Споделете 160

• 27 524
  • 738
  •   1
Отговори
Споделям, че номерът на темата звучи като телефон за спешни случаи Simple Smile
Споделям, че да се чака бебе през април, когато всичко е нацъфтяло и градинките са топли, е по-приятно, отколкото по Нова година, когато дзиндзирикаш и се пазиш от пиратките, ако случайно успееш да избягаш от болницата.
Споделям, че въпреки това ми се изтърпява вече търпилото, а Василиса така и се уплаши и в крайна сметка не роди бебето вместо мен.
И че желираната торта свърши.

# 1
  • София
Пу първа!

Леко раждане, Анда, и щастливи бебе и семейство!  bouquet

# 2
  • Варна
Април е прекрасен месец за посрещане на бебе. Щастлива среща, Анда!

# 3
  • Бу-у-урга-а-ас
Ехей, Анда, то не останало. Тъкмо ще сте си в къщи за Великденските курабии и козунаците. Леко и бързо и с много хубави спомени!!!

# 4
Айде, Анде, на хаирлия да е! Април е месец нарочен за случване на прекрасни неща, така че просто длъжно е да се случи и да е прекрасно.

За да вмъкна и нещо по-проформа, да кажа, че препоръчвам филм, на който отидох с идеята да поспя 2 часа в киното. То пък взе, че даже ми хареса и не можах да заспя, въпреки, че кълна се, около 5 минути настоятелно си стисках очите  Mr. Green Та филмът е Агенти на съдбата, на английски е http://www.imdb.com/title/tt1385826/ и не, не Мат Деймън ме държа будна, или поне не само  Laughing

# 5
Положителни мисли от мен, Анда!

# 6
  • Paradise
160 е номерът на пожарната.
Но аз си я наричам за споделяне на много хубави неща!
Крайно време е слънцето да изгрее!

Анда, леко раждане ти желая!

# 7
  • Варна
Анде, леко раждане! Heart Eyes

Споделям, че не споделям, защото ако се разсподелям не пожарна, ами линейка ще ми викнете  Crazy Laughing.

# 8
  • Майничка
Анда, на хаирлия да е, лека и доходна! Hug

# 9
  • Казанлък of all places
Аз споделям,че интернет връзката ме изнервя. Или лаптопа. И че не мога да си събера акъла.

Анде, може ли да споделя и реакцията на Овнето за книжката на Тео Рема? "А, това е книжка за четене. Аз си мислех,че е за смятане."   Laughing

# 10
  • тъгата в мен
Вече яйце да не погледна..Около стотина ги навъртях из ръцете си.
п.п.
Анда,едно се чака ,нали Wink

# 11
Айде на хаирлия да е, бебе ще се посреща!
Анда, дете овне е липса на всякаква скука Simple Smile Казвам от опит  Mr. Green Утре е много хубав ден за раждане, багажа е готов вече, нали?

# 12
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Анде, на хаирлия да е и от мен.  Hug

Свраче, какво правиш с тези стотина яйца?
Време е да купя домашни яйца за козунаците, да съм спокойна, че съм ги подсигурила.

# 13
  • под дъгата
Не застарява Споделете, да ви успокоя  Wink Ама аз отдавна не пиша тук, само хвърлям по някой поглед, не знам брои ли се...
Я, Криста! Кога?  Grinning

Точно днес не ми се споделя, ще стискам палци на Анда.

# 14
  • България-Швейцария
Да се появя тук, че не се знае кога после.
Ей-така гледам Crazy, върти ме въртележка, подобна на споделената от Дид в края на предишната тема.
Ако това би следвало да означава край на въпросната криза, тържествено обещавам да издържа без да стигам до спешно, пожарна и прочее неприятни за обаждане и посещение места.

Общи условия

Активация на акаунт