Набор 92 - тема 2

• 37 858
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ние сме в размисъл с оценките от матурата БЕЛ 5,51 и АЕ 4,85 дали ще влезе синковеца. На предварителния по АЕ изкара 3,60. Дали да ходи на редовен. Изкарали са общата бройка на студентите, които ще приемат тази година, но не и по специалности и пол.

При тези оценки почти сигурно ще влезе в Свищов.
Зависи все пак как е подредил специалностите.
Тепърва ще подреждаме. Преди 10 дни приоритет беше МИО, сега Финанси....До подаването на документи кой зне какво ще е....

# 586
unadaptableHug

Това че оценката е занижена ми каза преподавател във ВТУ, който се познава с проверяващия и явно си знаят спатиите Wink. А грешките на момата са били най-вече на есето.  Въпреки това сме доволни от досегашните резултати на положените изпити /включително и матурите/.
Сега се подготвяме за редовната изпитна сесия.

siska-a, поздравления   bouquet

# 587
Ние сме в размисъл с оценките от матурата БЕЛ 5,51 и АЕ 4,85 дали ще влезе синковеца. На предварителния по АЕ изкара 3,60. Дали да ходи на редовен. Изкарали са общата бройка на студентите, които ще приемат тази година, но не и по специалности и пол.

При тези оценки почти сигурно ще влезе в Свищов.
Зависи все пак как е подредил специалностите.
Тепърва ще подреждаме. Преди 10 дни приоритет беше МИО, сега Финанси....До подаването на документи кой зне какво ще е....

И за двете специалности наплива по принцип е голям. Да си помисли кое му се учи повече и него да слага на 1-2ро място.
Съвета ми е също да напише всички специалности, а не само 2-3 които иска. Дори и да запише специалност, която не му харесва толкова, след 1та година има възможност за прехвърляне.

# 588
  • някъде из облаците
В нашето училище снощи  раздадоха дипломите на абитуриентите, тази година доста по-рано, за което ги поздравявам. Няма нито една 2 на матурите в нашето училище . Царемонията не беше кой знае какво, но поне се опитаха да го направят по-тържествено. Направи ми впечатление, че нямаше много родители. Момата завършва с 5,92 , има и грамота, сега ни остава да си я преведем и да я изпратим в университета. Снощи ми се обажда няколко пъти по телефона да пита ме как е минало, а сутринта ми се обади щастлива, че в банковата и сметка имало парична награда абитуриент.
Успех на всички деца, които все още кандидатстват, на мамите - търпение, още малко остава. Надявам се да чета само хубави новини. Пожелавам на децата ви да влезнат в най-желаните от тях специалности. Hug

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 17:24 от valha

# 589
  • София
В нашето училище снощи  раздадоха дипломите на абитуриентите, тази година доста по-рано, за което ги поздравявам. Няма нито една 2 на матурите в нашето училище . Царемонията не беше кой знае какво, но поне се опитаха да го направят по-тържествено. Направи ми впечатление, че нямаше много родители. Момата завършва с 5,92 , има и грамота, сега ни остава да си я преведем и да я изпратим в университета. Снощи ми се обажда няколко пъти по телефона да пита ме как е минало, а сутринта ми се обади щастлива, че в банковата и сметка имало парична награда абитуриент.
Успех на всички деца, които все още кандидатстват, на мамите - търпение, още малко остава. Надявам се да чета само хубави новини. Пожелавам на децата ви да влезнат в най-желаните специалности. Hug

Браво на вас!   bouquet

Завиждам за дипломите- нашите ще ги раздават чак на 24.06 в аулата на СУ.  Заради тази тържественост ще има да се надпреварваме с времето- заверки, преводи, легализации  ooooh!. Добре поне , че ще е сутринта, та да направим копия, нотариални заверки и да предадем в МОМН.

# 590
  • София
Не мога да изтрия дублирания пост, редактирам само. Извинете.

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 13:30 от Ива*

# 591
и нашите ги раздадоха вчера, нашия диплом е 5,86....Някой има ли идея за специалността "Туризъм" във ВИНС Варна дали ще му стигнат  оценките от матурите-БЕЛ-5,79   АЕ-5,64 ,предварит изпит БЕЛ- 5,60...

# 592
На нашите им ги дадоха днес, но без никакви церемонии  Rolling Eyes всеки си я получил от госпожата и кой от къде е  #Crazy много странно според мен, но това е положението  newsm78

# 593
Честито дипломиране на децата ни и браво за високите оценки!   bouquet
Нашата диплома ще я връчват на 24юни  и ще е 5,49. На предварителния изпит по български оценката е 5, по история се падна тема , която не я беше учил...сега се надявам, че до 15 юли ще се случи чудо и мечтаната специалност ще стане факт!
Най-важното е да са ни живи и здрави децата и всеки с късмета си! Попътен вятър!
 Hug

# 594
  • Талант на 2012,2013 г.
При нас положението е малко по-различно. Имахме държавен изпит. За организатор производство, разделен на три части. Резултатът е 5.90. Именно затова и дипломите ще се забавят и ще ги раздадат заедно със сертификатите. На 27 юни. И после се започва... ooooh!

# 595
Карме, и при нас е такова положението - след 24-ти юни.
Днес отиде в училище да се подпише на дипломата, преди да я внесат за подпис, или нещо такова ми обясни  newsm78.

# 596
  • София
И на випуска на СМГ ще ги дават в аулата на СУ, на 20 юни.
Слава богу, че си осовбодих деня; ще ми се да отида с Йоана Simple Smile
А после,.. на 11 юли ни е последния изпит по мат в СУ Simple Smile
Сега решаваме упорито мат:)
Успей на всички!

# 597
  • София
siska -a, честито! Grinning Предполагам, че дъщеря ти не е в университета в Копенхаген... Сигурно говориш за колежите в Хорсенс и Орхус. Кой от двата избрахте?
Благодаря Hug Аалборг избра

# 598
  • софия
Ей, голяма тишина е настанала. Немските  мами, докъде стигнахте? Решихте ли с коя диплома ще кандидатствате? Ние всеки ден сме с нови идеи. Вече сме си набелязали към 15 унита с най-разнообразни специалности. Аз само от пощенски разходи ще фалирам  Joy

# 599
Ще се раздвижи темата, само да дойде редовната изпитна сесия Grinning На моето момиче днес ще им връчват дипломите и утре ще ходи до ВТУ да подава документи за изпитите.

Общи условия

Активация на акаунт