Набор 92 - тема 2

• 37 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Кул учи, освен парола трябва и код по админ за съответмото у-ще и ли паролата на РИО
АЗ и двете ги знам, но не ме пуска- явно не е активен и е нормално да е така. Това е било сутринта, за да може всяко у-ще да изтегли темите:)

# 301
  • някъде из облаците
И мойта беше на математика, стояла е само 3 часа  Laughing, за нея даже е  много  Joy . Помоли ме по телефона едни числа да запиша, явно се съмнява, чакаше да излезнат приятелите й.

# 302
  • София
Бо, точките са предварително определени за всяка задача Simple Smile

# 303
  • София
Кул учи, освен парола трябва и код по админ за съответмото у-ще и ли паролата на РИО
АЗ и двете ги знам, но не ме пуска- явно не е активен и е нормално да е така. Това е било сутринта, за да може всяко у-ще да изтегли темите:)

http://pmgzlatarov.org/Documents/2ri_Variant_19_may_2011.rar

Ето тук трябва паролата за разархивиране.

# 304
  • София
И моята дъщеря излезе доволна - немски език.
Лесно било, съчинението й се получило, в граматичните упражнения имало капанчета.
Аз също съм скептична към изказвания колко е лесно и в тази връзка моля някой да ми прати ДЗИ по немски, че не мога да отворя файла с rar- разширение!

# 305

Ти ще ме умориш.  Laughing Влез в Скайп да ти пратя матурата

# 306
  • София
Ironic, ще опитам на лични.

Мхм, няма прикачване на файл. Ако искаш, дай ми на лични еmail.

# 307
  • Пловдив
И моята дъщеря излезе доволна - немски език.
Лесно било, съчинението й се получило, в граматичните упражнения имало капанчета.
Аз също съм скептична към изказвания колко е лесно и в тази връзка моля някой да ми прати ДЗИ по немски, че не мога да отворя файла с rar- разширение!

Аз я имам(без отговорите), но как да ти я пратя?

# 308
  • София
Кул Уич, страхотна си. Благодаря за матурата:)  bouquet
ПОчвам да я решавам  Laughing

# 309
  • София
И моето момиче излезе Laughing Беше супер щастливо и каза, че от цялата матура има само една грешка. Всичко останало е направила. Вярвам и, защото са си сверили отговорите с останалите ( всички са семегейчета  Grinning). Това означава 97 т Simple Smile
Но следобед ще ги сверим. Каза, че 1+2 модул е опукала за 1 час, но е мислила повече по една задача от 3 модул:)

и синът ми излезе - 25 задача или и аз не разбрах точно май не можал да реши, но беше и той доволен. Ще видим на резултатите. Ти от къде гледаш за точките?
Бо, за 25 задача има два начина- или с подобни триъгълници да открие зависимост за страните, като построи ъглоловящата на двойно по- големия ъгъл, или да ползва синусова теорема; синус на удвоен ъгъл и после косинусова:)

# 310
  • София

Изпратих. Simple Smile

# 311
  • София

Изпратих. Simple Smile
И аз  Hug.

# 312
  • София
25 задача. ПОлучават се два положителни решения за страната- 4 и 5. Но 4 се отхвърлям защото се получава според ъглите правоъгълен равнобедрен триъгълник, но според страните не е такъв.

# 313
.

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 06:49 от cool_witch

# 314
25 задача. ПОлучават се два положителни решения за страната- 4 и 5. Но 4 се отхвърлям защото се получава според ъглите правоъгълен равнобедрен триъгълник, но според страните не е такъв.

започнал е със синусова, ама нещо я е объркал нататък...

Общи условия

Активация на акаунт