Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 18

• 20 894
  • 688
  •   1
Отговори
# 585
Девочки я не пойму ваши некоторые слова и если я вам не отвечаю прошу Praynig не обижайтесь .  bouquet  bouquetЯ очень плохо вас понимаю .

Зули,все в порядке Peace тьІ очень ,очень хорошая   bouquet  bouquet  bouquet
Вы то же супер !!! Я с каждым днем все больше и больше в вас влюбляюсь .Спасибо вам за теплый прием и за понимание . newsm51 txtloves txtloves

# 586
Серията завърши, сякаш Фатмето ще прегърне Керим, но мисля, че ни заблудиха, за да си помечтаем.  Rolling Eyes
Едните злодеи ги закопчаха, но на хоризонта се яви друг, докъде може да стигне в злобата си ни предстои да видим. Съжалявам я Асу, знае, че не я обича, държи се отвратително с нея и тя пак е заслепена от любов.

# 587
Да, ама сега какво ще си помисли....
Май накара Асу да ходи на доктор. Да маха бебето.
Добре, че се оттърва от него Фатма, макар и на такава цена.
Тоя Мустафа и Асу не  заслужава, но тя е флюбена

# 588
  • Пловдив
Мустафа е голям гад .Каза на Асу ,че е лека жена и не може да бъде сигурен ,че бебето е негово и не й вярва , и не го иска.Майката на Мустафа даде пари на Асу за да го остави на мира.Бащата на Мелтем мисли за политиката си и каза на Рашат,че Мелтем няма да се раздели със Селим.

Разбираш ли езика. Хващаме се за всяка дама като удавник за сламка.

# 589
Колкото до Мелтем - според мен тя ще подкрепи Фатмето и Керим,дори и да трябва да се изправи с/у баща си,защото той е готов да я пожертва в името на кариерата си ooooh! и тя си даде сметка за това Rolling Eyes

# 590
Колкото до Мелтем - според мен тя ще подкрепи Фатмето и Керим,дори и да трябва да се изправи с/у баща си,защото той е готов да я пожертва в името на кариерата си ooooh! и тя си даде сметка за това Rolling Eyes
Струва ми се, че майка й ще я подкрепи.

# 591
А депутатчето.... ooooh! и то гледа да спасява кожа и кариера! Sick Дъщеря му как се чувства, няма значение! ooooh!

# 592
Да разбирам, но не всичко.Уча го от няколко години и вече  разбирам основните неща.Това, което разбирам със сигурност го пиша.

# 593
Девочки я не пойму ваши некоторые слова и если я вам не отвечаю прошу Praynig не обижайтесь .  bouquet  bouquetЯ очень плохо вас понимаю .

Многие из нас понимают, поэтому ты можна свободно писать в форуме..!!!  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 594
  • Пловдив
Да цвъкна рейтинга. Напомням, че когато го постнахме - Енгин беше с 2 процента.

Как върви гласуването? Енгин още държи 1 място - доста е дръпнал...Ето ги линковете за гласуване и проверка:
за актриса http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/36070/28/
актьор http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/36068/47/
и сериал http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisi-com-2 … daylari/36073/07/

# 595
А депутатчето.... ooooh! и то гледа да спасява кожа и кариера! Sick Дъщеря му как се чувства, няма значение! ooooh!
Интересно- ако се стигне до процес - и зет му ще го изложи Naughty
по малък срам ли е от един развод Mr. Green

# 596
  • Пловдив
Да разбирам, но не всичко.Уча го от няколко години и вече  разбирам основните неща.Това, което разбирам със сигурност го пиша.

Кажи за заключението на прокурора - как съобщи, че Керим е свободен....
То се разбра от усмивката.

# 597
Пак ще си пусна края на серията!

Тук:

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod

Най-долу има една скала, може да се връща назад по време и да си преглеждаш пропуснати неща.

# 598
  • Пловдив
Почнах и аз да го уча, ама го зарязах. Ще взема на дърти години пак да го почна.

# 599

Ultra_Violet , много ти благодарим !!!  bouquet  bouquet  bouquet   newsm51

Чудих се , защо Мелтем изпадна в "потрес" от този разговор , сега ми е ясно !?

Общи условия

Активация на акаунт