Звездни компромати-99

• 55 495
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тъкмо чукна Христовата възраст, не е стар никак Laughing

# 556
И на мен ми харесва страшно много Simple Smile Само дето на Оскарите малко се беше посковал, но нищо, отдавам го на напрежението Simple Smile

# 557
Тези от Бтв пак спят! Прясна-прясна новина от тази сутрин /новинарската емисия/: "Папараци успяха да заснемат актрисата Ева Лангория, докато влизаше в шоуто на Дейвид Летарман."  Tired
Ако краят на света настъпи на 21.22.2012, предполагам, че БТВ ще го отразят някъде през януари 2013.  Tired

# 558
Gia, на кое се чудиш? Наистина разликата е поразителна, но как иначе да изглежда човек на 85 г., пък дори и да се казва Грета Гарбо...

На разликата се чудя. Просто носа й изглежда доста по-голям на младини, отколкото на 85 години.

# 559
Орландо Блум в Ню Йорк, разходка, 19 април

http://www.johnnytim.com/temat/celebrity/photo.html

# 560
Джия, с възрастта лицето се променя. Освен, че всичко се свлича надолу, и носа се смалява и т.н.  Peace

# 561
Но и с килограмите лицето се разширява и уголемява като цяло, и то много, а носа не си променя размера, но се послвича и той, променя си формата.

# 562
Но и с килограмите лицето се разширява и уголемява като цяло, и то много, а носа не си променя размера, но се послвича и той, променя си формата.

Преди няколко теми коментирахме, че точно ушите и носът на човек, са тези които растът през целия му живот. Бях пуснала снимки на известни личности, като млади и сега и наистина носовете на някои доста се бяха променили и уголемили.  Peace

......и носа се смалява и т.н.  Peace

Де да беше така  Laughing Hug

# 563
# 564
  • София
Джия, с възрастта лицето се променя. Освен, че всичко се свлича надолу, и носа се смалява и т.н.  Peace
Аз пък знам, че носът и ушите растат през целия живот. Не ми е ясно как пък ще тръгне да се смалява по някое време.   Wink (Докато поствах снимки, Джия ме е изпреварила с разясненията  Hug )

Мегън Фокс на разходка със сестра си  пак
само Мегън  мацката вече не ми изглежда болезнено слаба  Peace
Лейди ГаГа
Бруклин  Декър
Холи  Бери
Джени Макарти
Бионсе и мъж
Джесика  Алба
Фърги
Бритни Спиърс
Хайди Клум
Дъглас и Зита Джоунс

# 565
Моята теория е, че лицето се разширява много, то се вижда, на всеки 10 години като се добавят по 10 килограма и лицето става доста по- едро и грубо. Носа на фона на лицето може да изглежда по- малък. Иначе не мисля, че носа расте, просто кожата му висва и загрубява, което го прави по- обезформен и може би малко по- обемен.

# 566
  • Пловдив
И се поизгърбва доста често.

# 567
 хрущялите растат  през целия живот - носът и ушите са такива

# 568
# 569
Марая не роди ли вече? Айде, докога ще я чакаме!  Laughing

Иначе много ми хареса детската стая! Имат си и масичка, на която да пият английски чай!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт