Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 770
  • 703
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честито,  Стелс за щастливото събитие! Пожелавам ви безкрайна любов!

Яна частит рожден ден!  baloni

Syncho , козунакът изглежда прекрасен! И аз ще помоля за рецептата.  Simple Smile Аз правих козунак преди 2 години по една много стара бабина рецепта и се получи много добре. С моя приятел се редувахме да го месим и така не ми се видя много трудна задачата. Сега пак ще правим.  Simple Smile Освен, че кухнята трябва да е топла и всички продукти също трябва да са затоплени. Аз ги изваждам от хладилника и ги държа на стайна температура известно време, близо до печката.

Тара, благодаря много за изчерпателния отговор за лазерната епилация!!! Толкова се зарадвах!!! Само, че модераторите са премахнали линка, защото са сметнали, че е рекламен спам. Може ли на лично съобщение да ми го пратиш пак и ако може и телефона на момичето, което ти прави кола маска. Аз до сега не съм ходила, защото много се притеснявам от хиенните условия в студията за красота и сама си правя всичко, но скоро няма да мога.

И да ви споделя нещо - вчера за първи път усетих бебчето да ме побутва  Laughing Толкова мило ми стана!!! Още се усмихвам само като се сетя!  Hug

# 481
  • София
Привет на всички!  HugАз не пиша често , но ви следя редовно момичета и се надявам да се запознаем съвсем скоро! Каква сладка и вкусна тема сте започнали.  chef Искам да ви попитам тези, който вече са минали ФМ от 20-22г.с. каква е важно да попитаме лекаря  newsm78, въпреки,че той си разбира, все си мисля,че ще пропусна нещо важно? Thinking А и ме интересува някой има ли представа за 20 г.с. колко трябва да е като размер главичката на бебчо?  newsm78Предварително благодаря! Heart Eyes

# 482
  • София
Привет  Hug
Честито със закъснение на всички вчерашни именници и рожденници. Да са ни живи и здрави.
yanamih Честит рожден ден и на теб. Пожелавам ти всичко Simple Smile

Момичета сънувате ли странни неща? Аз кви сънища сънувам... ooooh! Embarassed Mr. Green.....незнам коя емотиконка е правилната. Чак се чудя дали хормоните не си правят шеги с мене  Mr. Green Сънувах, че Андрей Слабаков иска да ми е гадже, и ме преследва усърдно  Mr. Green Само да кажа, че не харесвам Андрей Слабаков като мъж....изобщо не ми е типаж. Много забавен сън беше  Mr. Green В съня ми беше женен за Кремена Халваджиян, а не за Ернестина  Laughing.

Друг въпрос към тези от вас, които спят по корем. Аз единствено така мога да заспивам. Спите ли още така...или спряхте? Помня че със сина ми като бях бременна ми пролича към 6-тия месец и до тогава си спях без проблем. Сега вече имам малко тумбаче и все още поспивам така, въпреки че се будя нощно време...някак си ми е неспокойно като спя така....хем знам, че няма защо. newsm78

# 483
Здравейте момичета, честито на всички за хубавите поводи Simple Smile!
Така и така сте подкарали храната аз да подвигна малко въпроса за питиетата Wink.
Такав жажда за бира ме гони..... Whistling , но досега съм си позволила само веднъж и то една чаша .
При вас как е Simple Smile .

И още нещо, за апетита преди час изядох 4 пържени яйца с половин фийлика хляб и сега ми стърже стомаха от глад  ooooh!, какво е това нещо.....

Аз по корем не спя може би от един месец,а вече и по гръб не мога Simple Smile.

# 484
Честито на всички рожденници, именници и булки  Mr. Green и изобщо на всички които празнуват нещо  Hug
По въпроса с бирата, ми аз пия всеки ден  Blush
И с предната бременност така.
Само разликата е в това, че сега съм си намерила една много лекичка, в която алкохола почти не се усеща, ако изобщо има  Mr. Green
В Лидъл я продават в синя кутийка и пише алк.3%.
Както и преди ми казваха гинеколозите и сега са на това мнение, че нищо с мярка не е вредно. т.е. по една чаша вино на ден или една бира едва ли биха повлияли негативно върху бебето, дори и при кърмене (тогава се съблюдават само времето на пиене и кърмене). Особено акто се има впредвид моето телосложение от 76 кг  Embarassed

# 485
  • София
И аз много обичах да спя по корем, но вече не ми е съвсем удобно, въпреки че коремчето ми е малко още. А и се притеснявам да не притискам бебчето.

BacuTy и аз съм голям фен на бирата. Питах моята АГ още в началото дали мога да пия бира и тя ми каза, че по 1 чаша може. Също може и по 1 чаша червено вино, дори било полезно. И аз си пия от време на време...За хапването - в началото ми ставаше лошо и като хапна или пийна нещо ми минаваше веднага - и така през 2 часа. Сега нямам чак такъв вълчи глад, а обикновен апетит  Simple Smile

# 486
За сънищата и аз съм така - хем супер странни, хем много реалистични, чак понякога като се събудя се чудя къде се намирам  Shocked И като цяло забелязвам, че спя по-зле от преди - явно не се наспивам качествено с това ставане непрекъснато до тоалетната.
Бира ако ми се допие много, си купувам безалкохолна, но не си позволявам често. Апетитът ми си е същия като че ли, и дано да си остане така, че и аз не съм от слабичките и не ми се мисли  Simple Smile

# 487
  • София
Момичета сънувате ли странни неща? Аз кви сънища сънувам... ooooh! Embarassed Mr. Green.....незнам коя емотиконка е правилната. Чак се чудя дали хормоните не си правят шеги с мене  Mr. Green Сънувах, че Андрей Слабаков иска да ми е гадже, и ме преследва усърдно  Mr. Green Само да кажа, че не харесвам Андрей Слабаков като мъж....изобщо не ми е типаж. Много забавен сън беше  Mr. Green В съня ми беше женен за Кремена Халваджиян, а не за Ернестина  Laughing.

с глас съм се смяла   superuu

За моите няма да казвам, че срам ме хваща  Embarassed

Някой по-напред в темата се чудеше как ще се епилира, като й порастне корема, че няма да вижда... Една приятелка казваше "карам по спомени"  Laughing

Бира си позволявам, по чаша и червено вино също, а по една малка ракийка по повод с приятели. Да не съм болна я  Party

# 488
Здравейте мами, честито на цветята ни /със закъснение/, честит ви рожден ден и за сватбата честито, все хубави поводи за празнуване и повдигане на духа  smile3525
по въпроса със храната хапвам си нормално, е малко по-често от преди, тъй като само вечерях, а сега и обядвам задължително и съм + 6,7 кг до момента, преди да забременея бях между 52-54 кг, сега съм 60, не се чувствам зле, но самата мисъл, че ми остават още 4 месеца и половина и че в последните месеци най-много се качвало направо ме   smile3518. Като се замисля килограмите ми нямат никакво значение, само да се роди бебока здрав, това ме интересува, но пък това ми е болна тема от детските години и не мога да подмина ей така напълняването. Вие колко сте напълняли до сега??? И с какво се храните?

# 489
И мен ме е страх от килограмите. После много трудно ги свалям, да не кажа че ми е невъзможно. Но пък сега апетита ми е доста добър. Вече съм +4кг, а чак сега влязох в петия месец.

# 490
Няма страшно, после ще си разменяме диети  Party

# 491
Мишле,не се тревожи ,че сънуваш Анрей Слабаков ,ще стане тревожно, ако започнеш еротични сънища с Бойко Борисов hahaha Joy Joy hahaha
Аз нали не правя секс и всичките ми сънища са супер мръснишки hahahaВ началото ме беше срам ,ама сега вече свикнах Mr. Green
Васи ту, как смяташ да заситиш вълчи апетит с 4 яйца ShockedЯ си метни пържолка с картофки и салатка и ябълка за десерт  Laughing пък после да видим дали ще си гладна?! Mr. Green Heart Eyes
Момичета, вече знам къде ще ходим на Велигден за козунаци-В Сънчо и Мадленка Joy

# 492
Ау, момичета , какви вкуснотии показвате, май ще се засиля и аз тази година да меся козунаци    chef

И аз на семейната вечеря си пийвам чаша червено вино или чаша безалкохолна бира/ преди не можех да я вкусам, сега взе, че ми хареса Mr. Green

А в началото на бременността какви еротични сънища сънувах  #Crazy, но ме беше страх да правим секс. Сега тези сънища са спомен Blush

Васи Ту,  Диана правилно ти е казала, хапни си нещо смислено, после поне 2 часа няма да си гладна Joy Ха-ха, при мен върха беше когато след сън за след обедна закуска хапнах: 3 малки препечени филийки с масло и сирене, 1 хот-дог и една пържола, запечена с майонеза. Странно ,ама не ми стана тежко на стомаха, даже си ми беше супер  Blush

# 493
мирамира аз също вече осещам доста ясно мъничето,преди се чудех дали е то,но сега съм убедена  Hug Hug Hug

Храната е тема номер едно,постоянно съм гладничка на 2-3часа все нещо да дъвча без значение какво е  Embarassed Embarassed Embarassed
А биричка си пиивам когато ми се допие по 1-2чашки непрекалявам,но като я отпия как ми се отваря глътка  Grinning Grinning Grinning

# 494
  • София
Много е приятно чувството, нали Стойче? Аз днес цял ден му се наслаждавам   Grinning В началото и аз не бях сигурна дали е то, но няма какво друго да е! 

Общи условия

Активация на акаунт