ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ 7

• 36 957
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Darlena, стискаме ти палци и чакаме да се похвалиш с добри плувци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Nedinkа, приемаме "гадното" ти пожелание с отворени обятия  Grinning
Дано не те държат дълго неразположенията  Flowers Four Leaf Clover

a_leks, в стимулация съм на хормони и УЗ през 2-3 дни, общо се събират около три пъти за целия период на стимулация. Изследваме LH, E2 и прогестерон.

mierin, благодаря ти  bouquet Всяка от нас го заслужава  Simple Smile

Утре сутринта съм на вливане на 250 мг. Липовенос. Лекарството струва около 15 лв., 3-е часа вливане в Пирогов струват 100 кинта. Ако щеш. Crossing Arms

# 91
  • София
Кафенце, ми то по-добре го влей в Щерев за 50 лв. Егати цената са забили в Пирогов???
Успех до край този път и на всички момичета тук!

# 92
Darlena, стискам палците!!!  Flowers Four Leaf Clover  Hug

Кафенце, палци и за теб! Браво на усърдните яйчници! Hug

Nedinkа, ами... "приятно гадене" и благодарим за хубавото пожелание!  Hug

П.П. Аз още си чакам цикъла и от адски много време насам не съм го чакала с такова желание и нетърпение!  smile3539

# 93
  • СОФИЯ
Apr и аз съм като теб, не съм си чакала цикъла с такова нетърпение никога newsm78 Все ми се иска да се оттърва от него поне за известно време и дай боже на всички чакащи Praynig Praynig Praynig

# 94
Speed, благодаря ти за идеята!
Обадих се веднага в Щерев, но там пък искат и техен лекар да ме прегледа, което ще струва 22 или 35 лв. в зависимост дали е само консултация, или ще има и УЗ. За 15 или 28 лв. по-малко, май ще им дам стотарката на Пирогов... Халал да са им!

В Пирогов ценоразпис не видях. Не знам дали взимат същите пари за други инфузии, но не ме е грях да помисля, че като ни видят пациентки на ин витро клиника, си мислят, че берем кинтите по дърветата  Confused

# 95
Здравейте, момичета  Hug. Благодаря ви много за палците, но новините не са добри  Sad. Счупихме нов рекорд по най-лоша спермограма. Не отмениха процедурата, но 0.4 млн след обработка си е все едно да разчиташ на чудо. Наистина не знам какво става с моето слънце, но миналата година всичко беше по-добре. Тръгнахме да правим процедури и всички параметри се сринаха. Имаме среща с нов уролог след две седмици, да видим какво ще каже. Може би трябва да се пуснат пак хормони или аз не знам вече какво, дано те да знаят.  Tired
Каквото-такова. Жалко, че ще трябва да ви напусна, много си ми беше хубаво тук.  Simple Smile

Успех на всички чакащи две чертички и всички в процедури.  Hug

# 96
Дарлена съжелявам , може би витамини да помогнат?... гледам че си в САЩ тука дват и кломид на нисак брой? И ние не бяхме с тзветуща спермограма ... 6 м на витамини и край на любимите му горещи душове Simple Smile

пожелавам ти успех в борбата!

# 97
purplethorn, благодаря ти, мила Hug. Още след първата спермограма миналата година почнахме витамини, акупунктура, билки и не знам си какво. Ефект нямаше, но в последните 2-3 месеца всичко изглежда по-зле. Предишният урулог не спомена за Кломид, може би защото бройката не беше чак толкова ниска, или защото може да има и обратен ефект. Не знам, но най-вече подвижността и може би и жизнеността им е много лоша. И просто не издържат теста с обработката. Предния път от над 50 млн, оцеляха само 2.6. Абе, като не си слушаш доктора така става. Жената ни каза още след втората консултация - ИКСИ. Ама аз магаре на мост - нееееее, не може да не оцелеяат достатъчно за инсе.  Не може, ама може, аз ли съм с тапиите и статиите по въпроса или тя. Както и да е, след последната ни среща с нея имаме план за няколко месец напред при всички варинати, за които се сетихме, така че продължаваме с т.2 от плана Laughing.
Пък да видим какво ще каже и новия урулог. Може да извади някой заек от цилиндъра  Laughing. Благодаря ти още веднъж   bouquet.

# 98
Съжалявам, Darlena, дано бебето да дойде по-скоро отколкото очакваш!  Hug Направете и срещата с уролога, наистина пък може да изскочи някой заек - я от цилидър, я иззад храст... Simple Smile  Praynig, и аз не спирам да се надявам на такова нещо. Пуснете и хормони наистина, може оттам да изскочи нещо (аз това го мисля напоследък и довечера ни е срещата с ендокринолог по този въпрос - ще се отчета какво ще каже той, но може би в другата тема, да не спамя тук).
Честно да ви кажа и на мен ми трепери под лъжичката, понеже и ние сме с уговорката с док "готвим се, но в деня на инсеминацията може да кажем стоп - спираме дотук, ако няма материал".

# 99
  • София
Дарлена  Hug Hug Hug

Не съжалявай, че не си послушала докторката. Някакъв мъдрец беше казал, че по-добре да съжаляваме за неща, които сме направили, от колкото за такива, които не сме. А и нищо чак толкова фатално не е станало. Нали си имате план? Simple Smile Следвайте го и зайчето ще изскочи от място и във време, което най-малко сте очаквали. Много успех ти желая.

На всички момичета желая успех в процедурите, които сте започнали. preggo

# 100
и аз сега се прибирам от среща с докторката. Многооо бавно растат тия фолекули. Днес на 15ден от МЦ един фолекул в дясно 12.5мм и един в ляво 12мм, лигавица 7,5мм. така че продължавам Мерионал75 и следваща среща с докторката след Великден на 26.04.11.Ако не съм още овулирала до тогава ще бием овитрел на 26.04 и инсеминация на 27 или 28.04.но ако овулирам преди това случайно  за да не губим месеца докторката ни препоръча на 23.04 и 25.04 да имаме полов контакт.

# 101
Здравейте на всички !!!
Моля, да ми помогнете в избора си на клиника за инсеминация .Бях се спряла на клиниката на д-р Щерев , но от разни форуми прочетох , че са лъжци и измамници Sad .Вече не знам какво да правя . Cry
Моля посъветвайте ме за клиника и доктор , ще ви бъда много БЛАГОДАРНА. Simple Smile

# 102
Здравейте на всички !!!
Моля, да ми помогнете в избора си на клиника за инсеминация .Бях се спряла на клиниката на д-р Щерев , но от разни форуми прочетох , че са лъжци и измамници Sad .Вече не знам какво да правя . Cry
Моля посъветвайте ме за клиника и доктор , ще ви бъда много БЛАГОДАРНА. Simple Smile

моля, дай линкове къде прочете че са измамници и лъжци, че аз точно там се "лекувам"  newsm78

# 103
  • София
Не си изграждай мнението само и единствено от форуми. Пишат безумно много хора, с различни критерии, които могат да нямат нищо общо с твоето разбиране за добро и лошо. Ако си избрала тази клиника иди на преглед и виж дали може сама да се довериш на лекаря. Борбата за дете е дълга и трябва сам да избереш на кой да се довериш, дори и това да значи да пробваш на няколко места. Отделно, че незнам къде прочете това за клиниката и защо се разубеждаваш от мнение на човек, който не познаваш.

# 104
lizbed  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Няма клиника, за която да има само положителни отзиви!!!
Ако тръгнеш да търсиш такава, ще си останеш без клиника  Rolling Eyes Да не говорим, че по форумите има платени поплювковци, които пишат тотални глупости за най-добрите и най-посещавани клиники.

Препоръка за какъвто и да било лекар вече се научих да не давам. За мен моят лекар може да е Бог, но на друг може и да не помогне и съответно за него да бъде най-калпавият лекар. Имаш глава на раменете си, както и компютър и безбрежно море от информация. Чети, мисли и преценявай. Да, ще ти отнеме време, но никой не може да вземе решението вместо теб, а за да стигнеш до добро решение, ти трябва време да четеш. Четеш, за да разбереш сама защо трябва да предпочетеш една клиника пред друга. И аз в началото не знаех, че инсеминация без тест за проходимост на тръбите не се прави, но сега ако прочета нещо подобно за която и да е клиника, за мен това е знак, че там се работи мърляво, през куп за грош и просто се взимат парите на пациентите...

Общи условия

Активация на акаунт