Отговори
# 360
  • София
mim_007, пожали ни  Blush Heart Eyes Взимам си от всичко  Embarassed.

# 361
Mim  без компания и чаша червено вино, разбира се не се признава за обяд Party
Благодаря ти за което!

# 362
Палчета за Амидала и Ванката, за братчето на Галики и за момченцето на Мими!

Честито на месечинковците!

# 363
Моми4ета ще дадете ли едно рамо и на Мила Simple Smile ако я харесате
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.163227270400668.350 … 4.124977650892297

# 364
Здравейте!
Аз се въртя тук от сутринта, но нещо настроение за писане нямам никакво.  Rolling Eyes Едно ми е мъчно за Амидала и Иван ... Голяма прегръдка им изпращам и подкрепа! Наистина имат нужда от ВЕРНИЯТ лекар и да се приключи с тези болести, зарази и инфекции, че май и през трите минаха. Дали му е минало разстройството поне? Писала ли ви е?

# 365
Здравейте! Наминавам да почерпя, че имаме двоен повод днес - аз ставам на n-брой годинки, а безценната ми Бела прави 2 месечинки!

# 366
  • Сливен
   Здравейте,мамчета.Как сте?Аз използвам момента докато Пламето спинка да ви здрасна 2 реда.
   Искам да питам майките на бебчета на 2 месеца.Слагаха ли ви някакви ваксини на втората консултация  и ако-да,вдигнахте ли температура?

# 367
Здавейте мацки,

не съм чела, но използвам да напиша докато малката ламя спи, защото отдавна не ни се случвало.
Вчера му направихме погача. беше много весело- имаше и друго бебче- с две седмици по-голямо от Кико. ПОсле мисля да кача снимки от погачата в албумчето.

Връщам се да чета.

# 368
Привет и от нас  Hug
 Praynig Praynig Praynig Дано днес има добри новини от Миленка  Hug Hug Hug
Galiki Hug кураж мила, ще видиш, че братчето ти много бързо ще се възстанови!
 newsm67 да са ни живи и здравички месечинковците и всичките ни дечица  Hug
Мим вярваш ли, че сутрин като заредя форума нямам търпение да се насладя на кафенцето и компанията, която ни сервираш  Hug както и на всички други, които с цветните картинки внасят настроение   bouquet
Какво ужасно време... сутринта се изненадах на снега навън  Shocked кога ли ще пекне слънчице при нас, че да разнообразяваме с разходки   Nature Partly Sunny
Patelina   bouquet   bouquet   bouquet Да си жива и здрава и много обичана! Да ти е жива и здравичка малката принцеса и много да те радва   bouquet

Мами, вашите бебчовци лапат ли си ръчичките??? Но не като са гладни! Йоан направо си пъха юмручето като съм го сложила по коремче на мен и звучно си го дъвка, а пък не е гладен. Взел е и много да се плюнчи... и вчера си охладих показалеца и му потърках долния венец... да знаете само как ми се усмихна  Joy няма още наченки на зъбче, малки сме още, но изглежда го сърби и му е кеф като ръфа нещо  newsm78 май трябва да му купя чесалка  newsm78 има ли и други като нас???

# 369
Честити празници, Patelina! Да сте живи и здрави и двете!  bouquet
Дейзи, и Елена си слага юмрука в устата, а не би трябвало да е гладна-все си го тъпче там и звучно смуче. Mr. GreenНе ми се вярва да са венците-много им е рано още. Thinking

# 370
Еййй този Ванка! Бързо да се оправя и много кураж на Амидалка! Сигурна съм, че скоро ще имаме хубави новини  Hug Палчета и за Галики и прегледа на Мони! Hug

КАчих в албумчето на Кико снимки от погачата

Дейзи, и моя Кико почна да си пъха постоянно юмручето, а доскоро дори когато съм била сигурна че е гладен не го лапаше. В началото в родилното ги лапаше  и после спря- а сега пак го прави- а уж е сит- като му предложа да суче още, отказва

Patelina Много поводи имате днес! Бъдете живи и здрави с твоята бонбонка-много здраве, усмивки и обич   bouquet

# 371
Здравейте,
Лорис също си лапа юмрука и го дъвче. Един път пробвах да му потъркам венците с биберона и той много се смя, беше му голям кеф Grinning. Още е рано да растат зъби, но явно ги сърбят венците и се подготвят.
Patelina Честит рожден ден!

# 372
Здравейте, момичета и бебчета  Hug Hug Hug

Patelina Честит ти двоен празник. Да сте живи, здрави, много щастливи и обичани

Galiki Надявам се, че вече имате добри новини и всичко лошо е зад гърба ви  Hug Hug Hug

Палчета за Амидалка и Ванката. Дано скоро са си у дома. Много им се насъбра.

Палчета и за адаша на Мими Джобното. Чакаме добри новини.

Относно лапането на ръцете Моят хубавец, си ги лапа много  понякога само пръст или пръсти, друг път целия юмрук. Има  случай когато иска и  двете да си напъха едновременно в устата.  Wink

ПП  Качила съм снимки от погачата ни.

# 373
Patelina, честит ти празник!
Ние направихме една разходка все пак. Издуха ни вятъра, но поне си свърших работата и си купих един шоколад да си дооформя фигурата, че да не взема да заслабна ...  Laughing
Джобното дали ще се появи скоро с някоя добра вест?  Rolling Eyes Чакаме те със стиснати все още палци!  Hug  Praynig
И моя синковец си лапа ръцете, ама при него 99% от случаите е защото наистина е гладна ламята  Rolling Eyes

# 374
Ние също от няколко дни открихме "топлата вода" - само да си налучкаме устата и гладайте за какво иде реч  Joy , смуче здраво или ако не може да напъха ръчичка вади езичето и ближе  hahaha . Само че още трудно си налучква устата, много се мъчи а аз много и се смея като я гледам. И да ви каа при нас не е от глад, а като си изпусне бибата и никой не и я дава започва това размахване на ръце и търсене на устата  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт