Споделете 160

• 27 557
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ми, хубаво си е булчето!

# 586
  • Казанлък of all places
Пуцай, куме!
Аз съм фен на Хари. Ео, Естер, де блеете?

# 587
Ама да му се не види, Дафф, днес си като слон в стъкларски магазин  Mr. Green

# 588
Делиорманка, расла край ючкурналията.

# 589
  • Варна
Щото казах, че кралицата е невъзмутима като пън  Crossing Arms  (Не съм за Англия, знам)

# 590
  • Казанлък of all places
А,Дафо, недей, цунка син си на влизане в Абатството. Дали си казват: Честита ви радост?  Mr. Green

Вълчо, какво е ючкурналията?

# 591
  • Варна
Една чешма с три (юч) чучура (....), където не съм расла, Вълкът се прави на следовател  Mr. Green

# 592
  • Москва
Е аз е изтървах кралската сватба.  Замених е с екскурзия по Москва, станах свидетел на най-малко 25 сватби ( ама съвсем сериозно. Само пред Кремъл видяхме около 15 младоженци да се снимат и поднасят цветя), видях достатачно хора в униформи за три сватби, така че едва ли много ще да съм пропуснала  Sunglasses  Laughing
Впрочем-видях е тайнствената рокля на снимка. Сравнително семпла, хареса ми. Очаквах нещо подобно на роклята на принцеса Даяна. Само едно си мисля- дали те искат такава точно сватба или това не е важно в случая?  newsm78

# 593
Едва ли някой ги пита... Не бих искала да съм на мястото на Кейт, опс - Кетрин...

Azazel , завидях , даже не благородно Grinning И аз бих предпочела една разходка из Москоууу.

# 594
  • тъгата в мен

Един целуфан сал видях и го споделям с вас.
п.п.
А принц Чарлс,на шега ,на майтап,ама и той порасна....
п.п.п.
Младоженецът дали вика на Кралицата-"бабо"?

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 16:38 от сврачето

# 595
Свраче, два бяха и кралицата се възмути...

# 596
Бе даже и да не блеем, кой ще ме допусне мен в кралския двор?

И на мен ми хареса сватбата доколкото успях да видя от нея, ама наистина много такива като вдървени всички, никаква емоция не изразиха най-приближените. Не мога да вирея аз там ми се чини, не че някой е постлал червения килим и ме чака. Но ми е мъчно, че Даяна не можа да види сина си...колко ли щеще да е щастлива...

# 597
Ии, никаква амбиция няма в тебе, значи.
Милото каза, че от него да мине, щял да се прежали и да ме даде на Хари  Joy

# 598
Тук хлапетата днес почват училище един час по-късно - от 10часа. Дали пък не е подарък за сватбата newsm78 Нали и ние сме под шапката на Кралицата майка Mr. Green
По повод преводите - видях "Ана Каренина" и авторът беше Lion Tolstoy Rolling Eyes

# 599
Безкрайно нагла и неамбициозна, а искаш да ме натикаш при кралете  Joy

Не знам, но добре ми се отрази днешната сватба като отскок за утрешната.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт