кафе не искам 
Да не гледам "захарното дете"-при нас няма топло, няма студено, няма болен, здрав-на вън
Днес Деска ти видя времето при нас, бая студеничко си беше, но пак бяхме навън цял следобяд
Разбира се с боди, блузка, анцуг, портбебе и одеалце на две прегънато 

, но фризьорката ми отново ми каза, че никога няма да отсрлабна и да ми се прибере корема 

.Не мога да слагам картинки,затова ще ви почерпя така
.Еех как ми се иска да е лято и да си пийвам биричка привечер на някоя тента...
Да ви питам,тези от вас които са били пушачки,пуши ли ви се?Аз от време на време направооо 

Пък и тук са най-сладурските бебета
Ако може само парола за албума,да си покажа и аз гарджето,че с аватара нещата не вървят

ЧЕСТИТА ПРИЧЕСКА
я я пускяй тази да пасе
мн нахална и безцеремонна
за жалост в нашите професии се срещат и такива говеда
( сори за лошия тон, но днес явно съм яхнала метлата
)

Днес май само аз снова във форума,къде сте бе мацки?
дано ми мине тази настинка скоро,че вече не издържам
Аз бих и затворила устата бързичко с коментар на място
Мен пък редовно ме питат все още кога ще раждам
Добре, че Кристиян се успа. Сега го събуди мъжа ми за баня и са се разиграли тримата по мъжки.
Тутуркам го по един час докато затвори очи и в момента, в който го оставя, се размрънква. Чудо голямо!
По цял ден будува, гледа играчкте и очаква да му се игрят театри. Ако не му обръщаш внимание, се вкисва. Дано да се поуспокои скоро, че от днес останах без помощници вкъщи...

отивам да правя грис халва, че ми остана гриса от вчера 
отново ме развесели, какво ли щеше да правим без вас с Пчеличката
с тия дето ги пускате-още си спомням за Цецка на Пчеличката и разказвах на мъжО за трите салама.
, аз плача винаги за всички бебенца и онзи ден за Вани и вчера за априлчета и техния Боби. Много ми е мъчно, толкова са мънички пък какви лоши работи им се случват
и нищо не можем да направим за да им помогнем. И аз все разказвам на милото 

Светли нали имаше температура как е?

. Много съм щастлива
Препоръчани теми