Набор 92 - тема 2

• 37 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Браво на всички деца! Ние сме с 5,98 по БЕЛ и 5,88 по английски език. Sunglasses

# 556
а защо е тогава изобщо ДЗИ, щом като продължава да се зачита оценката по предмета, въпреки че си положил матура по него?
едно време не беше така - щом имаш матура, то оценките вече не важат, а изцяло матурата ги покрива!

# 557
  • Sofia
УАУ!!!
Поздрави за детето!  Flowers Four Leaf Clover

# 558
Извинявайте,че се намесвам така в темата,но я следих искам да задам въпрос като силно се надявам,че ще получа някаква яснота на матурата по БЕЛ имам 68,5 точки и резултат 5,04 та въпросът ми е знае ли някой,имал ли е опит  с това   как мога и от къде да поискам посторно оценяване на моята матура,тъй като смятам,че резултатът ми е абсолютно неадекватен на това което знам,че съм писала по матурата си.
Благодаря предварително!

# 559
Браво на всички деца, страхотни оценки  Peace
Дано на всички да са им достатъчни за където трябва  Praynig

# 560
Извинявайте,че се намесвам така в темата,но я следих искам да задам въпрос като силно се надявам,че ще получа някаква яснота на матурата по БЕЛ имам 68,5 точки и резултат 5,04 та въпросът ми е знае ли някой,имал ли е опит  с това   как мога и от къде да поискам посторно оценяване на моята матура,тъй като смятам,че резултатът ми е абсолютно неадекватен на това което знам,че съм писала по матурата си.
Благодаря предварително!
Доколкото знам, ако искаш преразглеждане на работата си, трябва да отидеш в МОН.Но оценката ти няма да се промени, освен ако не се окаже, че са проверили някоя друга работа, а не твоята.

# 561
Благодаря предварително!
Доколкото знам, ако искаш преразглеждане на работата си, трябва да отидеш в МОН.Но оценката ти няма да се промени, освен ако не се окаже, че са проверили някоя друга работа, а не твоята.

Някъде бях чела, че преразглеждане не се допуска.
Вторият вариант - би трябвало да е невъзможен.  Hug
Попаднах и на тази таблица в нета.
http://www.patriarcha.com/images/documents/skala_matura.pdf

# 562
  • София
Всеки зрелостник може да си види работите и по двете матури в неговото си училище Simple Smile

# 563
# 564
Благодаря предварително!

Моят съвет е да отидеш в училището си и да поискаш да си видиш работата. Ще прочетеш рецензията си, ще си видиш грешките и ще прецениш и сама доколко е адекватна оценката на писаното от теб. Ако не се възползваш, вечно ще ти остане  съмнение, че  си подценена, а това е гадно. Close Оценката ти може да бъде подменена само ако се окаже техническа грешка, тоест това не е твоята работа, а на друг. Тогава от училището ти ще задвижат въпроса с оправяне на грешката.

# 565
  • Пловдив
Преди години на кандидатстудентски изпит се беше случила техническа грешка и бяха направили корекция. Но ако помня правилно случая - оценката върху работата е правилна, а в списъка бяха записали погрешна.

По всяка вероятност говорим за едно и също нещо с unadaptable.

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 15:19 от tonitabrandtner

# 566
Благодаря,значи всичко,което мога да направя е да поискам да видя работата си в моето училище

# 567
  • София
Благодаря,значи всичко,което мога да направя е да поискам да видя работата си в моето училище
Точно така.

# 568
  • София
Леле, изпаднали сме на 4. страница!  Confused
Със закъснение да докладвам нашите резултати - 5.96 - БЕЛ и 5.60 - немски.
Миналата седмица подадохме за трети път академичната справка  Twisted Evil. Надявам се да не ме връщат повече!
За НЕГ - връчването на дипломите ще бъде на 24.06. в аулата на СУ.

# 569
Много хубави резултати, честито! Предполагам, че ще са достатъчни за където ви трябват Sunglasses
Чудя се, че никой не се обажда за кандидат-студентските изпити. Предварителни резултати  има за всички специалности. Похвалете се вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт