Отговори
# 270
Evridika, благодаря за отговора!
Винаги съм се чудела какво е това "Месечинка".  Вече разбрах  Peace  bouquet

# 271
На вън времето позволява за страхотна разходка,а ако спре да духа ще е супер!
Тати го пратихме на пазар,а ние направихме един тигел из улиците и се прибрахме за обяд.

Кремена мама,радвам се,че си успяла да драснеш някой ред.Вие сте майки героини с Хепи  мама!:peace:

Мария,не се притеснявай!С теб сме  Hug.

И нашата БЦЖ ваксина е много малка,стои като пъпчица.

# 272
Кремена_мама,не каза кога ще изчезне, но аз четох, че е до 3 месец, явно за това и тогава се проверява за белег  newsm78 При малкия е подута синя цицина. Когато го видях за първи път си помислих, че сме му изкълчили рамото, че той така пищеше ... ooooh! , но се оказа, че бил гладен  Grinning

# 273
И аз вчера се запитах защо ни се е образувала пъпчица от ваксината, ама нали съм невежа  Embarassed добре че сте вие да ме светнете  Hug

Честит професионален празник на всички празнуващи днес - много професионални успехи  Hug
На именниците - да са живи и здрави  Hug
На месечинковците - да слушкат и растат бързо  Hug

Аз от вчера си имам гости - майка ми, и сега свекито се прави че много ми помага  Joy , ама тя майка видя за какво иде реч де, та от сутреинта ми я е взела да я гледа, аз само цедя мляко и тя храни, разхожда с количката , сменя памперси и т н. Аз пък ходих на пазар и сега изчистих малко кочината че не се траеше вече  ooooh!

Искам да питам мамите, които имат преносими кошарки - каква е тази твърда подложка  newsm78 . Аз гледам да взема вора ръка от бг домакинята, матрак също намерих дунапренен със същия размер, ама такава твърда подложка трябва ли да имам задължително и за какво се ползва?

П.П. На новия аватар сме точно на 2 месеца Simple Smile

# 274
Здравейте мацки и като сте започнали, за всички  Hug Hug Hug
Стани много мило си го написала.  bouquet
Честито на месечинковците,да слушат и папкат много.
ЧРД на Джуджинката -да си здрава и много щастлива.
Честит професионален празник на всички празнуващи.
elena_e ,аз пия витамините от бременността,те са и за кърмачки.
maria_m,много стиснати палчета и дано няма нищо сериозно.
Zelda S , с шефа им сме родени на една дата и година Hug
Някоя мама пита за сайта за дрехите,много са сладки ,особено за момичетата и на прилична цена Peace,аз вече си чакам поръчката. Heart Eyes. http://www.bebeshkidreshki.com/category/63/antsuzi.html?page=2

# 275
Деси,за радостта ли?

# 276
Цитат
Лори,накараме да се замисля колко много неща сме си споделяли,на колко много въпроси сме търсели отговори,колко емоционално посрещахме новините за всяко родено бебче,колко надежди и стиснати палчета имахме за да се излекуват болничките...И все още имаме (за Ванката)!Понякога се питам наистина ли е възможно едно такова виртуално приятелство?!И когато се сетя за всички вас,с които изкарахме бременните си месеци си казвам "ДА"-възможно е!
Благодаря ви,че ви има!!!  bouquet
това имах предвид Стани.
Ида ви питам момичета,вие завивате ли бебоците с пеленка когато са будни и си риткат,аз да.

# 277
Цитат
Лори,накараме да се замисля колко много неща сме си споделяли,на колко много въпроси сме търсели отговори,колко емоционално посрещахме новините за всяко родено бебче,колко надежди и стиснати палчета имахме за да се излекуват болничките...И все още имаме (за Ванката)!Понякога се питам наистина ли е възможно едно такова виртуално приятелство?!И когато се сетя за всички вас,с които изкарахме бременните си месеци си казвам "ДА"-възможно е!
Благодаря ви,че ви има!!!  bouquet
това имах предвид Стани.
Ида ви питам момичета,вие завивате ли бебоците с пеленка когато са будни и си риткат,аз да.
Hug
Не винаги завивам.

# 278
 Hug то е ясно
Намерих едно решение за комарите,незнаех,че има. Blush
http://www.shtarkel.com/products/1643-mreja-za-komari-za-lqtna-kolichka.html

# 279
desitacheva, аз завивам само докато спи. Майка ми обаче има някаква мания за завиване на бебето и направо ме побърква. Аз гледам да е облечен, както съм и аз, все пак ние не стоим непрекъснато завити Peace Това си е мое мнение де, нека и другите да кажат Wink

Ето по едно следобедно кафе:

и компания Mr. Green

# 280
Здравейте майчета!
Ние днес с децата му ударихме една голяма разходка от 11 до 16ч плътно навън.  За съжаление обаче времето се развали Cry. Купихме си и кенгуруто на Чиполино Лате - много е готино и удобно. Сега се нахранихме, приспахме и аз намерих време да седна да ви изчета и да драсна някой ред Simple Smile.
Нашата пъпка от БЦЖ-то също е надута и се пребелва, но и на нас ни казаха, че е нормално - това означавало, че ни е хванала ваксината.
Аз също не го завивам, когато си ритка и гука, само при заспиване.

# 281
  • Sofia
Привет, момичета!!!

Включвам се на бързо, че милото си е вкъщи и е окупирал компютъра, а последните 3 дни нямахме интернет, че и телевизия, направо се побърках... Тази кампания за вкарване на жиците под земята е безумна... всъщност тя си е ок, но може ли изведнъж да ти резнат кабела и толкова... както и да е, оплаках се...

По последния въпрос за завиването. Моята девойка си седи завита през цялото време... Изобщо не съм се и замисляла да я отвивам, чак сега вие ми пуснахте мухата. Голяма съм коза... добре, че Дидката е диване и само се отвива като е будно Simple Smile

връщам се назад да чета.. стиснати палчета на всички, които имат нужда
и честити месечинки на всички празнуващи днес Simple Smile

# 282

Искам да питам мамите, които имат преносими кошарки - каква е тази твърда подложка  newsm78 . Аз гледам да взема вора ръка от бг домакинята, матрак също намерих дунапренен със същия размер, ама такава твърда подложка трябва ли да имам задължително и за какво се ползва?
Привет, момичета!
 Embarassed Не съм писала от мн време, но когато имах възможност прочитах по нещичко  Embarassed И сега за отрицателно време съм, ако имам време по- късно може да се включа с повече
Та, за кошарката! Обикновено ги правят с две кръстосани "пръчки" в/у тях се слага тази твърда подложка, за да държи тя пък матрачето право. Не зная дали ми разбра мисълта  Simple Smile , но подложка си трябва, иначе матрака като се сложи.... нищо не става като липсва права, цяла и здрава основа  Peace

# 283
desitacheva аз миналата неделя си купих от DM подобна мрежа, май повече обгръща количката , или поне така изглежда на картинката  Simple Smile. Беше към 8лв ...

Момичета , моля за съвет , както вас, така и консултантите от ЛЛЛ - От вчера  ме болят зърната, върха им е с избила кръв, но не тече.Ох, как да обясня - изглежда , като засмуканото по врата на някое гадже  Blush . Болят ме дори с протектори, а гърдите започват да се пълнят с мляко. Малкият напоследък суче много лошо, силно и издава един звук с небцето и езика,връща зърното и пак  го засмуква и става ... Помогнете, как да си оправя зърната, толкова време вече кърмя и съм имала проблем само с количеството , а сега ... Cry 

# 284

Общи условия

Активация на акаунт