Отговори
# 255
Много ми е тъжно за априлките  newsm45 и много сте прави -вие сте много ценни  newsm20-не ми се пише друго  Hug

# 256
Momi4eta, nie sme v Plovdiv. Stiskaite palci, 4e 6te vodim batkoto na psihonevrolog. Mnogo mi e pritesneno.....

# 257
Momi4eta, nie sme v Plovdiv. Stiskaite palci, 4e 6te vodim batkoto na psihonevrolog. Mnogo mi e pritesneno.....
стискам  Praynig

# 258
добро утро, настинала съм, ужасно ме боли главата. След 40мин. съм на козметик, после на фризьор, а аз съм по пижама в къщи с бебе на рамо  Tired
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКОВЦИ  Hug
ДЖУДЖИНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, УСМВКИ И ЛЮБОВ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА ДЖОБНОТО, ДА ТИ Е МНОГО ЗДРАВ!
СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА ЗА ИВАН ОТ НАС С БОБО  Hug

Мими стиснати палчета  Hug

изчезвам, закъснях  Hug

Мими, взимам с удоволствие Джъд Лоу  Hug

# 259
момичета радвам се че при нас са добри новините дано скоро и за ванката да чуем хубави  Praynig Praynig Praynigче наистина при априлките е много тъжничко!

честито на всичкии месечинки и празнуващи с повод и без повод  bouquet

мария Praynig

# 260
  • София
Здравейте момичета, много ми стана криво за априлки, милите малки ангелчета  Sad.

# 261
Звяра заспа, та мога да се разпиша и аз  Party
Наистина тук има една прекрасна дружинка, която е готова винаги да окаже подкрепа в случай на нужда и да те развесели когато ти е тъжно. Върви всичко- от тъга до смях и майтап. Дано винаги да е така и да сме така задружни с мисъл една за друга. Че той и мъжът само пита какво става с бебетата и само следи как са Боби, Борянка и Мони,а сега и Ванката. Горкия бая се чуди какво да ме прави веднъж в МОЛ-а, като ме пита какво става с Боби и аз като ревнах ... Важното е, че вече всичко е наред с дечковците ни и новините за Ванката са добри.
 Ей, страхотни сте   bouquet
 Мария,  всичко ще  е наред с баткото  Hug

Ха сега честит празник на всичко , които имат какъвто и да било повод за празнуване   bouquet Брей, с тез почерпки няма скоро да вляза в дънките  Blush , а на мен всичко ми се услажда ...

А за априлки направо сърцето ми се свива, не трябва да се случват такива неща ...  Cry

# 262
  • Somewhere over the rainbow
Добро утро/ден!
Благодаря за пожеланията!Да ви се връщат многократно!
 Снежи,  Асенчо Блатечкия  и аз го харесвам ,още повече че много прилича на едно старо гадже ,което май така и не успях да преболедувам, но минало... А иначе за мамите ,които също го пожелаха -давам Ви го без бой  Wink

Та след като вчера слях личния празник с професионалния и му ударих едни танци -манци /пък белким поотслабне малко това дупе/ ,днес е време да почистя у дома , защото пък утре май Ясен имал имен ден и ще има гости.Снощи много добре си изкарах с колежките , големи купонджийки. По този повод да честитя и на другите колежки тук във форума професионалния празник като пожелавам много успехи, много спечелени дела ,щедри работодатели и доволни клиенти!

ЧРД на Джуджинката -да си здрава и много щастлива мама на бебче ,което  да слуша и да те радва!

Като стана въпрос за липсващи мами какво стана  с Kapmeh от Лондон ,тя редовно пишеше към края на бременността ,но после явно са й дошли много грижите за бебчо.

Praynig за Ванчо и за баткото на Мария

# 263
Добро утро по обяд   Sunglasses

Много британска компанията днес бее, да сервирам и един чай тогава по случая с шефчето им, докато още е свободно Mr. Green

Чакам беби да се събуди да амка и да одим навън  Nature Sunny и за малко безалкохолна  beer2, че това е единственото нещо, което определено ми помага за кърмата, която от снощи пак никаква я няма:-( Май ще пия и бирена мая на хапчета.

Страх ме е да погледна какво е станало при априлки, но и вас само като чета ми е ясно достатъчно  cry

Целувам ви и аз и ви пожелавам много слънчев ден без никакви тревоги Hug

# 264
Здравейте,
За да не проусна някой-честито на рожденниците, месечинките, именниците и тези с професионален празник
maria_m, всичко ще е наред Hug
Kremena_Mama радвам се че намер време да пишеш Hug За каква пъпка става въпрос, че днес видях на Лорис на рамото червена пъпка, доста голяма, но досега не е имал нищо newsm78 прилича на ухапано от комар.
Понякога се връщам и чета първите ни темички и ми става толкова мило Heart Eyes Толкова хубави и лоши моменти изживяхме... Благодаря ви, че ви има

# 265
Кремена_мама и аз бях  стресирана преди седмица от вида на БЦЖ ваксината, но педката каза, че е нормално сега да избива и да не се пипа

# 266
Kremena_Mama радвам се че намер време да пишеш Hug За каква пъпка става въпрос, че днес видях на Лорис на рамото червена пъпка, доста голяма, но досега не е имал нищо newsm78 прилича на ухапано от комар.

Evridika, точно за тази пъпка става въпрос. При Лора също беше като пъпка от ухапване, а сега е доста по-голяма и вече с гнойно връхче.
Ad-i, лекарката ти казали кога се очаква да изчезне? Иначе и аз не я пипам и знам, че е нормално, но...

# 267
Здравейте!
Аз бих искала да попитам кога се празнува "Месечинката" и с какво се свързва? Какво се прави на този ден? Не съм наясно и затова ще съм благодарна, ако ми отговорите!   bouquet

# 268
  • София
Момичета, и аз се радвам, че ви има  Hug.

Честити месечинки на всички, които имат днес.

При нас е спокойно, макар че имам чувството, че беболина е все гладна - май й се иска да изяде повече, отколкото й побира стомаха. А и вместо да прави по-големи интервали скъсява времето между храненията. Чудя се дали е скок в растежа  newsm78.

Искам само да споделя за тези, които кърмят, но не им достига кърмата нещо, което поне при мен като че ли има ефект. Не, че ще махна добавката, но усещам, че бебето суче повече. Става дума за чайове от копър, анасон и мента - само че купени от билкова аптека и приготвени по отделно в домашни условия. Аз си ги запарвам, малко е досадно, но определено действат повече от чая на хип. Номерът е да се изпива по една чаша дневно от всяка от билките.

А сега да ви питам няколко неща  Joy. Дали някоя от вас си е взела възстановяващия гел на Мустела и има ли ефект? И също така - кърмачките пиете ли някакви витамини. Адски съм уморена напоследък, въпреки че спя по цяла нощ, а и кокалите нещо ме болят. Та се чудя дали да прибягна до някоя добавка, но каква  newsm78?.

# 269
bush baby , месечинка е когато бебето става на 1,2,3,4 месеца и т.н. нищо сспециално не се прави, просто си честитим порастването на дечицата Hug
Kremena_Mama , благоадря, не знаех че сега се появява това. Добре че сте вие, че иначе не знам какво щях да правя Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт