.

, ама тя майка видя за какво иде реч де, та от сутреинта ми я е взела да я гледа, аз само цедя мляко и тя храни, разхожда с количката , сменя памперси и т н. Аз пък ходих на пазар и сега изчистих малко кочината че не се траеше вече 
. Аз гледам да взема вора ръка от бг домакинята, матрак също намерих дунапренен със същия размер, ама такава твърда подложка трябва ли да имам задължително и за какво се ползва?

,аз вече си чакам поръчката.
. http://www.bebeshkidreshki.com/category/63/antsuzi.html?page=2

то е ясно
Това си е мое мнение де, нека и другите да кажат 
. Купихме си и кенгуруто на Чиполино Лате - много е готино и удобно. Сега се нахранихме, приспахме и аз намерих време да седна да ви изчета и да драсна някой ред
.
. Аз гледам да взема вора ръка от бг домакинята, матрак също намерих дунапренен със същия размер, ама такава твърда подложка трябва ли да имам задължително и за какво се ползва?
, но подложка си трябва, иначе матрака като се сложи.... нищо не става като липсва права, цяла и здрава основа 
. Беше към 8лв ...
. Болят ме дори с протектори, а гърдите започват да се пълнят с мляко. Малкият напоследък суче много лошо, силно и издава един звук с небцето и езика,връща зърното и пак го засмуква и става ... Помогнете, как да си оправя зърната, толкова време вече кърмя и съм имала проблем само с количеството , а сега ...
Препоръчани теми