Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 765
  • 703
  •   1
Отговори
# 135
Тара, Керъл, не се крия бе момичета, само трудно загрявам  Mr. Green И аз работя в банка, въпреки, че съм в административните звена. Сега остава да се окаже, че в една и съща банка работим с някоя от вас и ще се получи супер  Peace
Хубав ден, момичета !

# 136
Мммммм, френски прозорци и къща на село - ИДИЛИЯ!!!
Иначе наистина по къщата си е много работа. Родителите ми живеят в София в къща, след като преди десетина години не издържаха на съседите в панелката и скоростно взеха решение да се преместим в къща. Трябва да се премита двора, да се полагат грижи за градината, да се мисли за отопление, топла вода, но със сегашните технологии това са бели кахъри. Дори нашите си сложиха "слънчев" бойлер и така доста пестят от сметката за тока. Прилагат и разни други хитрини и честно казано режийните им са почти колкото нашите, а къщата е с близо 80 кв. по - голяма от нашия апартамент който хич не е от малките. Въпреки повечето грижи, нищо не може да замени удоволствието да си поседнеш в двора сред дръвчета, да си направиш барбекю или някоя слънчева баня с хубава книга в ръка и разхладително питие... Ех, мечти...

А сега по същество:

esy, разгледах снимките ти. Просто са разкошни. Имаш страхотно чувство за правилна композиция и кадър Hug

Стойка, да те посрещна с добре дошла при мъжките майки Hug

И още щях да пиша, ама... Много съм завеяна  ooooh!

П.П. Варненки, много сте готини  newsm08

# 137
Няма как наистина да няма банкерки сред толкова момичета на едно място  Simple Smile
При вас в София вали сняг, а при нас на морето не е спрял дъжда от снощи и е много гадно и подтискащо, отгоре на всичко трябва да излизам по работа сега.

# 138
Ами Тара за сега съм административен сътрудник във фирма за капсули Лаваца и Нестле кафе-продукти и машини Laughing LaughingНо вече не пия кафе, иначе съм спец  Mr. Green
Но живи и здрави един ден ще се върна към науката История:lol:
Баща ми искаше да стана счетоводител или банкер,но мразех сметките Laughing

Laughing лелеее къде е историята, къде е кафето  Shocked ама то така май е по-интересен живота, да се сменят макар и за малко професиите. Аз също не пия кафе от няколко години, обаче аромата много ми харесва (направо обожавам когато някой пие кафе около мен), така че ти завиждам благородно за приятната ароматна обстановка, в която работиш  Grinning А иначе за сметките те разбирам - и аз мразя сметки, а по цял ден цифри гледам  Mr. Green

Sunny777, много ме разсмя  Laughing Аз съм в "банката на народа"  Grinning

# 139
keral, във Варна лошото време наистина е много неприятно, но пък е толкова красиво да си стоиш вкъщи на топло и да гледаш бушуващото море Heart Eyes

П.П. Аз съм голям почитател на Варна междудругото. Flutter

# 140
ехо мами идвам да се похваля ще си имаме пак момче какво да се прави ще съм мъжка майка целувам ви и лек ден Peace

# 141
Честити сини гащички на Стойчето и izza. Аз нямам търпение да разбера вече пола, ама ще почакам още 10-ина дни.
И тук вали гаден студен дъжд, като от време на време го обръща на сняг  Shocked

# 142
П.П. Аз съм голям почитател на Варна междудругото. Flutter

И аз съм влюбена във Варна Grinning а пък моренцето колко го обичам...

# 143
  • София
Добро утро  Hug Да почерпя по кафе-капучино-чай...кой каквото си пие сутрин  Hug

keral Аз съм тази дето детето и говори на бебето през устата ми  :mrgreen

Някой спомена за зодия овен. Мисля, че варненки на срещата се оказали 50% овни и 50% женени за такива. Аз съм овен, женена съм за овен и сина ми е овен.....и никак не е лесно  Joy Joy

За килограмите съм +3, нямам особено голям корем. Дори....честно казано ако някой не знае, трудно би предположил. Предната бременност обаче ми пролича в 6-тия месец. Така че сега вървя месец напред  Peace

Честито на всички разбрали пола на бебчо   bouquet

# 144
И аз много харесвам Варна, много красив град, но Бургас си ми е по на сърце  Simple Smile. Така като гледам доста момчета ще има тая година, мъжка година ще излезе  Simple Smile. Честито на мамчетата разбрали пола!

# 145
Добро утро  ! coldКак са днес бебоците?
Ох ,мами "банкерки" не ви завиждам  Close Колкото и престижна,толкова и трудна.И аз харесвам Варна ,но този вятър имам чувство,че ме пронизва до костите чак.Едно време по плажа имаше готини "капанчета" с рибка и биричка cheers

На всички мами ,разбрали пола на бебенцата ,честито!

# 146
Честито на момичетата, които вече знаят какъв цвят ще са гащите на бебоците им  Heart Eyes
Тара, аз съм в UCB.
Само на мен ли така ми се струва, или от както съм бременна мозъка ми е "труден"  Mr. Green Абе изобщо не мога да помня, трудно се средоточавам и случаят става все по- трагичен  ooooh! Още се чудя как не са ме изгонили от работа  newsm78  hahaha

# 147
Здравейте момичета  bouquet
Значи това с коремите си е много индивидуално, както си и знаех Crazy
Съни777 не ти се струва много се забравя от хормоните даже и след като родиш и докато кърмиш паметта ти доста ще те предава, такова е положението ама нищо ще го преживеем да сме здрави само Hug
И мен ме изненада вчерашния сняг на парцали ама днес ще се разстопи. Пролет непредвидима какво да се прави Crazy
Хайде момичета мили да ви е хубав деня Hug

# 148
Честито на izza и Стойка за сините гащички  stork-boy, ние още незнаем пола на нашето бебче, но се надявам на прегледа преди ФМ да разберем !!! Искам друго да ви питам, тези мами които сте от София решихте ли къде да раждате, аз имам голям проблем с избора. Питам раждалите приятелки и всички са със различно мнение. Споделете отзиви или опит. Лек и прекрасен ден ви желая  newsm51

# 149
Момичета, на някоя от вас налагало ли й се е скоро да пие АБ? И какъв е пила? Аз не се оправям вече седмица и след малко съм на лекар. Със сигурност ще ми изпише АБ, че срока който ми даде е до днес, много време стана и не се оправям. Лекарката ми каза за Аугументин и Зинат. Много съм притеснена, не ми се иска да пия антибиотик, обаче май не мога да се справя без и се влача така вече седмица. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт