Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 755
  • 703
  •   1
Отговори
# 120
Колежки излязохме с теб между другото  Simple Smile

При толкова много жени тук няма начин да няма още колежки, ама си траят  Grinning

# 121
Верно вали... пролетен сняг  hahaha
Пролетен ,пролетен кооолко да е пролетен hahaha hahaha
А аз си направих над 15 саксии с цветя за балкона и сега мъжо се чуди къде да ги прибира hahaha

# 122
Верно вали... пролетен сняг  hahaha
ей сега като Ви чет видях и аз навън, ми той на парцали бе  Mr. Green

# 123
Колежки излязохме с теб между другото  Simple Smile

При толкова много жени тук няма начин да няма още колежки, ама си траят  Grinning

кажете в какво сте колежки и веднага ще проверим  Heart Eyes

# 124
Да и аз това се зачудих newsm78

# 125
Галче, знам че не е хубаво да се пропускат хранения, обаче като не ми се яде какво да правя... Седя и се чудя какво да закуся и нищо не ми се хапва  Embarassed Аз преди никога не съм закусвала в живота си, откак забременях почнах да гризкам това онова, за да не повръщам. Но сега седя, гледам хладилника и нищо не ми се прияжда.

Стойка, честит ти син Simple Smile И аз нямам търпение да дойде другата седмица и да идем на доктор. Дано ни се покаже този път, че ние май си измислихме име за момиченце и да не стане фал Wink

Исках още нещо да напиша, обаче пак забравих всичко... Много съм изкукуригала вече, забравям на средата на изречението какво съм почнала да казвам...

# 126
А добър вечер и от мен! Simple Smile

И аз от форума разбрах, че навън вали сняг  Joy
Преди 6-7 години бях на бригада в Америка и тогава видях да вали снях в края на юни, ама все пак бях на високо. У нас не си спомням скоро да е валяло по това време - язък за цъфналите дръвчета - дано да не измръзнат.
А като чета за къщи и така си мечтая и аз за една - точно с френски джамове, thrillean, eeeeeххх - дано да ми се сбъднат мечтите някой ден!
А иначе явно сме доста колежките - и аз съм от отбора Wink никога с кеш, но с дебитни карти и то мнооого  Laughing

Лека и мека снежна на запад и не толкова снежна на изток вечер Simple Smile

# 127
Стойче, честити ти сини гащи. Hug

Мен много ме е яд на времето на вън, че преди 10-тина дни си засадих в дворчето три магнолийки, и сега има вероятност да замръзнат ooooh! Днес студ, след няколко дни явно ще са големи жеги, щом в Сф спират парното.
Иначе и ние сме от живеещите в къща в едно градче точно до София. Много ми е спокойно тук и не бих се върнала да живея в лудницата  Mr. Green

Галче, тук не всички лаборатории изследват за кръвна група. Аз където си правих изследванията, за да не ми взимат пак кръв, се съгласиха да изпратят пробата с куриер до лабораторията, която да я изследва и после да ми върнат резултата. Много съм доволна, много отзивчиви хора се оказаха, а и лабораторията е на ниво.

# 128
кажете в какво сте колежки и веднага ще проверим  Heart Eyes

Банкерки сме  Simple Smile

Да и аз това се зачудих newsm78

Диана, за теб сме сигурни, че не си с нашата диагноза  Simple Smile защото вече знаем, че се занимаваш с по-сериозна наука.

# 129
Да се похваля и аз ще се впиша в септемврийската сесия. Терминътми е на 28 септември.

Започнах от 39 кила вече съм 43. Поради тесен таз 1ва степен АГ предпочита с цезарово сечение да процедираме за съжаление.

Доста съм страхлива, дано всичко мине добре.

# 130
Ами Тара за сега съм административен сътрудник във фирма за капсули Лаваца и Нестле кафе-продукти и машини Laughing LaughingНо вече не пия кафе, иначе съм спец  Mr. Green
Но живи и здрави един ден ще се върна към науката История:lol:

Баща ми искаше да стана счетоводител или банкер,но мразех сметките Laughing

# 131
  ЗдравеЍте, Момичета!!!!!

Аз продължавам да ви чета всеки ден въпреки че не пиша.Надявам се скоро да започна да се включвам редовно.Сега разполагам с повече време, но все още не съм приключила с това, с което се бях заела от преди месец и половина и не ми излиза от акъла. newsm78
    Тара, браво за хубавите резултати.Сега можеш да се порадваш на бременността си.
    Галче, можеш да не ми отговаряш ако въпросът е твърде личен, но на снимката страшно ми приличаш на моя колежка от студентските години, наЍ-вероятно се бъркам, нооо......завършила съм Туризъм, 2002 година -ВИНС-а ( Варна ).
    И сега и аз да се похваля с новини.Днес бях на ултрасаунд, в БГ предполагам съответства на ФМ.В 20 седмица съм.Всичко за сега изглежда добре.Ще си имаме момченце и таткото е много щастлив.Както и аз . Grinning Grinning Grinning Бебчо не спря да се премята.Днес за първи път говорихме и за име, но нито един от двамата нямаше нищо в предвид.Само знаем , че искаме да започва със С, но до тук.На мен ми се иска и да е кратко, да се произнася лесно и тук..., но да сме живи и здрави....
    Прекрасна вечер Ви пожелавам!!!!  bouquet

# 132
galabinatankova ,къде ходи да ти взимат кръв?Аз с първата бременност   ходих само в ТПК Мир.Там никога не са ми отказвали.Ноооо в първа и втора градска ,са направо ...велики.И последната им изцепка беше скоро.Трябваше на Ева да вземат кръв и решиха ,че това ще стане от вената.Вързаха я ,но аз вена не видях.Боцкаха я по 3 пъти на всяка ръчичка и накрая обвиниха мене...сушайте-че я държа некъдърно  Shocked Shocked Shocked newsm78 #2gunfireНенормалници еййййй....
Ти къде живееш?Останах с впечатление ,че си близичко.

Вчера такава хубава разходка си направихме-времето беше много хубаво-облачно но топло.

# 133
Теди Пух там ходих но ме пратиха във Вива,където пък ми от казаха понеже не съм отишла предиобед и въпреки ,че ги помолих,че не съм от Добрич ми затръшнаха вратата.Ама майната им,като не съм нахална .А за детенцето ти нямам думи просто,касапи.Айде ние ще търпим ама тия душички малки кво са им виновни.Ей веднъж ще откача само и  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тара много се радвам за вас,че притесненията минаха и ти пожелавам една спокойна бременност и сладко бебенце на есен. Hug Hug Hug
Приятен ден на всички мами,въпреки дъжда Sunglasses

# 134
Габи,такива са.Аз за това бягам все във Варна.Вечно криви,намусени,все някой им е крив за нещо.А във Варна ходя редовно да ме боцкат в Лаборекспрес.Резултатите ми излизат след 2.30,но ако нямам какво да правя,се прибирам в Д-ч и после си ги свалям от нета.Те ти дават код за достъп.Мн бързо става.Ей това е ,че трябва да идеш до там,но времето вече се оправя,а във Варна има къде да се разхожда човек Wink
Ти тука ли идваш при АГ?Ако ти трябва помощ за нещо  аз съм тука Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт