Споделете 160

• 27 574
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Честит ви пролетен вечерен сняг. Вали обилно, такава виелица не бях виждала отдавна. Красиво е и ми стана едно такова странно весело.

# 46
  • София
Честит ви пролетен вечерен сняг. Вали обилно, такава виелица не бях виждала отдавна. Красиво е и ми стана едно такова странно весело.

е честит да ни е... срамота, аз чакам 30 градуса през април а то сняг вали ... нямам думи  Tired

# 47
На овощарите навярно им се плаче. Днес чукнах с дръжката на тесличката си един клон на кайсията, посипа се цвят. Не листенца от цвят, а цвят. От вчерашната слана, таратанци кайсии.
Прехвърлям надеждите си на прасковите, те тепърва почват да цъфтят, пък после може и на ягодите.
Рокси, нямам нещо против да ме шляпнеш по врата, може даже да ми хареса.

# 48
Ooo, правилно съм си пускала значи Baby, it's cold outside.
Айде, поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=crFQpOCDfEc
Знаех си, че не трябва да прибирам Коледната елха  Crossing Arms

# 49
  • Paradise
Добре, че не прибрах ботушите.

На мама й се прирева, като видя снега.

# 50
Дано е кратък сняг и не се отрази на цъфналите дръвчета.
Аз, като неземеделец, се развълнувах като малко дете и си представих шейничка, ботушки и снежни човечета. Каква ли буйна радост щеше да бъде, ако си бях пила транквилантите, които ми изписаха онзи ден и което предписание пренебрегнах веднагически.

# 51
  • Paradise
http://www.dnes.bg/televizia/2011/04/13/bechi-bechi-opa-tova-e-jena.116125 - поредната идиотия в родния ефир 

# 52
Май съм гледала някакво подобно шоу Thinking
Ама дали не беше обратното - опитваха се да превъзпитат фермери за среща с някаква красавица. Thinking
Бе гледала съм нещо за фермери  Joy

# 53
Бойко Борисов даде определение за софиянец - жител на квартал, в който има канализация.
http://www.btv.bg/news/ikonomika-biznes/story/898425064-Borisov_ … di_lentichki.html
Аз съм софе от ЖК "Орел" от 84 година.

# 54
То пише, че не е нов формат. И аз някъде някога нещо бях гледала, защото получих дежаву. Ама нас цялата ни е мара фтасала, до фермерите опряла...

# 55
Мхм, замина разсада  Crossing Arms , но и телевизията.

# 56
Мхм, замина разсада  Crossing Arms , но и телевизията.

Щооо да нямате виелица в София ? Joy
Как сте момичета и момчета ? Simple Smile Wink

# 57
Ти се смееш, но снега преди малко спря, а по покривите на къщите натрупа.

# 58
Излиза, че не съм софиянка. И в двата от трите квартала, в които се позиционирам, няма канализация.  Mr. Green

Голяма драма ще е сагата "Овчар търси принцеска" и дъвка за окото на народа. Мислех, че биг брадърите ще са еманация на глупостта, но не би, явно.  Laughing

# 59
  Обаче Анда днес не е писала-май хвана дикиш пускането на темата Simple Smile
Днес баща ми (лека му пръст) и свекъра ми-да ми е жив и здрав имат рожден ден. Бяха страшна картинка преди години като ги срещнахме сефте си вадеха чак зелените паспорти за сравнение  Laughing
Тук беше слънчево, а вечерта валя дъжд със светкавици и гръмотевици.

Общи условия

Активация на акаунт