Третата сливица - лечение, мнения, препоръки - 6-та тема

• 137 119
  • 936
  •   1
Отговори
# 135
Явно темата не се чете много,на нас вече ни записаха час за операция,минахме диагностиката,сега остава само да стискам палци да не се разболява и всичко да мине леко.

# 136
Стискам ти палци детенцето да е здраво, всичко да мине добре и  след това да се радвате спокойно на лятото Hug

# 137
Явно темата не се чете много,на нас вече ни записаха час за операция,минахме диагностиката,сега остава само да стискам палци да не се разболява и всичко да мине леко.
Здравей сиса. Аз съм минала по този път и с двете деца. Не се тревожи излишно, ако е наложително просто махнете третата сливица. Когато е голяма и хронично възпалена тя по скоро вреди отколкото да има полза. Има и дечица които са се оправили с хомеопатия, но при нас не стана и ние оперирахме и двете деца. Отдавна вече съм забравила какво е това болест,намален слух, сополи, артрит  и тем подобни проблеми. Сега имаме бебе, лекувам го  с хомеопатия и да ще направя всичко възможно да е здрав и да не последва пътят на как си и на батко си. Но наложили се да махам - няма и да се замисля, след проблемите които имах с големите деца.
Така че успех на операцията и бързо възстановяване. Времето все още е хладно, в болниците има климатици, не би трябвало да има проблем и сега да се оперира детето.

# 138
marychery  Hug имах нужда да прочета такъв коментар.

# 139
За нищо сиса - просто опит. Бъди спокойна, по-лоши са последствията от неизвадена или нелекувана трета сливица, отколкото самата операция. На вторият час детето ти няма и да помни какво се е случило, ще тича нагоре надолу и ще иска да си похапва.

# 140
Сиса и ние сме в същото положение.При нас нямаше места за операция май месец и трябваше да се обадя да ни запишат юни,но тя  пак и потече носа.Обадих се на доки и каза да и капя капки и да звънна днес да насрочим дата.Да но днес става и кашля вече ще се побъркам,сигурно пак ще отложим а се притеснявам дали няма да е топло ако отложим за по късно.

# 141
Да но днес става и кашля вече ще се побъркам,сигурно пак ще отложим а се притеснявам дали няма да е топло ако отложим за по късно.

Успех   Praynig

# 142
Нас ще ни държат една вечер в болницата,за сега е здрав.Няма хрема а му хърка носа?Когато го прегледа доктора аз и тогава му казах,но той каза,че му няма нищо от ушите и сливицата било това.Чакам вече с нетърпение вторник да минава.Да обръща къщата още 3 дни,не го изкарвам за повече от 20 минути.

pipi_rz  дано и при вас всичко мине леко и безпроблемно Hug

# 143
Прибрахме се,всичко мина,шок си е кой каквото ще да ми казва,но мина Heart EyesБгладодаря на всички  bouquet

Е сега започва голямото чакане дали течността от ушичките ще се махне сама.Питах доктора мога ли с нещо да помогна да слезе,но той каза ,че няма Confused

# 144
   стисuам ти палци всичко да е наред и бързо да забравите болестите Hug

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 16:40 от Iris04

# 145
  • Пловдив
Прибрахме се,всичко мина,шок си е кой каквото ще да ми казва,но мина Heart EyesБгладодаря на всички  bouquet

Е сега започва голямото чакане дали течността от ушичките ще се махне сама.Питах доктора мога ли с нещо да помогна да слезе,но той каза ,че няма Confused

Бързо оздравяване! Peace

А да те питам...как установиха,че има такава течност?Само с преглед или...

# 146
Ами доктора още при прегледа каза,но за да бъде сигурен ни прати на диагностика на ушите

http://www.anka.bg/bg/interacoustics/audiometers/MT10_OM_BG_v2.pdf

ето с това го гледаха,след 1 месец и половина сме пак там за да видим резултатите.

# 147
  • Пловдив
Ами доктора още при прегледа каза,но за да бъде сигурен ни прати на диагностика на ушите

http://www.anka.bg/bg/interacoustics/audiometers/MT10_OM_BG_v2.pdf

ето с това го гледаха,след 1 месец и половина сме пак там за да видим резултатите.

А измерва ли и слуха,т.е. аудиограма?Аз водих моя син на такава,но беше с друг вид апарат със слушалки.При вас има ли отклонение в слуха или е само течността?

# 148
слушалки не са ни слагали,след 1 месец като отида ще искам да му направят пълен преглед за всичко.Сега само за течност измерва.Предполага се ,че щом има течност  значи и не чува добре в момента.

# 149
Ох като видях този апарат лошо ми стана. Каката имаше проблеми ссъ слуха, породени от трета сливица най- вероятно. На аудиограмата излезе незначително отклонение, на този уред излазе пълна непроходимост на евстахиевата тръба. Онемях, тя беше на 7 години, справяше се перфектно в градината, как ще има пълна непроходимост. Веднага я заведох в друг град, докторите се изсмяха и хвърлиха бележката. Не знам на кого да вярвам, но детето ми порасна и си чува добре, горе главите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт