Звездни компромати-99

• 54 877
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Нищо не може да ме убеди, че младо и хубаво момиче като Елен се е влюбило в този чичо. Дай Боже да греша, но едва ли...

# 646
  • Пловдив
Николета на другите снимки ми харесва повече, нищо че е с много грим.

Елен не ми харесва по принцип, но съм съгласна, че чичкото е доста старичък и грозноватичък, за да е влюбена в него. И некрасиво момиче едва ли ще се влюби в такъв като него ако е без пари  Mr. Green

# 647
Е, ако връзката им почива на друга основа, тъкмо ще е по-стабилна, няма да има разочарования  Wink Mr. Green

# 648
Извинявам се за офф-а, но съм убедена, че ще ми помогнете

Трябва ми спешно снимка на комбинация между дънки и сако за мъж.
Ако се виждат и типа обувки ще е страхотно.
Много звезди ходят облечени по този начин и не се съмнявам, че ще ги изровите  Mr. Green

# 649
# 650
# 651
Някои известни футболисти като деца:

Кристиано Роналдо, Дейвид Бекъм, Михаел Балак,   Райън Гигс, Роналдиньо  Mr. Green

Ето някои комбинации на сако с дънки: Кристиано Роналдо май се е поизпотил  Thinking
Киану Рийвс пак

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 20:42 от Greene

# 652
 Защо така тази Елен Sad Като фолк звезда сред джаз певици ми идва.

Днес слушах едно изпълнение на Кристина Агилера (споменавала съм, че си я харесвам:) от Грами награди, преди около 5 години...толкова различна. Там пък ми е прекалено слаба Simple Smile

# 653
# 654
Много е хубава Елен с тази прическа.Но гаджето и нещо....хич не ми харесва  Rolling Eyes

# 655
Нищо против девойката Николета нямам, но тези цици на този мижав ханш и момчешки краченца, ми не. Като кофти колаж е.

# 656
# 657
# 658
Лейди Гага се разрева в интервю.

Преди малко видях Андреа наконтена като за модно ревю  Grinning със слънчеви очила на лампи. Ако не искаше да привлича толкова внимание можеше да се подвизава по-семпло  Wink. Цялостното ми впечатление - твърде изкуствена, сигурна съм че с по-малко грим и семпла коса ще изглежда пъти по-добре.

Николета и на мен ми харесва, а за припечена, тя не си ли е такава по рождение. Тук съм чела че си е мургава по принцип.

Елен съм я виждала преди 5-6 години преди да стане звезда, беше истинска кукла  Heart Eyes, не знам дали е възможно да се влюби в толкова възрастен мъж, аз не бих могла  Stop.

# 659
по Бтв дават балет Магаданс. Ако някой се итересува коя е Мартина ще я познаете по цвета на косата.  Grinning

П.П. Не е лоша.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 21:15 от medissa123

Общи условия

Активация на акаунт