Отговори
# 75
Хайде и едно късно записче от мен  Mr. Green
Мъжете си легнаха,аз да се разпиша и отивам да ги последвам Wink
Бобчо да се оправяш бързо и да мине леко! Praynig
Драйвърче и аз го имам твоя проблем. Имам главоболие откакто родих редовно и аз мисля,че е от недоспиване и умора.Раждах напълно нормално,без никакви упойки,или системи. Не съм приемала и не смея никакви лекарства,затова си позволявам само по кафенце на ден, веднага след като го накърмя. Нали се разграждало напълно за 2 часа и половина,та на това се надявам и аз. Другото,което помага е една малка биричка,която е дори полезна за кърмата Peace А каката ви е прекрасна! Flutter
Лека и спокойна нощ от нас със спящия беборан и дано цяла нощ да спят всичките бебоци и мамите им покрай тях Heart Eyes

# 76
  • Русе/Germany
Светле честит рожден ден. Да си жива и здрава и много радост в семейството. newsm59

# 77
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО
мен гледа..като се къпя и ме чака да пием кафе  Joy Joy Joy
 Praynig Praynig Praynig ВАНКАТА ДА ОЗДРАВЕЕ И  ДА СЕ ПРИБИРА ВЕЧЕ ВКЪЩИ
 Praynig Бобчо да се оправя и да не се стига до операция

# 78
  • Полски Тръмбеш
СВЕТЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, И МН ОБИЧАНА

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА КИРИЛ, ИВА, СТИЛИЯН И ЯСЕН- ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА
Драйвърче, голяма сладурана си имате  Heart Eyes пупупу
Пак сме станали по първи петли  ooooh! даже преди тях  #Crazy 
Днес след обяд сме на консултация  Grinning да видим колко сме пораснали  Heart Eyes аз си мисля че минаваме 6-те кила  Blush  Joy
 Praynig за всички бебчета, които са на ваксина днес да мине по- леко
как вали ужасно  #Cussing out а ми  се излизаше на разходка ...  Sad че го дават и няколко дни да е така...  ще се кука вкъщи  Crossing Arms

# 79
Светле, Честит Рожден Ден, с пожелание да си много здрава, щастлива, усмихната, обичана и най добрата майка, съпруга и бизнесдама nbirthday newsm67
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА ДНЕШНИТЕ СЛАДУРИ!
МНОГО СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА ЗА АМИДАЛА И ИВАН! Praynig
Благодаря на Светлето за отговора, а вие на кърма или АМ сте? Евилче ще чакаме и от Вас новини в понеделник!
Симето снощи ми вдигна температура #Cussing out Cry Може ли ваксините чак на другия ден да се отразят и тогава да вдигне, а не същата вечер! Беше доста кисел снощи!

Хубав ден на всички, въпреки времето!

# 80
Добро утро!Честит априлски сняг  ooooh!!

Мим,не сте само вие станали по първи петли  Laughing.

Стиснати палчета за Ванката! Praynig

Честити 2-ри месечинки на КИРИЛ,ЯСЕН,ИВА И СТИЛИЯН!Да растат здрави и много послушни!                  

Драйвърче
,каката е много хубава!
Бобчо,дано се разминеш с по-лекото!

Мисля си,че е време да наложим вето върху всички болести,вируси,болежки и т.н.! Naughty

Честит рожден ден Светле!Бъди здрава,щастлива и обичана майка и съпруга!

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 08:50 от Стани~87

# 81
Честит Рожден Ден Светле! Бъди много здрава и мноого щаслива!  bouquet

Честити месечинки на всички дребчовци, които имат месечинки днес!
Моят Кико също става на два месецаа...ей как растат децата! Да са живи и здрави всичките. Да ви почерпим!

Палчета и от нас за Ванката! Дано да е фалшива тревога и бързо с мама да се прибира вкъщи! Hug

Бобчо и за теб палчета по-бързо да се възстановяваш! Hug

# 82
  • софия
Добро утроооо Simple Smile

Честити месечинки Simple Smile

Честит рожден ден и от мен , всичко най хубаво, Светле  Simple Smile
Снощи бяхме на РД на едно детенце, малкия и той с нас, държа се супер, накрая се вкисна, ама от ръце на ръце и му беше добре Simple Smile

Ние днес сме на ортопед.... При Драганов сме, някой беше ходил, идея за цена на пергледа ?

Ще питам да главата, че моя синковец все е изпънат като дъга и главата задължително е назад, все едно не съм я подпряла, а той вече си я държи сам, но е преценил, че ще е така...
Много ми се смее, гука, закача се, ако съм близо се опитва да ме "хване"... най ми е сладко обаче като ми усети нослето на неговото и се търка в моето лице няколко пъти и после се усмихва и застава мирно ...

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 09:15 от Дидишонче

# 83
Дидишонче ме подсети да ви се похваля  bowuu.От вчера моята госпожица започна да гука.Много сладко го прави,за момента сме ААААА,ГГГГГ  Heart Eyes
Хайде изфуках се!

# 84
ЗДравейтееееееееее
НИе сме на линия след дълга 6ч пауза снощи и хапване за 2мин и спи досегаааааа Hug,аз съм свежа като репичка Joy

Хайде хубав дъждовен ден Mr. Green

# 85
момичета сега четох много за захранването и съвсем се обърках ако искате да пуснем една анкета всъщност от кога ще го почваме а после с какво? Rolling Eyes

# 86
момичета сега четох много за захранването и съвсем се обърках ако искате да пуснем една анкета всъщност от кога ще го почваме а после с какво? Rolling Eyes

Peace

# 87
Добро утро,
Мерси за кафето  Hug
Светле, Честит Рожден Ден!

Честити месечинки на всички:

jarebi4ka, ваксините дават отражение до 48 часа, така че е напълно възможно да е от тях.

# 88
  • Варна, морето, сините вълни...
Честит рожден ден Светле  smile3525
И аз съм "за" анкетата за захранването  Peace
При нас пък дъжд само вали, но пак си е гадно.А аз ще ходя на козметик, мама щеше да разхожда Мони-бонбони докато ме чакат, но сега трябва в колата да стоят. Тук няма молове където да се мотаеш, а само задимени кафенета  Sick
Честити месечинки (ние сме утре  Heart Eyes)

# 89
Добро утро момичета
Честити месечинки на Ива,Кирил,Стилиян и Ясен-да растат живи и здрави и усмихнати деца
Ние днес сме решили че ще мрънкаме,явно вчера цял ден на разходка му хареса,та днес неиска детето да стои вътре,ама няма начин
Булка Марулка те в нашата градина правят такива интересни работи,даже днес театър ще има,ама ние не я посещаваме никак редовно,тоя път имахме късмет
Тотони бирата за главоболието ли помага,освен за кърмата

Упс,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕТЛЕТО-САМО НАЙ-ХУБАВИ ЕМОЦИИ И ЖЕЛАЯ

Общи условия

Активация на акаунт