Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 110
  • 725
  •   1
Отговори
# 720
  • Разград

# 721
# 722
  • София

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 23:48 от Dilemi

# 723
  • Разград

# 724
Здравейте, момичета! Hug Hug wavey wavey

Отдавна не съм се появявала с коментари! ooooh! ooooh! Нооооо, не Ви изпускам из очи!  Peace Еееее, да си призная  Embarassed Embarassed Embarassedне всичко мога да изчитам, но се старая ..... Peace Peace
Изключително много ми харесвате в анализите, които правите на АБО.  newsm20 Прекрасни сте! Peace
Аз стигнах до  Embarassed Embarassed трета серия Embarassed Embarassed. Едно, че тръстиката ми е голяма, но и нещо трудно ми върви!Тежък сериал, а като добавя и натовареният реал - ooooh! ooooh! ooooh! Но горе-долу съм в час със съдържанието, благодарение на Вашите подробни анализи!   bouquet  bouquet
Друго си е да си гледкам и нашият сладур в действие, но и това ще стане!  Peace
Ееее, днес като го видях в две-три гифчета, ами то нашето момче с лекота владее няколко стила в плуването!  Peace Peace Така плува и в ролите си - силно се надявам, така да плува и в Живота и да е добре във всяко отношение! Peace Peace
Радвате ме с Вашите толкова задълбочени Анализи - аз такива не съм срещала в другите теми! Peace
 И като стана въпрос за другите теми :
Скрит текст:
Прескачам и тук и таме/ Круелка  Hug  bouquet- права си, че форумният туризъм е добър  Peace Peace/, но държа да споделя, че и аз силно се изненадах от нечии постове  в една-две други теми! Не, че се изненадвам от факта - Ей Бога ми, вече четвърта година захапах в тоя форум и на какво ли не съм попадала, но силно ме изненадаха няколко Ника с противоречивите си изказвания - тук по време на сериала и сега, след като той свърши и не на същото място! Но здраве  да е ~!
Марица Hug  bouquet Придържам се към твоето мнение, че Ние сме тук, трябва да си споделяме мисли относно това, което ни вълнува в сериала, който гледаме заедно и Изобщо, АМА Изобщо не трябва да ни интресува , кой какво говори  и злослови по наш Адрес!
Ами аз лично предпочитам сутрин  по време на релакса с  кафенцето да си погледна  един красив, талантлив млад актьор, който няма изиграна сцена, а и снимка публикувана с еднаква физиономия и да ми се покачи настроение още  повече Peace Peace вместо да ми се натрапва застиналата в една и съща поза фалшива усмивка на една актриса - само дето тоалетите й се менят според случая! Благодаря!Извинявам се за кой ли път на фенките й / да ме пита някой и за какво ли го правя, ама нейсе/  но аз сигурно ще бъда единствената , която ще се зарадва, ако този прословут проект не се осъществи с Туба и Енгин. Яла съм попарата на най-върлите й фенки и то не един път и само като си помисля, какво ще стане ---- / особено в темата им ooooh! Crazy Crazy/, ако проекта, въпреки всичко се осъществи   Crazy Crazy Crazy
Извинявам се стократно  на всички, че спойлера ми е натоварващ, но това са мои наблюдения, силно се надявам да не съм права! Thinking Thinking
Нооо, вечерта напредна  и  един музикален поздрав от мен !

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SSK_IYNsja4

И да сме по темата:
Прекрасен и ...срамежлив.. Аз все си мисля, че и в Живота е такъв
:

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 07:40 от Goni

# 725
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт