Споделете 160

• 27 546
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ели, мой е лафът...

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 10:45 от ester

# 616
  • Paradise
Вълчо, аз обичам много български фолклор, но трудно харесвам духова музика (военна духова музика е друго)

Зарила съм се до шия в работа (която май не ме кефи, но се налага да бъде свършена и то в почивните дни).

Защо масово хората не зачитат труда на преводача?
Хем искат да е качествено, но ако може и без пари да е, какво толкова било "един прост превод, че и толкова скъп".
Помолих госпожата, като е толкова "прост превод", да го направи тя, пък аз ще й дам моя хонорар!

# 617
Прост превод, ами, как- нали си  го знаеш езика Laughing
На мен ми натресоха тъкмо АЕО, имаме около месец  да преведем лекционния курс и тематичните упражнения на английски. Как ще се обучаваме- идея нямам, че мен на български никой не ме разбира...

# 618
  • Москва
Роса, благодаря ти много   bouquet На мен изпълнението " Катюша" на сестричките ми е едно от любимите. Накрая се оказа, че съм подготвила толкова много песни,че една лекция не стигна. Всички бяха доволни-учителките от избора ми, колегите, че нищо не правеха,а аз, че си играх игри на лаптопа през цялото време Simple Smile

Споделям гняв и тъга... Не знам защо стана така. Просто не знам...

# 619
  • о`майна лунна нощ е
Наздраве, Споделете!
Сипете по едно за дребната - днес й е ред да духне втората свещичка на тортата. Преди две години на този ден, в този час се молех да стигна навреме до болницата. Колкото повече време минава, толкова повече благодаря на Господ, че всичко мина благополучно.

# 620
ТуиГ, да ти е жива и здрава!
Помня ги тия дни, като разигравахме варианта раждане в съдебната зала. Mr. Green

# 621
  • Москва
ТуиГ, честито.Да ти е живо и здраво момиченцето, по прекрасни пътеки да върви и винаги да е с усмивка на лицето.   bouquet

# 622
  • Майничка
ТуиГ, здрава и щастлива да ти е Ема!   bouquet
Още те помнят в Окръжна. Laughing

# 623
`ТуиГ, здрава и весела да ти е малката девойка Hug

# 624
Споделям , че съм в голяма питанка???
Някой да ми обясни какво означават инчовете при велосепеди, моля.
Искам колело за възрастен. На една съща , почти цена има 24" и 26" велосепиди. И с по 18 скорости ooooh!
Та кой да избера???

`ТуиГ , да ти е жива и здрава щерката ! Наздараве!  bouquet

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 18:39 от Рòса

# 625
  • о`майна лунна нощ е
ТуиГ, здрава и щастлива да ти е Ема!   bouquet
Още те помнят в Окръжна. Laughing

Това сериозно ли? Кой, кой, я кажи клюката  Mr. Green То вярно, че малко такива екземпляри като мен се срещат, но наистина не очаквам след 2 години да се сещат още за момичето с колата.

Hug Ви за поздравите и пожеланията  Hug   Hug  Hug

# 626
Споделям , че съм в голяма питанка???
Някой да ми обясни какво означават инчовете при велосепеди, моля.
Искам колело за възрастен. На една съща , почти цена има 24" и 26" велосепиди. И с по 18 скорости ooooh!
Та кой да избера???

`ТуиГ , да ти е жива и здрава щерката ! Наздараве!  bouquet
Това най.вероятно е диаметър на каплите на колелетата. Инчът е равен 2.54 см. Вземи 26", по-горемите колелета по-безпрепятствено преодоляват дупки.

# 627
Благодаря , Вълчо. И аз така мисля , но голямото момче твърди , че било дебелината на рамката. И докато не не отида до Кауфланд да питам няма да разрешим спора. Защото са почти еднакви, но в Карфур са с по- вече инча.
Но в спора се ражда истината Grinning
Та нахлузвам си маратонките и до  магазина, с рогати не се спори, само факти , фактииии трябват Peace

Азазел , радвам , се че съм помогнала

# 628
Питах велосипедистите, още не са отговорили.

# 629
  • някъде ... тук ...
"външен диаметър на гумата, когато е монтирана и напомпана"
примерно от тук
по-добре се качи и пробвай.

извинете за нахлуването!

Общи условия

Активация на акаунт