Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 109
  • 725
  •   1
Отговори
  • Пловдив

ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ - ПЛЕЙЛИСТИ

(1 eп)  (2 еп)  (3 еп)  (4 еп)  (5 eп)  (6 еп)  (7 еп)  (8 еп)  (9 еп)  (10 еп)  (11 еп)  (12 еп)  (13 еп)(14 еп)  (15 еп)  (16 еп)  (17 еп)  (18 еп)  (19 еп)  (20 еп)  (21 еп)  (22 еп)  (23 eп)  (24 еп)  (25 еп)  (26 еп)  (27 еп)  (28 еп)  (29 eп)  (30 еп)  (31 еп)  (32 еп)  (33 еп) (34 еп)  (35 eп)  (36 еп)  (37 еп) (38 еп)  (39 еп)  (40 еп)  (41 еп)  (42 еп) (43 eп)  (44 еп)  (45 еп)  (46 еп)  (47 еп)  (48 еп)  (49 еп)  (50 еп)  (51 еп)  (52 еп)  (53 еп)  (54 еп)  (55 еп)  (56 еп)  (57 еп)  (58 )  (59 еп)  (60 еп)  (61еп)  (62 еп)  (63 еп)  (64 еп)  (65 еп)  (66 еп)  (67 еп)  (68 еп)  (69 еп)  (70 еп)  (71 еп)  (72 еп)  (73 еп)  (74 еп)  (75 еп)  (76 еп)  (77 еп)  (78 еп)  (79 еп)  (80 еп - Финал)

Клипове направени от фенове в темата

АКО БЯХ ОБЛАК с български субтитри

ВАЖНО: НА КОЙТО МУ Е ТРУДНО ДА СЕ ОРИЕНТИРА-ДА ПИШЕ НА ЛИЧНИ.

В ПОМОЩ - ДА ПРЕЖИВЕЕМ НАСИЛИЕТО!

Н О В И Н И  

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 07:22 от mariana51

# 1
  • Пловдив

# 2
Изтощих се от преговора, той остана в старата тема. Пред нас - нови въпроси. Димана постави един супер интересен, но нека го оставим за финала.

Марияна, добре си ни заварила!   bouquet
Върви ни приказката в твойта къщичка... Simple Smile

ПП Марица, Димана, видях че сте отговорили на моя въпрос в старата тема. Беше точно в момента на проплакването и камерата се задържа - три чешми, средната тече силно, другите две капят...Да не би да е пожелание за новия живот - Нар - да тече силно, а капещите са Мустафа и Асие, родителите?

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 00:08 от ValentinaP

# 3
Лека нощ, момичета! Страхотно се забавлявахме днес.  Grinning Тази работа на ума, дето ме карате да правя, много ми харесва. По-сладка ми е от партия бридж.

Конкуренцията не спи!

# 4
Изтощих се от преговора, той остана в старата тема. Пред нас - нови въпроси. Димана постави един супер интересен, но нека го оставим за финала.

Марияна, добре си ни заварила!   bouquet
Върви ни приказката в твойта къщичка... Simple Smile

ПП Марица, Димана, видях че сте отговорили на моя въпрос в старата тема. Беше точно в момента на проплакването и камерата се задържа - три чешми, средната тече силно, другите две капят...Да не би да е пожелание за новия живот - Нар - да тече силно, а капещите са Мустафа и Асие, родителите?

Самоцитирам се: Писък на Асие, вода, проплакване на бебе... в такъв ред вървят... но все пак има и символика във водата, която започва да се излива, когато детето излиза ня бял свят - водата на живота потича... нов поток от живот, на който предстои да се разлее... да тече...

Водата има голямо значение в онези сухи земи. Виж - когато искат да обидят, прокълнат някого, плисват водата му пред него. Когато искат да "върви по вода", плискат я зад него... В случая, мисля че чак толкова детайлен символ няма. Но Мустафа остави водата да тече след него. Не мисля, че я забрави - това вече беше пожелание, молитва - водата на живота, която носи и неговия живот/вода/кръв да остане да тече и след него... животът продължава, Булут продължава в детето.

# 5
Лека нощ, момичета! Страхотно се забавлявахме днес.  Grinning Тази работа на ума, дето ме карате да правя, много ми харесва. По-сладка ми е от партия бридж.

Лека! Simple Smile) Това, с бриджа, не го разбирам, но от месеци книга на съм подхванала. Simple Smile))

---------

ДОБРЕ ЗАВАРИЛА, Марианка!

Ха да ни върви по вода в новата тема! Simple Smile))

# 6
  • Разград

# 7
Остана в предишната тема, та...

Много ми хареса клипчето, Ваня! Smile Благодаря!  bouquet Филм във филма... и онзи трейлър, с купената от Керим рокля, как е вплетен - като представа, мечта... чудесно просто! Записах си го в любими. Smile

# 8
  • Разград

# 9
  • Разград

# 10
То... че къпан, къпан е, ама тук до розово са го докарали чак! Simple Smile)) На гюл мяза... Simple Smile))) Някой май не харесва естествения му тен... Simple Smile))  newsm78  hahaha

Е, хайде... изгледах си 22 еп., ще гушвам загламницата и аз. Simple Smile))  smile3524

Марица меко послала, та ми е сладко заспала... Wink

Лека нощ. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 02:18 от marytza

# 11
  • Разград

# 12
Запис....да ви следя  Hug

# 13
  • Пловдив

Добро утро в ден сряда. Нека да сме весели, усмихнати и заедно. Да имаме най-после новини.

# 14
  • Пловдив

Керим и Мустафа - като близнаци....

Общи условия

Активация на акаунт