ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ 7

• 36 969
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Отчетът ми за днешната свършена работа е отметнатото вливане на имуномодулатор заради НК клетките. Работата се закучи в началото, тъй като ме продупчиха точно на 5 места на двете ръце. Вените ми били "късливи" и минута след като пуснат течността, се пукат  Confused
Е, от шестия раз вече стана и последваха 3 часа лежане и зяпане на ТВ.

Платени 118.10 лв. - 100 лв. "инфузионно лечение на външни пациенти на легло за ден", 15.60 лв. Липовенос, 2.50 лв. кабелна телевизия.

Да ви кажа, от вчера ми е тръгнала супер обилна фертилна ЦС, имам чувството, че инсеминацията може да стане и по-рано от 14-и ден  newsm78 Но това ще се разбере утре, тъй като пак е време за УЗ и хормонки (ако намерят непродупчена вена, от която да си смукнат кръвчица  Laughing)

# 106
Кафенце и аз да ти кажа от 11ти ден до 13ти ден имах много обилен ЦС и се паниокъосах че овулирам , но теста за овулация на 11ти ден беше отрицателен.. аз се обадих в клиниката и ми казаха че това е от естрогена тай като  по време на стимулаця нивото на естроген е много по високо от естествен цикъл ...  аз обаче си имах едно на ум си правих тестове за овулация всеки ден и на 13ти ден беше положителен, а те още си ме стимулираха ... така че следи си тялото и да им го кажеш в клиниката това ... успех!!!

# 107
Apr, благодаря ти, стискам палци да няма неприятни изненади, настрой се положително. И аз ще те държа в течение в другата тема  Hug.
Етти, благодаря ти, мила  Hug. Имах нужда да чуя нещо такова, че от вчера мине не мине и се ядосам на умната си главица. Но е истина, че нищо фатално не е станало. И без това нямаше да тръгна към ИКСИ този месец поради служебни ангажименти, така че си се движим нормално по плана. Освен това след вчера окончателно се убедих, че инсетата не са за нас и с повече от чиста съвест продължавам напред.
kriki, важен е крайният резултат, стискам палци да е страхотен  Praynig.
Кафенце, слузта би трябвало да е признак за много фукита  Wink. Дано това е вашия месец  Praynig.

Момичета, аз приключих с инсетата, но ако нямате нищо против ще си остана да се помотвам тук, тъй де, да ви давам акъл  Laughing. Шегувам се, по-скоро кураж  Hug.

# 108
Purplethorn, благодаря ти за успокоението   bouquet
Въпросът е, че при мен фертилната слуз започна още на 6-и ден от цикъла  Shocked, а това е мега рано... Знам, че е от високия естрадиол, но пък сега ме загложди друга мисъл, за която утре ще разпитам док - да не би да ми "презрее" лигавицата докато стане време за инсе  newsm78 Утре след прегледа ще споделя какво са ми отговорили.

Darlena, наистина чудо ще ви е необходимо за този опит, но чудеса се случват....
В крайна сметка е добре, че и сама си стигнала до извода за ИКСИ. Дано ви е успешно от раз  Flowers Four Leaf Clover

Прибирам се тази вечер - няма никой вкъщи. Половинката пак е излязъл с приятели, а съм го предупредила да не пие нищо тази вечер, че утре сутринта е на контролна СГ. Само да ми лъхне на алкохолец като ми цъфне, не знам какво ще го направя......... newsm29

# 109
Може би си права Cafe com leche , ще си запиша час .
А за този тест , дето спомена какво точно представлява и каква е цената му. Simple Smile Hug

# 110
Проверка дали маточните тръби са с нормална проходимост се прави чрез два метода - цветна снимка (хистеросалпингография) или хидротубация (контрастна хистеросонография). Казват, че за предпочитане е цветната снимка, тъй като от нея остава рентгенова снимка на тръбите и матката (като цяло малкия таз), докато при хидротубацията всичко става и заминава за момента и се разчита на моментната преценка на лекаря.

Аз лично съм правила хидротубация за 130 лв.
Цветната снимка стига до 260 лв. с упойка, но цените варират. Тук в подфорума има тема за цветната снимка и хидротубацията, потърси я, в нея пише и за цени.

# 111
  • Sofia
Здравейте сладури. Аз продължавам да ви чета и да стискам палци за всяка. Дано след празниците има много поводи за радост  Praynig
Аз бях вчера на нефролог и искам само да кажа нещата по темата. Докторката много надълго и широко ми обясни, че при стимулация е напълно нормално да се стигне до често уриниране и това не е притеснително. Вече ако е съпътствано с парене, смъдене и болки в кръста си е проблем. Ако все пак се появят такива симптоми може да се използва НЕОРЕНАЛ. Препарата е изцяло на билкова основа и няма да навреди при евентуална бременност.
http://apteka.framar.bg/30010444/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B5% … 0-%D0%BC%D0%B3-10

# 112
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала, но ви следя редовно и стискам палци на всички!
Днес беше третата ми инсеминация, на 22 мм. Надявам се на успех.

# 113
Kъсмет на всички чакащи този месец. Стискам палци. Ние сме все още с малки фолекули, странно защо толкова бавно растат. на 15ден от МЦ /2 фолекула 12мм и 12,5мм. да видим на 21 ден какво ще е положението., когато ми е срещата с лекарката. Някой бил ли е с такива малки фолекули на 15 ден. изобщо се питам дали ще достигнат някога 18мм. растат с по малко от мм на ден, нормално ли е това според вас.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 16:14 от Анонимен

# 114
kriki, не мога да ти помогна по въпроса с фоликулите. Дано се включи някой по-информиран. Ако не, това си е въпрос за лекарката, а докато я видиш пак не го мисли  Hug.
Adelinche, стискам палци за трета и успешна  Praynig.
bib4o81, мерси за инфото.
Кафенце, надявам се половинката се е държал прилично и е още цял  Laughing.

Колкото за нашето чудо, нямам никакви надежди, но знам ли. Аз даже питах лаборантката дали отменят инсета при ниски резултати, но тя ме погледна много учудено и каза - само ако резултата е 0. Вярно, че сигурно се ражда 1 бебе от 200-300 цикъла с такива резултати, но на кои родители ще го откажеш. Няма смисъл да продължаваш да правиш инсета с такива параметри, но ако хората са вече там във въпросния ден, няма много за губене от правене на процедурата.

Лека вечер/ден на всички!

# 115
Здравейте, момичета!
Моят отчет след днешния преглед на 2-ри ден е: все пак започваме инсеминация, пуснах вирусология и кр. група, Клостолбегит от 5-ти до 9-ти ден и на 9-тия ден първия преглед. На базата на всичко изчетено съм доста скептична към такова назначение - с моята късна овулация и силно кистозни яйчници.
kriki , за точно такъв случай не занам, но според мен е възможна по-късна овулация. Не губи още надежда, изчакай! Аз например на 9-ти ден въобще нямах доминант, док като прочете това на 21-ви ден, каза "едва ли е имало овулация", но като ме прегледа установи, че се е случила такава (според мен на 19-20-ти ден).
Adelinche , и аз се надявам да е успешна третата ти инсеминация!  Praynig Също стискам палци на всички останали!
Кафенце, чакам и твоя отчет след днешния преглед!  Hug

# 116
Apr, успех  Hug

# 117
  • СОФИЯ

Нека бъде Мир и Любов в сърцата ни и
Благословени Великденски празници с много радост и веселие,
в чест на нашия Духовен Отец, който ни учи и закриля!

Весели празници момичета и дано Великден да донесе много положителни резултатчета  EFP EFP  bouquet  bouquet

# 118
На всички вас и семействата ви - весели празници!

А в темата - само положителни резултати.

# 119
Adelinche, пожелавам ти третата инсеминация да ти бъде последна и след 2 седмици да бъдеш най-щастливият човек на земята!

krikri, и моите фоликули растяха бавно - 16 дни стимулация и само един от 17-18 мм и десетки миниатюрни, така че още малко търпение!

Днес влизам в седма седмица, утре съм на ехограф и естествено вече съм се вкиснала от притеснение. От онзи ден ми се гади жестоко и се наливам с лимонов сок, от който ми се вкиселява целия свят. Да ви се връща  bouquet

Пожелавам ви весели празници и много здраве и сбъднати мечти на вас и близките ви!

Общи условия

Активация на акаунт