Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 113
  • 725
  •   1
Отговори
# 45

Честита ни нова тема !

Виждам, че сте я започнали с усмивки, с хубави коментари, клипчета и снимки !

Дочетох в старата тема преговора от снощи на "Облака" - много интересни разсъждения.  Имам чувството, че преговорът/обсъждане на "Облака" също докосна и то доста надълбоко сърцата и душичките ни.

Доста си мислих, че ще "видя" Керим в Мустафа Булут - нищо подобно не се случи. Радвам се, че гледах в обратен ред двата сериала, защото видях силата в играта на Енгин. Наистина се "вмъква" в героя си, гледа през неговите очи, мечтае, обича и страда със сърцето и душата му.

Все си мисля, че това мълчание от негова страна сега когато е на "гребена на вълната" се дължи не на незачитане чувствата на феновете му, а точно обратното - иска да им/ни поднесе един нов продукт, един нов образ. Защо да бъде "показен" - той просто си върши работата - и то "дяволски"добре - така, че всички пак ще бъдат омагьосани.

Дано обаче Бог ни дари наистина с повече търпение и спокойствие.

# 46
Режисьорите  на АБО са двама : на първи сезон 1-14 серия Улаш Инач, на втори Хатидже Мемиш

" ...В момента Хатидже Мемиш е режисьор на втори сезон на Сускунлар /Безмълвните/
Тя е позната от 1997 , името й е свързано с много успешни сериали "Втора пролет, Бял мак, Сън и др., също така са й поверени и вторите сезони на “Bir Bulut Olsam” and “Sirat”
Г-жа Мемиш също така е позната и с нейните успехи в киното, със спечелили награди филми “Beynelmilel” and “Yazi - Tura”.

# 47
# 48
Защо Мустафа отиде при Сердар да му „благодари” в еп.17 ?

# 49
  • Разград

# 50
  • Пловдив

Engin Akyurek - Nasıl Olacak

Eто едно клипче по мотиви на 17 епизод. Направено с любов. Приятно гледане.

# 51
# 52
Марияна, чудесен клип!  newsm51 Възхищавам ви се на всички, които изливате емоцията си в творчество. Какво по-хубаво от това! Представям си до края на преговора колко още чудесни клипове ще сътворите, благодаря ви!

Благодаря и за клипа с финала на 1 сезон. Какво удоволствие е дори само да му слушаш гласа!!!  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart

# 53
  • Пловдив

Ама муцка...

# 54
# 55
                             Engin Akyurek Greek FAN CLUB Lane moje

http://www.youtube.com/watch?v=oPvg30aHPVQ&feature=plcp

# 56

Че те, папараците са направили повече нескопосани интервюта от журналистите. Могат да се свържат с ПР-та му и да направят едно свястно такова. Но го има и моментът - той да отказва... Вероятно докато не излезе от тези над него инфо, той няма да даде. Ама ние имаме ли търпение - имаме. Все ще изкочи нещо от някъде. На това му казвам аз - железен и непоклатим Енгин.

А пък аз - железни и непоклатими фенки! Simple Smile

Марианка, клипът е супер! Песента започваш да си я тананикаш от първите секунди. Simple Smile) Намерила съм си онлайн преводач за кратки тхт от турски на бг, та видях, че Nasıl Olacak означавало как ще се. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 19:01 от marytza

# 57
Режисьорите  на АБО са двама : на първи сезон 1-14 серия Улаш Инач, на втори Хатидже Мемиш

" ...В момента Хатидже Мемиш е режисьор на втори сезон на Сускунлар /Безмълвните/
Тя е позната от 1997 , името й е свързано с много успешни сериали "Втора пролет, Бял мак, Сън и др., също така са й поверени и вторите сезони на “Bir Bulut Olsam” and “Sirat”
Г-жа Мемиш също така е позната и с нейните успехи в киното, със спечелили награди филми “Beynelmilel” and “Yazi - Tura”.

Благодаря! Сега ще ме накараш да изгледам АБО отново отначало, за да търся разликите в режисурата. Simple Smile))

# 58
Защо Мустафа отиде при Сердар да му „благодари” в еп.17 ?

Това е от темата за утре, Ева. Simple Smile Днес сме още на 16 и общо за сериала. Simple Smile

# 59

Благодаря! Сега ще ме накараш да изгледам АБО отново отначало, за да търся разликите в режисурата. Simple Smile))

И аз се замислих има ли разлики, но щом се замислям, значи не са осезателни. Освен че Мелиса изглежда много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт