Лятото не е много далече, ще си имаме Септемврийско човече!

• 21 758
  • 703
  •   1
Отговори
# 495
  • София
diana_val4eva на мене Андрей Слабаков ми е почти толкова сексуален колкото....Станишев, Дянков....демек николко  Mr. Green ББ още не съм го сънувала, ама ако и той ме запреследва.....няма да има измъкване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз не закусвам, защото не ми се яде. Към 10-11 хапвам една ябълка или една Активия. В 13.00 ми е обедната почивка и съм мъртвешки гладна  Laughing Хапвам си квото си харесам в  ресторантчето в нашата сграда и към 15.00 задължително нещо сладко  Mr. Green В 19.00-20.00 следва вечерята, ако имам късмет и малкият заспи навреме си хапвам и по няколко топки сладолед към 23.00  Mr. Green Не съм качила много.....но тепърва ще наваксвам  Laughing.
Момичета споко, като се родят бебешорите първите няколко месеца почти се влиза във форма. На мен след първите 2-3 месеца ми останаха едни 3-4 кила, които свалих когато Иво проходи. Общо взето до първата годинка всичко се нормализира. Така, че сега си хапвайте спокойно....сега ви е паднало  Mr. Green

# 496
Здравейте мили мами,
Честито на рожденничките от тези дни, на цветните имена от вчера и на Стелс за брака!  bouquet
На всички много здраве и любов желая.
Ние отпразнувахме РД на милото ни синче , на 2 тура с приятелчета и с родата, чудесно беше, но и доста изморително. Не мога да повярвам , че вече е на 4 год.  Rolling Eyes
В петък бях на БХС, направо се ужасих , скоро не бях ходила в София със гр. транспорт. Беше студено, валя ме дъжд, нямаха билети в автобуса и си докарах стрес  Rolling Eyes.
Накрая в МД установих, че ми няма бележката от ехографа от предния ден и ходих наново ooooh!.
Още нямаме новини за пол. Чакам ФМ...в МД ме питаха къде ще ходя на ФМ и колко струва чак.
Коламаска си правя сама супер успешно, а на краката епилатор.
Сънищата и при мен са ужасно реалистични и понякога цял ден ги помня.
Хубава седмица от нас!

# 497
Честито и от мен на всички вчерашни именички, булки и рожденнички   bouquet  bouquet  bouquet
Да ви е пролетно в душите!  Grinning

mishchitzata и аз още си спя по корем, даже понякога си мисля, че ще го смачкам горкото бебе, но доки каза, че няма страшно.

mimes , не се страхувай от кг-мите, после не се свалят чак пък толкова трудно, още повече, че сега трупаните са води, матки, бебе. Аз излязох от родилния дом почти на нула (10-11кг бях качила), но после като почнах да кърмя 7кг трупнах и нямаха сваляне.

Момичета, много ви моля, внимавайте със сладкото и козунаците по Великден, че аз за втори път май съм с гестационен диабет  Sad  И това при положение, че кръвната ми захар не надвишава 5,1-5,2.

Стойче, честито за ритничетата, много е приятно и миличко, нали  Laughing

# 498
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
diana_val4eva , считайте се за поканени  Laughing
По корем не спя вече и то не защото ми е неудобно, а от угризения на съвестта  Embarassed
За бирата... сестра ми ми вика, че сега като гледат бебчо на ФМ няма да видят никаква околоплодна течност, а ще плува в кола и бира  hahaha
С килцата все още съм +2кг.
neci, с градския ад е ужас гадно, ама аз сега като съм бременна не смея да шофирам  Crazy Много рядко вече и то като наистина ми се наложи. Добре, че метрото ми е под носа.
Айде чао за сега, после ще ви напиша и рецептата   bouquet

# 499
Сънчо,аз по корем ще лазя ,но ще дойда. hahahaИ аз съм близо до метрото от Люлин ,та до Младост мога да стигна Mr. Green
mmagi,това е много гадно с гестационния диабет ooooh!Ккаква диета ти наложиха.Аз първия път бях на границата ,а не консумирах изобщо сладко,сега като си хапвам направо ме побиват тръпки!

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 17:11 от diana_val4eva

# 500
Ето ме и мен Simple Smile Всичко при нас е чудесно, развиваме се точно по план-програма Simple Smile И голямата радост: ще си име момиченце Simple Smile

Мадленка, с глас съм се смяла, толкова хубаво ми стана от това, което си пуснала...

Syn4o, и аз ще помоля за рецептата, че сега съм на такава вълна Simple Smile

За килограмите съм вече плюс 3, т.е. движа се горе долу с по един на месец. Дано не се промени кой знае колко тази тенденция, че и аз не съм първа слабост по принцип, а и много трудно отслабвам. Ама в крайна сметка - каквото дойде.

Засега все още ми е удобно да спя по корем и го правя без никакви притеснения. Като знам после, че няма да мога да се обърна така и да искам, предпочитам да си наваксам сега Simple Smile Спя си спокойно, почти не се будя, не ставам до тоалетна (слава Богу), даже имам изключително здрав сън и трудно се измъквам от леглото дори сутрин за работа  Embarassed А за сънищата - не си ги спомням хич. Само сънувах преди седмица, че имаме момиченце и как се казва и засега с таткото сме единодушни, че няма да подлагаме на допълнителни дискусии името. Харесва ни и на двамата и приемаме, че само си го е поискало Simple Smile

Хайде сега ще ви оставям, че имам още малко работа на компютъра, че пък и един джолан захванах да готвя и той само ме разсейва Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 17:57 от jaded

# 501
  • Варна
Маги, как така имаш гест. диабет, а кръвната захар е 5.2? Специален ли е теста за гест. диабет?
Ще стискам палци всичко да  е наред с теб! Praynig

# 502
Маги, как така имаш гест. диабет, а кръвната захар е 5.2? Специален ли е теста за гест. диабет?
Ще стискам палци всичко да  е наред с теб! Praynig
И мен това ме интересува. Ще се радвам да разкажеш, как са открили гест. диабет, при положение, че захарта ти е нормална?

# 503
Цитат на: diana_val4eva  
[b
mmagi[/b],това е много гадно с гестациония диабет ooooh!Ккаква диета ти наложиха.Аз първия път бях на границата ,а не консумирах изобщо сладко,сега като си хапвам направо ме побиват тръпки!

И аз бях на границата първия път, но ендокринологът рече диабет и диета, за 3 седмици без сладко, без картофи, ориз, без плодове и с пълнозърнест хляб отидох на долна граница. Но последствията си ги отнесох- много околоплодни води и раждане в 36г.с. Този път като разбрах, че съм бременна сама си ограничих всичко сладко, само бял хляб си позволявам и плодове от време на време. Но АГ-то настоя пак за обременяване с глюкоза, че кр. захар била 5,3 (при горна граница 6,1), резултатите ми са добри на гладно и 1 4ас след глюкозата, но на 2рия час е висока 8,47 (при г.граница 7,2). В сряда съм пак на ендокринолог и ще видим какво ще каже. Четох аз, че в много страни това обременяване не се прави вече, че е стрес за организма, никой не яде чиста глюкоза в крайна сметка, ама какво да се прави- бебето е най-важно.

Видях, че и други момичета са питали, докато си напиша коментара- ами открива се с орален глюкозотолерантен тест (или обременяване с глюкоза)- пие се на гладно и жадно 75г глюкоза на прах, разтворена в 250мл вода, и се взима кръв на гладно, един час след приема, два часа след приема. Конктретно при мен захарта винаги ми е била около 4,8-5,2 , но бебето вървеше по-голямо и АГто се усъмни. Това предния път, а този- просто отрано да проверим за всеки случай.

jaded честито момиченце  Laughing

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 17:38 от mmagi

# 504
mmagiPeace Дано всичко този път е наред!А си права, няма по гадно нещо от глюкозата, аз след като я изпих не исках сладко да погледна с дни Close

# 505
Мерси, дай Боже!
Всички да сме здрави, позитивни и да родим здрави, кротки и усмихнати бебоци  Peace

# 506
  • Варна
Маги, мерси за отговора! Дано е фалшива тревога този път! Hug

# 507
jaded да ти е жива и здрава бебка и само хубави моменти  Hug Hug Hug  bouquet
Маги,всичко ще е наред  Hug Hug Hug

# 508
Мишчица, много ме разсмя с твоя сън  Laughing Аз също сънувам мноооого, не сънища,  ацели филми и все са щуротии, ама ти направо ме разби с това твоето въображение  Shocked А за спането по корем - аз още си спя така, нищо че съм в 20 г.с. (то корем почти нямам, сигурно заради това ми е удобно). И по гръб си спя без никакви грижи, нищо не ме заболява.

Мадленка, това филмче съм го гледала, ама сега пак се смях със сълзи  Laughing Горкото щъркелче, проскубано  Grinning

Нинче, браво за концерта, завиждам ви  Simple Smile Аз много обичам да ходя по концерти, даже сега така ми се иска и на Джо Кокър да отида, ама в тази гадна зала Фестивална не смея бременна да отида  Sad

Аз си ям същите неща, в същите количества, с които преди си бях кльощава, обаче сега си качвам доста равномерно и постоянно, без да имам корем??? Вече съм почти +4.5 кг., ама да става каквото ще, после си знам как да ги сваля  Grinning

Jaded, много хубави новини  Hug Да ти е жива и здрава!

# 509
Говорейки за концерти и за сънища, мисля да не ви разказвам всички щуротии, които сънувам, но си заслужава да спомена, че преди 3-4 седмици сънувах, че Боно от U2 отвлича родителите ми и голям екшън след това - направо му разказах играта  Joy

Стелс, забравих да те поздравя за щастливото събитие! Желая ви много семейно щастие, топлина и обич винаги у дома!

Jaded, тъкмо бях започнала да се тревожа, че няма да има мацки за целия този мъжки отбор, който заформяме тук Simple Smile Да ти е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт