Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 772
  • 703
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро,

yanamih  newsm59 твоите мечти и желания са моите най-искрени пожелания.Здраве и много любов и септември здраво и пухкаво бебче да гушкаш  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз вече съм на работа,времето е мрачно и май дъждец ще пръсне  Sad
Хубав ден и позитивни мисли  Hug Hug Hug

# 466
Нинче, завиждам благородно за концерта Simple Smile

Syn4o, и мен ме е затресла вече Великденска вълна Simple Smile До онзи ден нали щяхме да ходим в Гърция и изобщо не мислех за това, ама сега, като се отложи, съм решила да се зареждам с Великденско настроение. Дори козунак си мисля да се пробвам да омеся, пък ще видим дали ще ме държи този ентусиазъм и до събота Simple Smile Аз много обичам да готвя по принцип, ама месенето ми е кошмар, хич ме няма и не знам дали е подходящо да го започвам с такова амбициозно нещо като козунака, ама за всяко нещо си има първи път, не пречи да пробвам...

# 467
Не е чак толкова трудно, аз също съм решила да меся тази година, тайната е в помещението където ще месиш да е доста топло и тогава няма начин да не се получи. Успех и после да ни покажеш  Party

# 468
Мадленка, мерси за съвета Simple Smile Вкъщи не е много топло (пък и на мен, откакто съм забременяла, ми ври кръвта и държа много хладно навсякъде), но специално за мероприятието ще загрея холо-кухнята Simple Smile

Пък ти ако имаш изпитана рецепта, може да я споделиш, аз чета основно разни интернетски и се чудя коя да избера...

# 469
Мадленка, мерси за съвета Simple Smile Вкъщи не е много топло (пък и на мен, откакто съм забременяла, ми ври кръвта и държа много хладно навсякъде), но специално за мероприятието ще загрея холо-кухнята Simple Smile

Пък ти ако имаш изпитана рецепта, може да я споделиш, аз чета основно разни интернетски и се чудя коя да избера...
И тук в БГ мама има тема за козунаците. И аз вероятно ще се пробвам, макар че това си е запазена марка на свекървата. После няма да има кой да ги яде. А съм сигурна, че след Великден ще съм дръпнала доста с килограмите, точно заради козунаците. Mr. Green
Ето темичката:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578226.0

# 470
mimes, благодаря  Hug !

# 471
yanamih, честит рожден ден и от мен, здраве и усмивки!

# 472
Мадленка  Hug Hug Hug

# 473
yanamih, честит рожден ден, мила! Да си жива и здрава, много щастлива и с прекрасно бебче в ръцете през септември!  nbirthday

Ще месите козунак?!?! Това не е ли адски трудно??? Той май се меси, пък втасва пък пак се меси - дълга работа, с възможност за сто издънки  Grinning Аз по принцип с готвенето се справям добре, ама като опре до месените неща - пълен провал. Не че не ги меся добре, даже кори за баница мога да разточа, обаче печенето винаги ми е катастрофа - или ще е сурово или ще е изгоряло. Трагедия  Grinning

galabinatankova, как си правиш кола сама??? Направо ме изуми... дори не мога да си представя как трябва да се сгънеш, за да ис направиш триъгълника  Shocked Браво на теб)

Евита, това го бях забравила - да, податливи са тъмните косми, може и да не са черни, но кафяви. Русите не стават нито за фотоепилация, нито за лазерна, защото светлия косъм не може да поеме светлината и да я заведе до луковичката на косъма и да я убие. Ама ти щом си ги преборила, значи вече нямаш тези грижи   Grinning

# 474
  • Варна
Честит празник на всички, които са празнували през уикенда рождени дни или Цветница!  bouquet
ЧРД и на Яна днес!   cook
Стелс-белс, прекрасно събитие! Да сте живи и здрави и много да се обичате!  bouquet

Нинче, и аз благородно завиждам за концерта на Р. Уотърс. И аз си правих разни планове за концерти ама с този постелен режим, на който трябва да съм засега не ми се очертава да ходя по далеч от банята. Mr. Green

Хубава седмица на всички!

# 475
Момичета, отново съм на линия! Позволих си съвсем малко глезотийки по време на моя спа уикенд - малко джакузи (в по-тихата му част) и масажче на главата и лицето. Обърнахме спа-то на сериозен културно-исторически, природен и религиозен туризъм. А, и кулинарен, разбира се. Бяхме на Рилския манастир, Стобските пирамиди, с. Добърско и църквата с изображението на Иисус в ракета, в Банско, както и в резервата за мечки край Белица. Много съм доволна, а и имах възможността да изгарям набързо изконсумираните калорийки. Малко среднощната програма ни беше слабичка, но за това поемам цялата вина. Нещо не ми се получава добре напоследък Sad

Вие тук отново добре сте се представили. Използвам възможността да честитя на всички празнували, макар и накуп, но се страхувам да не изпусна някой! Бъдете много щастливи, позитивни и здрави!!! Специални поздрави и за днешната рожденичка yanamih   newsm59  !!!

На мен ми предстои ФМ в сряда и много се надявам доц. Томова да може да направи и ехокардиография, знам, че й е специалност. Четейки поста на Лилето взех и аз мъничко да се тревожа. Как пък все нещо да ти кажат, че да те налегнат някакви по-тъмни на цвят мисли. Сигурна съм, че всичко ще е наред, както при нея, така и пре мен!!! Нали, нали Simple Smile

И аз се замислям да врътна едно козуначе. Ще ми е за първи път, та не знам как ще ми се получи и дали пък няма да се откажа в последния момент. Ще видим.
А за срещичката - на линия съм и аз!!!

# 476
Стелс, ЧЕСТИТО! Желая Ви най-вече здраве, много усмивки и само хубави емоции !  bouquet
yanamih, здравето, късмета и щастието нека да бъдат винаги с теб! Весел празник!      bigdance2

Леле, как ми се доядоха козунаци, но тук трябва да се задоволя с някакъв сладък хляб  Sick , защото дори и да тръгна да меся сама,  няма да се получи нищо по-различно, това упражнение хич не ми се отдава  Crazy

От сутринта съм с някаква болка ниско долу, пих едно хапче Нош-па,  и реших да си остана цял ден в къщи. Дано всичко да е наред Simple Smile

# 477
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Момичета, аз лично меся козунаци от 4 или 5 години вече, не помня. Ето едни снимки: http://darksy.snimka.bg/cooking/velikden-2009.366690.18069929
http://darksy.snimka.bg/cooking/velikden-2009.366690.18069964
Ако някой иска рецептата довечера мога да ви я пусна. Стават разкошни  Crazy

# 478
Ето малко да се развеселите  Heart Eyes

Сънчо, барво мила, много е хубав и със сигурност адски вкусен. Споделб рецептата, аз имам една от майка ми, но с удоволствие бих пробвал и някоя по-различна.

# 479
Lea83 всичко ще е наред, просто понякога ме налягат някаквио съмнения, но всичко ще бъде наред не се притеснявай  Hug
Мадленка супер сладко филмче повдигна му духа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт