Отговори
# 345
Здравейте, не ми се пише изобщо.

Минавам да кажа, че си разменихме съобщения с Миленка. Пише, че много й помагат всичките ни мили думи. Трябва да изчака още ден, два за да видят дали се повлиява от лечението малкия Иван и да им излязаТ всички резултати от изследвания и после ще решават накъде. Пише, че й е много мъчно, че ще изкарат празниците по болници и че Ваньо е започнал да гука и се усмихва в болници, вместо в къщи при тях с татито  Cry

Момичета да им дадем още положителна енергия за да си отиват вече в къщи  Praynig Пратих им една огромна форумна прегръдка  Hug Писах, че всички се молим за тях и ги обичаме!

СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА ЗА МОНИ БОНБОНИ, ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД И ДА МУ СПИРАТ ВЕЧЕ ЛЕКАРСТВАТА  Hug
лека нощ, отивам да чакам бобчето да кажа ГГГГГГААА  Hug ДО УТРЕ

Последна редакция: пн, 18 апр 2011, 00:55 от loryn

# 346
Добро утро момичета, обичам ви Hug..Не ми се пише, не ми се спи..съсипана съм Tired..  Палчета за малкото слънчице на Амидалка, да си се прибират  бързчко у дома Praynig Hug

# 347
  • област Варна
Добро утро!
Много палчета за Ванко и Миленка! Да се оправят бързо и за Велик ден да са си в тях при тате.
Аз да почерпя набързо, че ставаме на два месеца, преди да са ни спрели тока.

# 348
Добро утро,
Galiki, миличка всичко ще е наред. Всички се молим брат ти да се оправи бързо Praynig Hug
Палчета за Миленка и малкия Иван Praynig
Честити месечинки на празнуващите днес Кристиян, Соня, Иво, Белослава, Диди, Борислава и Стефан Hug

Ето по кафенце:

и компания

# 349
ДОБРО УТРО И ОТ НАС!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ СЛАДКИ БЕБЧЕТА!
МНОГО, МНОГО ПАЛЧЕТА И ПРЕГРЪДКИ ЗА ВАНКО И АМИДАЛКА! ДАНО СЕ ПРИБЕРАТ ЗА ВЕЛИКДЕН, В КОЕТО ИСКРЕНО ВЯРВАМ!
СТИСКАМЕ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА, КОИТО СА НА ВАКСИНА ДНЕС И НА АДАША МОНИ ЗА ПРЕГЛЕДА! ДОВЕЧЕРА САМО ХУБАВИ НОВИНИ ЩЕ ЧАКАМЕ, ДА ЗНАЕТЕ!
И АЗ МАЛКО ЗАКУСЧИЦА ДА СЛОЖА! И КОМПАНИЯ ОТ МЕН

# 350
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Grinning Евредика мерси за кафенцето и компанията  Hug аз няма да слагам, че по този ми изтекоха лигите  newsm03  Joy
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА КРИСТИЯН, СОНЯ, ИВО, БЕЛОСЛАВА, ДИДИ, БОРИСЛАВА И СТЕФАН!!! ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ
ПАЛЧЕТА ЗА ВСИЧКИ И  Praynig ДА СА ЗДРАВИ ВЕЧЕ
при нас няма пък вода  #Cussing out

# 351
Здравейте мами!

Включвам се и аз с положителна енергия - да дадем сили на Амидала да се преборят заедно с Иван, и болести да не ги стигат вече. Галики - и твоето братче ще се оправи. Бъдете силни!!!

Ние днес може и да направим малка разходка - гледам слънчице е навън. Сега ще се нахраним в 9,30 и яхаме количката Grinning.

Честити месечинки на бебчетата и техните майки!

# 352
Много, много стиснати пал4ета за малкия Иван и милата му май4ица! Дано за Великден ве4е наистина си бъдат у дома  Praynig Praynig Praynig

# 353
  • София
Добро утро, взимам си кафенце и двамата левенти  Party!

Стиснати палчета от мен и малкото ханче за Амидалка, Ванко и брата на Галики!
Честити месечинки на празнуващите днес!

# 354
нещо нямам настроение тея дни затова само ви чета количката ни се счупи абе ужас но това да е !
дано се оправи ванко и много сили за майка му Praynig

# 355
 newsm17 newsm17 newsm17 За Ванката и неговата силна майчица, дано скоро са вкъщи

# 356
Добро утро мацки.
Много  Hug Hug Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за Ванката и за празника да са си в къщи-здрави.
.Galiki,горе главата мила,всичко ще се оправи,мисли позитивно. Hug
На Мони,много палчета и дано всичко да е наред с изследванията.
Честито на месечинковците ,КРИСТИЯН, СОНЯ, ИВО, БЕЛОСЛАВА, ДИДИ, БОРИСЛАВА И СТЕФАН,да са живи,здрави и много усмихнати деца.

# 357
Привет милички мамчета и бебочета!
Домъчня ми за вас, ама трябваше да обърна внимание на моите мъже и изобщо не ми остана време за форум.
Много мисля за Миленката - изпратих и телефони на доктори - дано най-сетне се започе адекватно лечение и Ванката да се оправи! Много се моля за тях за празниците да са си в къщи и вече и двамата да са спокойни! Praynig Praynig Praynig

Днес успяхме да отидем на консултация. Похвалиха ни много, че сме пораснали мнооого - вече сме 5,600 и 57 см. /според моето измерване сме поне 59, ама това да е проблема./ Залепиха  стърчащото пъпче- голяма мъка, много ми стана мъчно за моята кукличка, че трябва и това да изтърпи,ама е добре за да не стане пъпна херния. Сложиха  само пентаксима и Елиза  много плака. Сега заспа, а като се събуди ще и дам Туя 15 CH. Заредих и Панадол и Ефералган супозитории за всеки случай. Дано не се наложи де.

Сега искам да честитя месечинките на всички бебоци, които празнуваха последните три дни! Пожелавам на бебчетата и на мамите им да са много усмихнати и най-вече здрави!

Честити празници на всички, празнували тия дни - на цветенцата, дървенцата и храстчетата мами и бебоци, на изкушените от правните науки - да защитават с хъс правдата и да се наслаждават на хубавата си професия!

Галики, дано брат ти се оправи бързо и да няма странични поражения!!! Praynig

Много благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания! Страхотни сте и се чувствам добре с вас! Heart Eyes

Спирам до тук и предлагам една скромна почерпка на патерици послучай цветница и деня на юриста!

Цунки гунки и до скоро! Hug

# 358
  • У дома... някъде
И аз се присъединявам към милите думи за Амидала и малкия!Дано всичко се нареди при тях час по скоро и си бъдат у дома здравички!
Галики,надявам се и при вас да помогне положителната ни енергия! Peace

Честити месечинки на бебенцата днес!   bouquet
Днес при нас е гадно времето и май ще се разминем с разходката.Утре сме на ваксина и се надявам да мине добре и да не сеизнерви Владко.Пък и това с температурата-...много ме е страх. Praynig
Отивам да ви чета назад,че тези дни нямах много време.

# 359
  • Полски Тръмбеш
днес мн пусто  Sad да сложа обяда  Heart Eyes пък как съм гладнаа  ooooh! пустата му диета  Close  ама ще издържа  Crossing Arms  трябва да се върна в старите размери  Naughty и десерт  Heart Eyes ее не може и без компания  Naughty  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт