Отговори
# 285
Здрасти от нас с Боби  Hug
Евридика взимам от компанията  Stop кафе не искам  Joy
За завиването-аз завивам бобчето само, докато спи и то с нещо тъничко поларенко. Иначе, като цяло го държа доста на студено  Naughty Да не гледам "захарното дете"-при нас няма топло, няма студено, няма болен, здрав-на вън  Naughty Днес Деска ти видя времето при нас, бая студеничко си беше, но пак бяхме навън цял следобяд  Whistling Разбира се с боди, блузка, анцуг, портбебе и одеалце на две прегънато  Peace
Възглавничка-ние спим на една бебешка от Хиполенд си я купихме за 16лв, видя ми се скъпа обаче и после купих една за 2.30-тази на аватара, но разликата  си е огромна. Винаги сме на възглавка, иначе повръща. Дори на повивалника и в количката имаме. По този въпрос в болницата ни минава един доктор и ми казва-бебета не спят на възглавничка, друг-къде му е възглавката на това дете, трябва да е 45 градуса, после пък минават и ми се карат що е на толкова високо  Crazy

Вече съм красива  Flutter, но фризьорката ми отново ми каза, че никога няма да отсрлабна и да ми се прибере корема  Rolling Eyes не искам повече да ходя там  Cry

Отивам да готвя качамак с царевично брашно  Blush

Обичаме Ви  Hug

# 286
Здравейте,майчета!Благодаря много на всички за милите пожелания и топлото посрещане    bouquet .Не мога да слагам картинки,затова ще ви почерпя така   party023  beer .Еех как ми се иска да е лято и да си пийвам биричка привечер на някоя тента... Simple Smile Да ви питам,тези от вас които са били пушачки,пуши ли ви се?Аз от време на време направооо  Embarassed .Отказах ги от деня в който видях двете чертички и през бременноста си бях ок,но сега какво ми става незнам.Ужас!Дано да удържа фронт след като спра да кърмя.Трябва  Naughty
За завиването-аз завивам само като спи.Пък и Славенцето като е буден е или на ръце или в шезлонга,но там такива разговори води с лъвчето и топките,мята ръце,крака.... Laughing няма начин да се задържи завивка.
Честити месечинки на всички сладки бебчета!Да папкат,да спинкат и да слушкат майчетата си  smile3525
Честит празник и на всички други,които празнуват днес!!!
Това е от мен за сега,че аз докато не се включвах,сега да не взема да досаждам.
ПС - Наистина темичката е страхотна и всички вие сте много позитивни,добронамерени и готини!  Peace Пък и тук са най-сладурските бебета  Heart Eyes Ако може само парола за албума,да си покажа и аз гарджето,че с аватара нещата не вървят  ooooh!

# 287
  • Полски Тръмбеш
Ехооо  Laughing  ЕВРЕДИКА, мерси този ми е един от любимите  newsm03
ЛОРИ,  Hug ЧЕСТИТА ПРИЧЕСКА  Heart Eyes  я я пускяй тази да пасе  #Cussing out мн нахална и безцеремонна  #2gunfire за жалост в нашите професии се срещат и такива говеда  Blush ( сори за лошия тон, но днес явно съм яхнала метлата  Crazy )
Джуджинка  Hug
Вечерната порция и се махам, че съм  smile3511 
  Heart Eyes  Joy

# 288
 newsm09 Днес май само аз снова във форума,къде сте бе мацки?
Ad-i ,можеш да пробваш с кремчето за разраняване гармастан,на мен ми помогна.Като загледах комарника,те наистина само покриват и гадовете ще влизат отдолу.
Лори и ние бяхме навън ама на терасата Joy  дано ми мине тази настинка скоро,че вече не издържам

# 289
Аз завивам само като спи или седи неподвижно. Зависи всъщност и колко е топло. Ако са му студени, ледени ръцете завивам, че почва и да хълца.
Лори, фризьорката ти се е объркала!  Naughty Аз бих и затворила устата бързичко с коментар на място  Wink Мен пък редовно ме питат все още кога ще раждам  Laughing
Аз до сега правих две яйца да приличат на момченце и момиченце  Laughing Отне ми около 4 часа, а утре имам и да ги довърша още малко  ooooh! Добре, че Кристиян се успа. Сега го събуди мъжа ми за баня и са се разиграли тримата по мъжки.

# 290
Леле,леле..не съм влизала от два дни, а темата вече преполовена. Ей сега се връщам да чета докато Валето спи.
Не знам как е при вас, но малкият ми заспива с 300 зора, особено вечер. Нещо е нервен от седмица насам, незнайно защо.  Thinking Тутуркам го по един час докато затвори очи и в момента, в който го оставя, се размрънква. Чудо голямо!  ooooh! По цял ден будува, гледа играчкте и очаква да му се игрят театри. Ако не му обръщаш внимание, се вкисва. Дано да се поуспокои скоро, че от днес останах без помощници вкъщи...  newsm07

# 291
Desitacheva, мерси , утре ще навестя аптеката  Hug
Булка Марулка - браво на теб. Аз имам две приятелки дето творят, но аз не съм търпелива за такива красоти. Ще чакаме снимка на яйцата ти Simple Smile

# 292
...Булка Марулка - браво на теб. Аз имам две приятелки дето творят, но аз не съм търпелива за такива красоти. Ще чакаме снимка на яйцата ти Simple Smile
Аз съм пишман творец с две леви Mr. Green , но с тези ще се похваля задължително! Само да ги довърша. За децата си какви ли работи не прави човек само и само да ги зарадва  Heart Eyes
Забравих да се включа за БЦЖ-то - ние ни петънце, ни пъпчица имаме. Надявам се да се появи тези дни. Дори ще си призная, че бях забравила, че трябва да я има  Blush

# 293
Здравейте и от нас

Честито на всички с поводи за празнуване днес.

Ние днес ходихме на разходка. Малкия спа на вън три часа.
Вечерта имахме гости и се представи като по учебник, сега заспа и дано да е за по дълго.

Ad-i Moже да пробваш и едни компреси БИОКЛИН MULTI MAM КОМПРЕСИ .

На мен ми ги препоръча една мама , мисля Беба много ми помогнаха

За завиването Аз завиването само когато спи.

Тъкмо го похвалих и се размрънка

Лека нощ

Забравих да се включа за БЦЖ-то - ние ни петънце, ни пъпчица имаме. Надявам се да се появи тези дни. Дори ще си призная, че бях забравила, че трябва да я има  Blush
И аз така  Embarassed Embarassed Embarassed

# 294
качамака готов, много вкусен   chef отивам да правя грис халва, че ми остана гриса от вчера  hahaha
Булче   Hug отново ме развесели, какво ли щеше да правим без вас с Пчеличката   Hug с тия дето ги пускате-още си спомням за Цецка на Пчеличката и разказвах на мъжО за трите салама.

Ади   Hug, аз плача винаги за всички бебенца и онзи ден за Вани и вчера за априлчета и техния Боби. Много ми е мъчно, толкова са мънички пък какви лоши работи им се случват  Hug и нищо не можем да направим за да им помогнем. И аз все разказвам на милото  Hug

БЦЖ-при нас има червено петънце, ама то си е отдавна, само това.

Пишка-забелена изцяло от три дни  bowuu

Моля Хепи, Бенджи, Светлето, Анджи да пишат някой ред. Теди дано при вас нещата са както трябва  Praynig Светли нали имаше температура как е?

И другите майчета да драснат някой ред-сега се сещам за Примавера и Вени Мислим Ви
МИМИ КАК Е БАТКОТОHug
СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА ЗА ИВАН И МИЛЕНКА  Praynig
Лека нощ от нас  Hug

# 295
добро утро и честит празник мили мами!  bouquet

Моята маймунка ме побърква тези дни и май му се вижда края на кърменето...вече се отчайвам.
Но да гледаме ведро днес  да получим хубави новини за Ванко Praynig Hug

# 296
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро! Честит имен ден на всички именници!

И нашата баба Цеци (моята майка) днес празнува, така чесе почерпете за здраве.

Ние ще се оправяме и ше ходим на църква Whistling
Слънчев ден ви пожелаваме с Мони-бонбони Hug
За Ванко се молим Hug

# 297
Добро утро и от мен
Честито на всички именници - това май е празника с най-много празнуващи, и някакси си мисля че ми е любим, макар да нямам любими хора, които да празнуват днес
Днес при нас времето е страхотно, а аз чакам две приятелки от студентството да ми дойда на гости че не сме се виждали 2 години  newsm44 . Много съм щастлива

Хайде лек и спорен ден (не ревлив) на всички  Hug

# 298
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРООО  Grinning

да има избор  Mr. Green за каминката го пратих да ми е топличко  Joy Joy Joy
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ 

# 299
Добро утро на този хубав ден! Честит празник на всички празнуващи Party

Ле-ле много голи мъже тази сутрин Blush Joy

Общи условия

Активация на акаунт