медии не смеят да публикуват разкази за такива истории, защото след това никой няма да им даде интервю. Нашите звезди имат претенции и за начина, по който са изглеждали във въпросните интервюта и ако не изглеждат добре повече не участват в същото предаване, а какво остава да пуснеш нещо така сурово и неприятно.
Е, Слава Богу, има и нормални звезди, и напълно логично те са тези, които наистина са направили нещо ценно по време на кариерата си.

ПП Намирам Диляна за много красива.

# 148
  • In The Middle Of Nowhere
Слушах интервюто и ако не знаех, че говори почти 30годишна жена, щях да си помисля, че е някоя тинейджърка на 15-16 г. Просто нейнто интелектуално развитие е спряло там някъде.

# 149
Диляна е много хубава или по-скоро беше. За съжаление обаче, както много други красиви момичета и тя е много проста. Нейната работа е да е красива и да мълчи, жалко, че почна да си отваря устата да разваля хубавото впечатление. А си е и курволяк, отдавна се знае. Както всички други в този бизнес.Иначе и тоя "журналист" и тя водят разговор на нивото, на което са и двамата. Не виждам нищо изненадващо Simple Smile
От много време не бях попадала на толкова вулгарно, злобно и същевременно празно като съдържание мнение. Говори много по-лошо за автора, отколкото за обсъждания от него човек.
Признавам, че съм се поувлякла, но много се подразних. Имам поглед върху поведението и, затова си позволявам да я коментирам. Съжалявам, наистина звучи кофти това, което казвам, но винаги ми е много неприятно да видя истински красива и фина жена, която не е направила никакво усилие да изгради едно по-високо ниво на поведение, което да отговаря на визията и. Самият контраст шашка.
Иначе продължавам да я считам за много красива и просто няма да я слушам какво приказва никога вече.

Общи условия

Активация на акаунт