Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 156

• 37 139
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • Разград

# 706
Дилеми  Hug продължавам мислите ти за Дурие. Направи ми впечатление различната реакция на братята, когато тя отиде да им каже за баща им. Яшар попита дали онази жена е била там, т.е. той се притесни дали майка му не е изживяла мъката и унижението да се срещне с бахар. Мустафа по-лежерно приема проблема. За него не е тежък морален въпрос верността на мъжа, па бил той и баща му. Дори си отмъсти, като се възползва от услугите на същата жена, която омайва баща му. Угризения нямаше.
Мустафа истински се сащиса, когато Аслан доведе Бахар в конака. Едно е кръшкане настрани, съвсем друго - открито, без срам, да доведе друга на мястото на майка му.

# 707
# 708
Хубав клип и хубава музика, заслужава да си ги припомним. Simple Smile

http://www.dailymotion.com/video/xth0hr_engin-akyurek-bbo-duman-gozlum_shortfilms

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 22:42 от ValentinaP

# 709
Лека нощ и от мен, момичета. Simple Smile Сладки сънища! Simple Smile

# 710
# 711
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=fJncNj5s9ZU&feature=youtu.be

Гъркините са пощръкляли по Енгин, по Керим.....и Фатмагюл.

# 712
  • София
Асие, ах, Асие...Жал ми е за теб, заради отношението на Мустафа към теб, но и ти си понякога много лоша, устата, злобна и зла...

Скрит текст:
Не прояви никакво съчувствие и солидарност към Дурие, когато чу скандала между нея и Аслан - Даа, принцесо Дурие…Разбра ли сега какво е да делиш мъжа си с друга жена?  , даже се ядоса, кагато се разбра къде е отишла Дурие  – Намери къде да отиде! Браво! На Мустафа му просветна. Сега ще виси там и сутрин и вечер под предлог, че посещава майка си.

Устата, нагла и безцеремонна, не пропуска възможност да се заяде с Нарин – Вече ти личи. Как е бременността? Разбрах, че работиш. Не се преуморявай. Сега станахте и много хора в къщи. Как върви с г-жа Дурие? Съжали ли я? Нарин  – Ти не се притеснявай. Всичко е наред. Асие – Добре се грижете за нея. Нека си стои, където е.  Две стопанки на един конак са много. Нарин си тръгва, Асие към д-р Сердар - Е, докторе? Докога ще продължавате така с Нарин?

Вижда в отсъствието на Дурие възможност да бъде тя господарката на конака, да наложи свой ред, да се  разпорежда - Слушай ме сестричке. Изглежда г-жа Дурие ще отсъства дълго време. Тук ще създадем нов ред, разбираш ли? Гюленгюл – Не. Асие – Гюленгюл, сега аз и си сме кралиците на този конак. Ще става това, което ние кажем. Слушай ме. Гюленгюл  – Асие, ние сме сами тук. Какво ще се промени? Асие – Отвори си очите, момиче. Виж. Виж този конак . Видя ли? Този конак е по-голям от селото на моята майка. Сега той е наш, с всичкото си злато и сребро. Отсега нататък не прекарвай цялото си време със Сахер и мъжа й. Те тук са прислуга. Така се постави. Ще видиш, че Асие ще ти даде възможност да живееш в царство, за което само си мечтала.

Дори майка й Наджие вижда и знае лошия характер на дъщеря си  - Най-много се притеснявам за моята Асие. Прекалено много говори без да се съобразява. Един ден мъжът й ще я изхвърли пред вратата. Сафие – Въобще не се притеснявай. Асие така се е залепила за този конак, че и с нож не могат да я отлепят. Наджие, да не си хвърлила око на мястото на Дурие? Веднага да ти кажа, не се радвай напразно. Аслан булут никога няма да те вземе. Наджие – Млъкни, тук и стените има уши. Боже, боже…Сафие – Сега казваш че не искаш, а утре ще се юрнеш…

Бясна е от поредното игнориране от страна на Мустафа, нахвърля се и на Яшар - Взе ми детето и отиде при Нарин. Дотук ми дойде, Яшар. Ти си като ангел, но е време вече да вземеш страна. Яшар - Нима в една къща съществуват няколо страни, Асие? Асие - Нито баща ти, нито брат ти живеят в тази къща! Това с чакането в къщи, както е било някога, вече свърши.

Една любов угасва, друга се ражда...Видяхте ли как Алиаскер гледа Зилан? Не случайно в предишна серия захласнато гледаше витрината на златарския магазин. Имал е нещо и някого на ум...

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 23:02 от Dilemi

# 713
  • Разград

# 714
  • София

Поздрав от нашата приятелка Хелън

# 715
Никой не обърна внимание на моя намек
Цитат
Обаче тя казва в този еп. нещо, което приемам като подсказка за финала:
"И целият свят да обиколиш, пак ще се върнеш при мен, Мустафа."

Дилеми, тъкмо обсъждаме Асие, какво ще кажеш?

# 716
  • Пловдив

ValentinaP, под снимката на Керим...обърнах внимание аз. Асийе вече се влюбва в Мустафа.

# 717
  • София
Никой не обърна внимание на моя намек
Цитат
Обаче тя казва в този еп. нещо, което приемам като подсказка за финала:
"И целият свят да обиколиш, пак ще се върнеш при мен, Мустафа."

Дилеми, тъкмо обсъждаме Асие, какво ще кажеш?

Приемам го по-скоро като мечта, като желание на Асие. Наистина те двамата много си подхождат по темперамент, но Мустафа не я обича, не я уважава, не я харесва, даже не я понася...Не виждам признаци, това да се промени. И двата пъти, когато го видяхме да спи с нея, беше пиян...Не мисля, че някога ще я приеме като своя съпруга, да я уважава, да зачита мнението й. Както казва Маричка, нещастен Мустафа, цял живот да се събужда до Асие...Преди няколко дена говорихте, че любовта към децата щели да направят Мустафа щастлив...Да, но човек има нужда и от другата любов, любовта на любимия, на сродната душа, на спътника...Тази любов на Мустафа ще му липсва, Асие не може да му я даде, Мустафа ще страда цял живот за такава любов... Рано или късно ще трябва да се раздели с Асие, или ще стане като баща си Аслан...

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 23:22 от Dilemi

# 718
  • Разград

# 719
Благодаря за отговорите! Аз съм на друго мнение и доста пъти гледах финала, за да се убедя.
Смятам, че Мустафа прие Асие за съпруга. Не я обича като Нарин, но я прие, станаха семейство той, тя и децата.

Мустафа няма да стане като баща си, Той пое своите отговорности, нещо повече - иска да стане добър човек. Ще бъде съпруг на Асие. Колкото и да му липсва любовта, ще се примири с това, което има.

Аз не съм писала, че ще спи до децата си, напротив - Мустафа ще спи до Асие.
Усещам, че по финалните питанки и в КВФ, и в АБО, съм на различно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт