Отговори
# 90
Дзак набързо  Hug

Минах да ви изчета, че ще бягам да гледам една кола, че си търсим Sunglasses Набързо исках да кажа на Яребичка, че нашият вчера бече с по-сериозна температура-на 38.3 дадох панадол и за 3 часа беше свалил само 5 десети  Confused Тази сутрин сме добре, дано да е верно 48 часа, че и ако днес сме така  #2gunfire

ЧЕСТИТО НА СВЕТЛЕ И МНОГО ЧЕСТИТО НА МЕСЕЦЧОВЧЕТАТА  Hug   bouquet  Heart Eyes
Палчета за Бобчо!!!

# 91
Евридика,Лорис е голям бонбон! Hug

Аз ходих на бегом до магазина,студ си е!
Лолитка,благодаря за анкетата!  bouquet

# 92
Момиченца, днес изобщо не съм в настроение!  Sad Нямат край проблемите на Миленка! Снощи разбрах, че са в Инфекциозна болница със съмнения за менингит! Днес щели да му правят пункция в гръбначния стълб!  Cry Горкият Ванко, а тя самата вече как издържа не ми е ясно!

За капак Бобърчето ми снощи беше с температура от тъпата ваксина и ми беше много болно! Беше супер отпаднал и вял и само примрънкваше, а аз ревах като говедо, че не мога да му помогна!

Нещо този месец не ме кефи! Искам да се маха!

Изчезвам, че Малчо плачка!  Hug

# 93
Честит рожден ден, Светле! Да си жива, здрава, обичана и уважавана майка и жена!   bouquet
Ние пак не сме спали, ама вече взех да свиквам. Ако се науча и да не ям ще съм перфектна! Май започваме кърмаческа стачка. Хапна едни 60 мл и ми се хили като ряпа, гледа ме и плюе бибата. С баткото сме нямали такова приключение, но той не ядеше и без стачка  Laughing
Току що ми сервираха поредната лоша новина. Вече почват да ми идват в повече!
И преди да постна още една ... Точно менингита подозирах заради изпъкналата фонтанела  cry Дано се размине.

# 94
Към Pepelno и Булка Марулка, момичета аз водих малкия на преглед при ортопед с направление и не ми взеха и лев.Ходихме в Санита при д-р Попстефанов.Да не ви казвам обаче какъв беше прегледа  ooooh! - една минута събличах детето, една минута преглед и една минута обличане  Rolling Eyes .Попитах го от кога мога да го нося в кенгуру и кога мога да започна да го поставям седнал, а отговора беше "Педиатъра ще ви каже като му дойде времето"  smile3556.Може би, ако бяхме на частно щеше да е друго, но   newsm78 ....А между другото направлението от личната за ортопед го взех направо с клизма   Mr. Green
Честит Рожден Ден, Светле!Жива и здрава и най-добрата майка  newsm51
Много силно стискаме палчета за малкия Иван  Praynig

# 95
  • Полски Тръмбеш
 newsm17 newsm17 newsm17 БОГОРОДИЦА И ВСИЧКИ АНГЕЛЧЕТА ДА ПОМОГНАТ НА ИВАН ДА ОЗДРАВЕЕ ПО-БЪРЗО  newsm17 newsm17 newsm17 МИЛЕНКА,  СИЛНО ТЕ ПРЕГРЪЩАМЕ! ДАНО СЪВСЕМ СКОРО ВСИЧКО ЛОШО Е ЗАД ГЪРБЪТ ВИ И САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ!!! МНОГО ТЕ ОБИЧАМЕ И СЕ МОЛИМ ВСИЧКИ ВАНКАТА ДА Е ДОБРЕ  Hug  newsm17 newsm17 newsm17

# 96
Здравейте!
Искам да се представя! За първи път се включвам в някой форум, но от както се появи Марта на 26.02.2011 много неща започнаха да се случват за първи път  Rolling Eyes Тя е най-голямото ми съкровище и радост в живота!!!!
Поздрави на всички майки и ще следя темите   bouquet

# 97
  • Somewhere over the rainbow
Добро утро!
ЧРД на Светлето!

БЛагодарим за пожеланията!Благодарим и на Яребичката за указанията за снимката.
Все още не мога да качвам почепки и мъже, но нека всеки си представи,че съм почерпила с  любимите му  сладки и съответно любимия актьор, певец ...

ДНес май ще се разминем с разходката. Вчера даже и слънце беше изпекло следобед, но днес няма такива изгледи.А Месечинко е кисел, кисел , кисел... иска си вън момчето.Милият ми той  като кучето на Павлов е - като тръгна да му обличам якенцето за излизане и веднага млъква, още като му намъкна ръчичката в ръкавчето и спира да реве.

Андрея добре дошла   bouquet

Ванката дано се размине с лошата диагноза  Praynig

# 98
след като прочетох за ванката нещо не ми се пише май вече много се насъбра newsm17

# 99
Добър ден.
Ужасни новини пак..Дано Господ закриля малкия Иван и да няма нищо. Praynig Кураж на майчицата му. Hug
Булче, Hug още на другия ден вече имаше подобрение...Май ще си ми остане само боцкането,ама решихме да се застрохаваме да не ме резнат и мен...Че първия път не мина само с АБ,та тоз път направо изкарахме тежката артилерия...
Бобчо,дано има ефект от физиотерапията и ти се размине. Hug

Честито на месечинковците.Да са живи и здрави и много послушни.

Щях да пиша още,ама ме викат от другата стая... Mr. Green После ако ми разрешат пак.

# 100
Все лоши новини,няма ли да свършват та да напиша и нашата-бяхме на лекар,изписаха ни антибиотик за  очето,днес е по-добре,но вчера направо не можеше да го отвори миличката Twisted EvilЧРД на Светлето! Hug честит месечинки  на всички днес празнуващи Hug И ВСЕ ТАКА СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА ЗА ВАНКАТА И МАМА newsm17

# 101
Най-накрая успях да изчета и пак лоши новини , аман ...
Много стиснати палчета за Амидалка и Ванката, дано всичко е само предположения и с дечко всичко да е наред  Praynig Кураж и сила за Амидалка

# 102
дано не е менингит, или нещо лошо! Hug

честит рожден ден на светлето!   bouquet

малчо спи, че цяла нощ буйства, а мама е като труп

# 103
mar_dimitrova той е ортопед, но не специалист детски. Идеята е да се иде при детски ортопед, който ще погледне вкалцяване, развитие на костната с-ма, симетрия на гънките и прочее. При Райков с големия прегледа беше около 15 мин между събличане и обличане. Сгъва крачета, ръчички, гледа на ехограф, опипва ... Сигурно си има и други неща, за които следи. Казва за позицията в която да го носиш, за кенгуро от кога, за проходилки, въобще полезна информация дава. Иначе направление моята лесно ще даде, до сега никога не е отказала. Пробвах да ти пратя ЛС, но ти е пълна кутията.
yan4etooo, вие пък с какво си докарахте АБ-то за очето?  newsm78 Аз предположих, че сте със запушен слъзен канал. Какво казаха? Извинявай, ако си казала, а аз съм изпуснала  Blush

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 12:03 от Булка Марулка

# 104
Ох,кога най-после ще свършат лошите новини?!Миленка,всички сме с теб!Молим се да не е най-лошото и Ванката бързо да оздравява! Praynig Praynig Praynig

Андрея,добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт