Споделете 160

• 27 547
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Една чешма с три (юч) чучура (....), където не съм расла, Вълкът се прави на следовател  Mr. Green
Не съм се прпанил на следовател, търсих благозвучност. Колебаех се между Ючкурналията и Гьолджика.
Пипинс ли се интересуваше от фолклор, у Видин е имало фестивал - Тъпан бие, хоро се вие.
Те - Антимовската музика http://www.youtube.com/watch?v=FHsmRoqAiw0&feature=player_embedded

# 601
Наздраве, народе!
На този ден и по това време преди 15 години голямото момче обърка пътя от паника за болницата и за малко най- малкото ми момче да се появи в колата  Grinning

# 602
  • София
Споделям, че не знам при другите как е, обаче аз много се вълнувам, когато след години научавам хубави новини за хора, с които се познаваме от деца. Добра приятелка е бременна, тя вече ще ражда, а аз днес научавам. Наздраве!

Роса, за теб ще повторя: Наздравеее!

# 603
  • Варна
Ох, ще падна от коня.  Joy Ела се вие, превива, Кейти с рода се прощава.  Joy

# 604
Наздраве, Рòса! Да са ти здрави момчетата Peace

# 605

Честит рожденик, Роса! Весел празник, и наздраве!
15 години е чудесна възраст.

# 606
  • Москва
Роса, да ти е жив и здрав рожденикът. Нека само с гордост те изпълва   bouquet

Времето тук много ме ядосва. През деня си ходиш без ръкави спокойно, ама опитай след 16 часа.. Та споделям, че замръзнах

# 607
  • Пазете Гор
Честито на Анда, макар че то вече стана за ясла.
Честито на Роса, хубав спомен. Знаеш ли, че и при мене раждането на една гювечоунищожителка започна в колата.

Таквази треска не помня от погребението на Брежнев. Бре, и комшийката, и тя за сватбата, тюх...

Споделям салата от риган, чесън, лук, Босилек, бейби спанак, пастърмица...всичко без зехтина е собствено производство. Вилички си вземете... Ароматът и не се надушва, усеща се,  като крошето е на едно боксьорче от Сливен, дето някога два пъти ме свали в нокдаун и ме отказа от бокса вовеки.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 20:32 от Куркума

# 608
Човека от Байганьовщината мож изкараш, но Байганьовщината от човека - никогаш! 

# 609
  • София
Честито, Рòса ! Да ти е живо и здраво момчето!

# 610
  Роса, да ти е живо и здраво момчето! Само хубави работи да му се случват Simple Smile
Естер, това ако е твоя лаф-да знаеш си го слагам в летописите на форума  Hug
А бе що така не ме вълнуват тези кралски сватби?  newsm78 Поне единия ако беше жабок/жаба щеше да се събуди интереса ми  Mr. Green Пък знам ли, може и наистина да е. Wink

# 611
  • Москва
Споделям създаването на списък с песни за 9-ти май..Утре трябва да се погрижа да бъдат изслушани на занятия, но от 1 час си блъскам главата как да се вместя в 30 минути...

# 612
благодаря ви , приятели за пожеланията HugДано поне малко съм полезна , Азазел
 http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%BF%D0%B5%D1%81%D … B0%D1%8F&aq=f
има две близначки, пеят Катюша - мнго са сладки!
Успех!

ПП Ето ги
http://youtu.be/ivASIwtHALM

# 613
  • Майничка
Рòса, да ти е здраво и щастливо порасналото момче!  bouquet

# 614
Е, Рокси, айде сега и ти като Жоза  Laughing Всички сме или ще станем лели. 20 годишните не знаят кой се жени, ние циврим пред тв  Laughing
Де я намеси Жоза у мелето, не миЙ ясно.

Ни Си Ен Ен, ни Франс дьо, ни Те Ве Сенк, нищо не съм гледала вчера и въобще дори не съм в час, сега разгръщам виртуално някакви снимки.
Аз, принципно, съм наУчена да не тражим принцо у сеновала, оти  мое да излезе.....СМОКО! Laughing

Иначе остаряването го усещам по други детайли....като , например, това, че съм се събудила в съботен ден окончателно и безвъзвратно при дете, което спи вече до 9, в....7 без 15!

Общи условия

Активация на акаунт