Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 770
  • 703
  •   1
Отговори
# 150
здравейте бъдещи мами. Извинете ме за нахлуването,но влизам да ви пожелая лека бременост озарена само с хубави моменти. Аз съм от Септемврийки 2010 и се замислих днес колко ми беше хубаво когато бях бременна и си позволих да наддникна при вас и да ви поздравя. Сега моята кукла Ванеса спинка и съм много щастлива,че я има ,но бременноста е изклшчителен и незабравим момент-да усещаш вътре в теб едно малко чудо . Целувам ви от сърце и когато имам време ако ми позволите пак ще ви гостувам  Hug

# 151
delaida първия път родих в Токуда и смятам пак там да раждам, защото се чувствах комфортно. Лекаря при който раждах обаче не работи там вече, но ще избера друг обмислям в момента д-р Кирякова. Иначе доколкото знам предишния ми лекар д-р Иван Диков вече е в Шейново и който се е насочил да ражда там горещо го препоръчвам.
Общо взето трябва ти да се чувстваш добре от избора си, да имаш доверие на лекаря и така. Много от момичетата ще си раждат при лекарите, които ги следят или ако не израждат ще потърсят препоръчани от тях лекари в родилните домове. Но от теб си зависи където на теб ти е спокойно и с който лекар ти е спокойно и можеш да му се довериш. Другото са подробности. Според мен раждането е индивидуален процес при всеки е различно. Успех с избора.  bouquet
Честито на всички които са научили пола на бебетата аз се надявам утре на ФМ да разбера, но преди всичко ми се иска да ми кажат, че всичко с бебчо е ок. Heart Eyes

# 152
Добро утро от Варна!
Май слънцето ни се сърди нещо,все вали ли вали!Знаете ли забелязвам ,че след вчера всички от тук се покриха.Чета страничките от вчера,но снощи никой не се е включвал.
Сега да честитя момченцата на Стойка,svetty1980 i izza.И аз съм от тези мами,които още незнаят пола на бебчето,но се надявам утре да се покаже,че любобитството ще ме изяде.
Диде уж неядоха пици,не са преяли а виж -няма ги.Всички бяхме на салатки,а някои дори на кафенца само/финни мадами-пазим се/

Хубав ден от мен мами,колкото и да е мрачно тук. Wink Wink Wink Wink Wink

# 153
Здравейте, мадамки! Големи сладурани са тези варненки. И аз се чудя защо мъжете така ги влече тази дестинация Simple Smile Няма как - комбинация от хубаво място с хубави хора.

Дианче , недей да се дърпаш ти от къщички и всякакви имотчета - все ще намериш какво да ги правиш Simple Smile
На мен ми предстои за първи път да заживея (дай Боже) и да "управлявам" цяла къща и честно казано хич не ми е ясно как ще се справям. Имам чувството, че докато изчистя всичко и трябва да се връщам отначало. Опитвам се да подготвя мъжа, че ще ми трябва една женичка само да минава веднъж в седмицата макар за по 2-3 часа - все ще ми е от помощ, поне докато порасне детето и почна него да впрягам в домакинството  Mr. Green

Стойче, нашият доктор едни и същи майтапчета прилага при прегледите явно Simple Smile И аз се очертавам мъжка майка, та същите шегички ми прокарва. Честита ти хубава вест за момченце! На Иза също! Да не се окаже правилна теорията ми за мъжката годинка Simple Smile

Мимс , много неприятно това с антибиотика. Дано се размине. Аз като бях грипозна и ми бяха казали, че в краен случай ще стигнем до Аугментин, питах на 100 места всякакви познати и непознати лекари и всички бяха единодушни, че това е антибиотикът за бременни. За Зинат-а знам, че е доста силен, така че дали е подходящ за случая трябва да каже някое по-голямо светило.

Хайде да се стапя този ужасен сняг, та да може другата седмица за срещата да ни е хубаво времето. И дано наистина не замръзнат дръвчетата и да не им окапят цветчетата рано-рано, че не съм им се нарадвала!

# 154
Ваня тук съм бе не мога да смогна на компа да седна!
Беше ми много приятно на срещичката  и времето беше с нас !Всички варненки сме много готини  Mr. Green  И снимките са супер.
Честито на всички видяли пола ние все още сме в очакващи да видят   Grinning

# 155
nansi_21,благодаря за пожеланията от името на всички мами HugДа ти е жива  и здрава щерката и сладкото момченце.Като стигнем до памперсите ще нахлуем при вас с бясна скорост Mr. Green
Ваня,не знам какво са пили и яли ама Ренка ,Васи, Ив  на друго време са написали фермани, днес ги няма ,а ни липсват  Hug
Леа, аз съм решила да си намеря жена ,която да ми помогне  с пердета ,завеси ,прозорци,че мъжо никога няма да го направи.А не трябва да  го правя,колкото и да искам.И между другото тарифата е около 30  лв за няколко часа.Ама така ти лъскат апартамента,че няма нужда да чистиш няколко дни.
А, Миленка се появи  Laughing

# 156
  • Асеновград
Здравейте мамчета. Simple SmileЧестито на всички които са разбрали пола на бебчовците. Peace
Засега това от мен.

# 157
  • София
Споделям мнението на LiletoYa , аз също раждах в Токуда при д-р Лазарова. Но имам впечатления и от д-р Диков. Двамата са добри професионалисти. Аз лично съм много доволна от Токуда и от д-р Лазарова, въпреки че е странна птица е страхотен лекар  Peace .

Утре и аз съм на ФМ и нямам търпение вече  Whistling LiletoYa и ти си при Димитрова нали....пожелавам ти да разберете пола  Hug

Sunny 777 И аз забравям постоянно и съм супер разсеяна  ooooh! Напоследък обаче забелязвам и че съм по-изнервена от друг път. Особено като шофирам  Embarassed Вероятно хормони. Радвам се че наближават 4 почивни дни, да се отдам на релакс.

# 158
дианче хеххехе  Hug , аз съм тук Wink и чета редовно само дето тонуса ми е паднал нещо. И да ви кажа откровено пак са ме напитили едни съмнения и ми иде да литна към някой лекар   Rolling Eyes , то май по-евтино ще ми излезе да си купя един ехограф.
Много ми се излиза на разходка ама това време не позволява  Confused Crossing Arms .
Честно казано тези приказки за глобално затопляне вече не ми вдъхват хич вяра като гледам времето от години насам.
Има ли някоя мама като мен дето мъжът й е надалече ? Аз така сама нямам желанието за нищо, нито колички да гледам, нито легла, ама ще се изтърпи още малко. Confused
Аз чакам снимки на тумбачето Wink ама скоро никой не е качвал...
Аз чакам с нетърпение първите шутчета Simple Smile
Поздрави на всички мами и честити сини гащи Wink, радвам се много за варненки Simple Smile и се надявам следвщаия път да се присъединя Simple Smile!

# 159

Утре и аз съм на ФМ и нямам търпение вече  Whistling LiletoYa и ти си при Димитрова нали....пожелавам ти да разберете пола  Hug

Мишчицата да при доц. Димитрова съм от 16:30 и нямам търпение вече. Ще го видими малкото мишле дали ще се покаже, дано всичко е наред. Успех и на теб утре Hug

# 160
Поздрав  и  от  студен и  ветровит  Пловдив  !  cold
 Аз все още  не съм  се оправила от гадната  хрема ... кашлям .... Ама няма да се  предам !
 Бебката  усещам  много леко  - тя  и  си  стои  седалищно и  я усещам  доста  ниско  долу  ... Няма шутове (  за сметка  на това баткото не ме оставяше  на мира  по  цял  ден раздаваше  шутове и  по нощите  ме будеше  baby_neutral)
   Пък  днес така  се минах  с дрехите  ...сложих  си  бременелския  сукман и  дойдох на работа  ...обачеееее...дали от  по-плътния  чорапогащник ... незнам  ...  newsm78 сукмана ми  се вдига   до  кръста  като  вървя  hahaha hahaha   А  имам задачи  на вън  да  върша,   пеша да  вървя  .... -  ще бъде  голяма картинка   Joy

# 161
  • varna
Мимс,аз в  началото на бременността към 6 г.с се наложи да пия антибиотик.
Изписаха ми Аугментин-дават го редовно при бременност,така че ако ти се налага
го пии,не се притеснявай.
Времето във Варна е ужасно.Надявам се другата седмица да видим слънце!

# 162
Момичета, благодаря ви за отговорите. Точно Аугументин ми изписаха днес, обаче ще се мъча до събота с хапчета още /хомеопатични/ и ако не стане, трябва да го почна. Просто вече няма да имам избор.

# 163
LiletoYa, mishchitzata и аз съм бивша и настояща (живот и здраве) Токудка. Само че съм на Димитров и преди и сега. Макар и да имам добро впечатление и поглед и върху Лазарова, Диков (беше на раждането ми) и Кирякова.  Wink

# 164
Здравейте милички,

Следмалко ще ви изчета писанията, че няма време. След вчерашната срещичка веднага на работа, после с мъжо напред-назад, дори вечерта нямаше как да вляза тук...Та чак сега в обедната почивка Simple Smile

Вчера беше много приятно, радвам се, че се запознахме с някои от момичетата--следващият път да се съберем още повече!!!!

Честито на всички мамита, узнали пола на бебоците!
Аз стискам палци и за утрешните прегледи Simple Smile..дано да се разкрият вече малките сладурчета!

По повод Аугментина--това е любимия ми антибиотик---преди боледувах всеки месец от ангина--само той ми пмагаше. Щом казват, че става за бременни, аз бих послушала лекаря си Simple Smile

Хубав ден и дано тези мрачни дни отминат скоро...

Общи условия

Активация на акаунт