Отговори
# 600
Пък после нека разправят, че от кърменето се отслабвало  Mr. Green

# 601
  Оооо, и аз съм от тези, които нещо не отслабват от кърменето. Точно обратното се получи и при мене Mr. Green Сега и аз съм си на килограмите от 9-я месец Confused

# 602
За последствията от земното притегляне  Mr. Green се замислих и аз много отдавна. Загледах се в бюста на една по - близка приятелка и бая е увиснал на пръв поглед както беше със сутиен. И тя кърми още. То всъщност тя беше повдигнала тая тема сега като се замисля. Моите гърди от едно време са доста стегнати и все още са така, макар че кърмата ми съществено е намаляла. Надявам се гравитацията да ме пощади, но все пак каквото и да стане ще съм спокойна понеже съм го направила за детето си.
Момичета време е да помислим и за себе си. Някой от нас изглеждат не толкова добре и се и чувстват по същия начин. Особено аз. Да се хващаме в ръце и да си върнем самочувствието. Освен, че идва лято и трябва да показваме малко бедър трябва да се чувстваме добре и в кожата си.

# 603
agnesana, и аз се замислих, че идва лятото, а изглеждам ужасно... Живеем на морето, а с тези кила само ще му пазя сянка на детето, няма да ни е нужен чадър Mr. Green Но честно да кажа предпочитам да нося чадъра, отколкото тези килограми.

# 604
Здравейте момичета!

Бяхте писали , но не мога да го намеря, за някакви мрежички за плодове. Може ли , ако някой от вас се сеща да ми каже за какво се използват и от къде мога да купя за моята беба.

# 605
Мрежичките се ползват, за да не се задави бебето, докато яде. Софи още не може хубаво да яде плодове без да се дави.
Аз си ги купих от Испания. В България знам единствено, че се продават в детски център "Сладури" във Варна. Имат и сайт.

# 606
Здравейте момичета!

Бяхте писали , но не мога да го намеря, за някакви мрежички за плодове. Може ли , ако някой от вас се сеща да ми каже за какво се използват и от къде мога да купя за моята беба.
http://kasida.bg/jane-rezervni-mrejichki-za-biberon-mreja-za-plo … 4-br-97-9723.html

# 607
  Либи, малката е станала невероятна Heart Eyes

# 608

Ами, първо не е качила 15-20 кг през  бременността, второ може би е ген, трето има си хора да се занимават с детето, пък тя да си следи за режима и работата( щото тя вече е по дефилета и снимки). Наистина изглежда фантастично  Heart Eyes Аз така се възхищавах и на Хайди Клуум и на много други  Simple Smile

бих казала, че третото определено е много важно... Wink скоро с мъжа ми си говорихме, че брад пит и анджелина джоли и 10 деца могат да отгледат, щом могат да си го позволят, а анджелина няма да бъде събуждана всяка нощ през 2 часа n на брой години, а брад да става сутрин в ранни зори и да занимава бебето преди работа, за да може тя да поспи още 40 минути..

# 609
Ох, аз хич май да не се оплаквам, че ми остава 1,5кг до килограмите преди да забременея-бях 63. Но преди това се бях отпуснала и съм качила 5 килограма. И сега ми пречат - 58 се чувствам добре. С първата бременност за 2 месеца след раждането си върнах формата и килограмите без да правя нищо, но годинките явно имат значение. Сега съм на 32 и уж почти съм си върнала килограмите, но вида на фигурата е далече от желаното. Кожата на корема вече не е толкова еластична и ми седи все още разтеглена, при това без да имам стрии. Сега имах и мноооого околоплодни води и това допринесе за разтягането. Краката ми също са медузести (тази бременност бях по-обездвижена, защото Миро беше напреки до 7мия месец и ми засягаше някакви нерви на краката, та едвам ходех.). Трябва ми спорт, но трудно се откъсвам за повече от 15 мин. спорт без някой да ме прекъсне за нещо Sad. Все гледам да свърша друго докато Миро спи, а като е буден и си трябва постоянно наглеждане. А и това седене у дома си е постоянно изкушение за хапване на нещо. Надявам се като се върна на работа и да се постегна Simple Smile.
За гърдите какво да кажа освен, че имам късмет да са ми малки. Като спрях да кърмя Андреа даже се смалиха повече от преди да забременея Mr. Green. И си увисват и това е. Аз получих и стрии по гърдите след първата бременност, като напращя млякото, а това допълнително разтегли кожата на гърдите  Sad

# 610
  • Русе
А, да. За гърдите. Още майки с повечко деца могат ли да се включат да споделят как е афтър-партито? В смисъл, някога ще се върне ли поне част от предишната слава или трябва да ходя да ми ги повдигат, за да не удрят коленете?
Не харесвам силиконки, но смятам, че при нужда за самочувствието, ако човек може да си позволи, едно повдигане е в реда на нещата.  Peace Аз бих.

# 611
Мерси за инфото!

# 612
А, да. За гърдите. Още майки с повечко деца могат ли да се включат да споделят как е афтър-партито?
ха-ха-ха (: хареса ми определено не е голямо парти Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Всичко е до ген и еластичност на кожата Wink С големият син кърмих 8 месеца ,бях се наляла доста на втория етаж и след  като спрях да кърмя спокойно можех да нося ефирни секси блузки без сутиен Crazy имах си почити същият(малко по-едър) секси бюст Laughing Сегаааааааааааа,пак се налях , даже повече Embarassed Embarassed Embarassed дано ми е останал поне малко от еластичността на кожата и резултата не е като "паве в чорап"

Забравих да ви се похваля-от 3 седмици ходя на ЗУМБА ФИТНЕС 2,3 пъти в седмицата.Супер яко ме зарежда,чувствам се прекрасно,разтоварвам на макс,танцуваме на яки ритми и не последно място пия по 2 литра вода и то с кеф.Само за сравнение до сега пиех вода само ,ако трябва да глътна някое хапче Grinning

# 613
  • Русе
Каквойтуй животну? Thinking

# 614
Здравейте,има ли мами,които вече са въвели прясно мляко по някакъв начин и имаше ли някаква реакция?Знам,че принципно се въвежда по-късно,но ме интересува дали някой го в добавял към десертите на детето?Имам предвид кремчета,грисове,кисели и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт