Отговори
# 615
  Аз не съм и още ще поизчакам, но с едни майки, с които излизам са го въвели и са нямали проблеми. Децата им и те са августинчета.

# 616
Дес, благодаря  Hug
За бюста... уф и на мен това ми е болна тема. Аз не кърмя може би вече около месец, а пък не е като да нямам бюст  ooooh! Видимо няма нищо общо с преди.  Cry Като сложа сутиен не е болка за умиране, но на мен ми е ужасно гадно. Мъжа ми все ме успокоява, че нищо не е станало, той не виждал никаква разлика, била съм си супер, ама аз не съм кьорава. Добре все пак, че ми е такъв, защото пък на моя приятелка мъжа й не пропуска повод да я удари по самочувствието как й увиснали гърдите, какъв корем имала, какъв задник имала....  Sick  #Cussing out

Колкото до корекциите - ако имам някога възможност винаги съм казвала, че бих си направила операция за смаляване на бюста. И едно повдигане вече няма да откажа.

# 617
Аз започнах да въвеждам млечни продукти (сирене, извара и масло), прясно мляко мисля че е доста рано (предвид това, че и дъщеря ми има открита лека степен на АКБМ, която не се е проявявала за щастие). НО, вече имам съмнения за алергия към тях. На 3 пъти Миро се изприщва около устата (когато съм давала нещо от млечните) и даже става и червено петно. Сега има на брадата и малко подобно петънце на ръчичката. За сега съм ги спряла за известно време, да му мине и после пак ще пробваме. То за сега това е начина за проследяване, друго не се сещам и не виждам как някой лекар може да се изкаже компетентно ако само го прегледа.

# 618
  • София
Аз започнах да въвеждам млечни продукти (сирене, извара и масло), прясно мляко мисля че е доста рано (предвид това, че и дъщеря ми има открита лека степен на АКБМ, която не се е проявявала за щастие). НО, вече имам съмнения за алергия към тях. На 3 пъти Миро се изприщва около устата (когато съм давала нещо от млечните) и даже става и червено петно. Сега има на брадата и малко подобно петънце на ръчичката. За сега съм ги спряла за известно време, да му мине и после пак ще пробваме. То за сега това е начина за проследяване, друго не се сещам и не виждам как някой лекар може да се изкаже компетентно ако само го прегледа.

И ние сме така.Спряла съм млечните за момента,не давам попара и йогурти.В началото мислех,че е от бибата.За около 1 седмица не бях давала попара,защото се опитвах да я науча да яде макароните (звездички),в момента, в който дадох попара,петното стана ярко червено и се оголеми.Сега се е поприбрало,има го още,а от 2-3 дни съм спряла млечните и за мен.Аз рядко ям такива,но пък в момента и малккото количество ,може да я дразни.

# 619
  Какви звездички и даваш? Тези, които са на Плазмон или обикновенни?

# 620
vanessa80, аз реших да въведа прясно мляко, защото след две седмици мисля да записвам детето на детска кухня, а там правят десертите - кремчета и кисели с прясно мляко. Давам от седмица някъде по една-две лъжички в попарата или в следобедната каша/грис с плодове. Не съм забелязала проблем засега. Ще увеличавам количеството постепенно за всеки случай.

# 621
  • София
 Какви звездички и даваш? Тези, които са на Плазмон или обикновенни?
На Плазмон.

# 622
Здрастииии HugОх ако знаете как се разболяхмееее,тъкмо ни се размина предния път АБ,и за един ден и аз и беба така се тръшнахме ooooh!то няма такава кашлица като дърт пушач беше милата,в чудо се видях този път.Сега тя е по добре но хремата много я мъчи Т няма слава богу,а аз си мъкна едни бацили и немога да живна като зомби съм.И най гадното май има гъбички от тоз АБ,поне така каза педиатърката...изиписа един крем,но аз съм притеснена,като знам колко са упорити по принцип.
Килограмите сте обсъждали...аз вече се изморих да ги мисля,още от преди си знам че зимата 5 6 кила задължително ми се лепят и на лято от нищо изчезват,сега обаче освен тях имам още за сваляне,втори месец съм на 90 дневната но не я спазвам така стриктно,5 съм свалила но май не от диетата а просто от гладуване,докато измисля какво да ям,че да си го сготвя отделно и той деня минал и аз цял ден съм изкарала на 2 банана.Но трябва и спорт задължително според мен,само глад не става.На лято монокините са ми вече забранени определено,макар че незнм с какво ще я напълня горната част на банския GrinningБюста ми изчезна съвсем,не че е бил голям но имаше там нещо,а сега нищоооо Crossing ArmsЩе вдигам май скандалче  на детската кухня,от една седмица сме записани,ми то всеки ден за десерт кисел,супите добре ги докарват,но пюретата са по редки и от супите.То на пюре не мяза а на булюн,с някакви трохи месо вътре!А прясно мляко не съм въвеждала,направо я записах на кухня.

# 623
  • Русе
Какви гъбички има малката от антибиотика?

# 624
за ЗУМБА-та ли питаш Mr. Green-мнОООООО диво животно е newsm62 smile3503 smile3521

Каква вода давате на бебоците?
Аз все още давам преварена,дали вече мога да давам Девин-розова Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Откриваме сезона на почивките и заминаваме другата седмица за уикенда на Албена.Та не ми се мъкне и каната с вода.....да търся котлони...да преварявам... ooooh! ooooh! ooooh!

Какви пресни плодове могат да се дават вече? Аз за сега съм дала само банан,ябълка и круша ,пасирани с каша или овесени ядки за следобедна закуска.

# 625
Какви гъбички има малката от антибиотика?
Aми дупето и е зачервено и имаше едни ситни бели точици,започнах да я мажа с Певизон и сега няма точици но се зачервява.Утре мисля да я заведа на преглед че хич не ми харесва тази работа Crossing Arms

# 626
Оооо днес ставаме не 9 месеца Party
  party023  cook newsm38
бре немога да се оправя с тез снимки Rolling Eyes

# 627
Момичета дайте идея за ресторант в София. Ще правим кръщене на малката на 29.05 и исме запазили църква, но нямаме ресторант.
Става въпрос да не е 5 звезден, бели, колосани покривки и т.н. Но, и да не е каварталната пицария.
Приемам всякакви идеи. Може в центъра, също в южните квартали-Борово, Бъкстон, Гоже Делчев.

# 628
  • София
bubenceto21, честита ви месечинка! Да е жива, здрава и много да ви радва малката Николета!   bouquet
Честито и на други!те празнуващи днес!   bouquet

ИР, мисля че можеш да даваш розовата вода на Девин. Аз още не съм давала, но когато и ние открием се зона, ще се възползвам Simple Smile Колкото до пресните плодове давам манго и авокадо. Авокадото не знам плод ли е, зеленчук ли е, но добре се хапва с ядки и банан. Иначе в супермаркетите има дини, пъпеши и разни други. За сега обаче се въздържам. Летния сезон е на прага ни и съвсем скоро ще има разнообразни плодове. Цитрусовите вече не са хубави, а и е рано за тях. Давала съм портокал, но спряхме да го купуваме, за да не ни гледа и иска дребосъчко.

# 629
  • София
Виж Добро в Красно село. Ако не се лъжа имат и детски кът на последният етаж. Но пък няма градина.
На бул Братя Бъкстон малко преди Околовръстното имаше един ресторант(Сръбската скара) с много хубава градина. Но не знам дали не го развалиха.

Общи условия

Активация на акаунт