ПРЕДСТОИ МИ ИНСЕМИНАЦИЯ 7

• 36 971
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и от мен! Нека запалим утре вече по една свещичка и да се помолим от сърце за най-съкровеното ни желание Praynig

крики, при мен стимулацията същата като при теб. вчера на 8-и ден имах много малки фукита и 1-2 8мм. аз съм много късна овулация 18-19-20 ден. моите също растат с по-малко от 1мм на ден. така че споко има време да пораснат.

апр,  Peace Praynig

нединка, дори на това неприятно гадене ти завиждам с най-добри чувства Mr. Green дано скоро ти размине.

кафенце, как се фукитата при теб?

аделинче, радвам се че се появи Grinning дано 3-тото инсе ти е на късмет

аз продължавам стимулацията с мерионал 150 на 11-и ден и във вторник съм на преглед.

# 121
Вчера бях на УЗ и хормони след 6 дни стимулация. Имам си четири големи фоликула, макар че докторът измери само 3 като размер. Има и малки, които няма да влязат в играта. Лигавица 12 мм., от която продължава обилно белтъкообразна ЦС  Crazy. Вчера и днес по още Меногон 150, т.е. дотук съм на 8 дни стимулация, 10-и ден от цикъла. Утре хормони + УЗ и вероятно ще назначи ден за инсе, или пък още една инжекция, както бяха миналия път - общо 9 дни стимулация.

Adelinche, дано третият път ти е на късмет  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Apr, може пък при теб да проработи успешно Клостилбегитът  Hug

kriki, мисля, че стандартно фоликулите растат с по 1.5-2 мм. на ден. Допускам, че е възможно при повече растящи фоликули, този темп на растеж да е по-малък. С какво те стимулираха, че съм забравила?

hut, хайде и твоите да покълват по-бързо  fingerscrossed

Nedinka, чакаме хубави новини от прегледа  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 122
Здравейте, момичета. Прегледът мина супер - бебо е 9 мм, което според лекарите е съвсем нормално за седма седмица, въпреки че във френските ми книги размерите са други и тази сутрин изрично питах дали всичко е наред. Мисля да спра вече да чета, че само се шашкам и започвам да си внушавам. Освен това си имаме сърчице, което тупка. ЧХГ-то също е много добре, така че от следващата седмица вече ще ходя на нормалния гинеколог. Следващия ми преглед с ехограф е в четвъртък на 28 април. Имам известни притеснения за щитовидната жлеза и ТСХ-то, което засега е нормално, ама не съм сигурна до кога е, но това ще го обсъдя на 28.

Сега отивам да стягам багаж - весели празници, много вкусен козунак и много цветни яйца!  bouquet

# 123
Nedinka, честито ти сърчице  newsm44!!! Ех, че готино, а я зарежи книгите и си слушай докторите за всичко и стига си го тормозила бебо с притеснения  Laughing. Остави го да си расте на спокойствие.  Wink
Кафенце, големия ден май наближава, 3-4 фоликулчета звучи супер! Стискам палци всичко да е наред и да има успешен край  Praynig Peace.
Hut, kriki, стискам палци и за вашите фукита да растат. Ако изпускам някой поименно не збаравям да стискам палци и на вас  Praynig  Peace.

Тук Великден изобщо не се отбелязва и няма никакви почивни дни, малко ми липсва тази атмосфера с яйцата, козунаците, възкръсналите надежди. Но ние ще си го отбележим подобаващо.

Желая на всички хубав и много светъл празник   bouquet!

# 124
с Мерионал ме стимулираха. след срещата с докторката на ден 15 от МЦ на 20.04.бяха 2 фолекула с размери 12мм и 12,5мм, и  в петък сутрин на 22.04 (3 дни по късно) направих тест за овулация отрицателен и същата вечер втори тест който бе ясно положителен (втората линия бе станала много по тъмна от първата)и остана положителен и цялата събота на 23.04. днес сутринта вече бе отрицателен което значи че фолекула се е спукал и ЛХ спада.така че секс в събота сутрин и днес сутринта правихме. Възможно ли е да са станали 18мм фолекулите при положение че 3 дни по рано бяха 12,5мм максимум, и преди растяха с по малко от мм на ден, дано да са пораснали били вече фолекулите като съм овулирала и да сме оцелилиточния момент.

# 125
Христос Воскресе!
Дано възкръснат и най-свидните ни желания  Praynig. Светъл празник на всички!

kriki, не знам дали е възможно да растат по-бързо като стават по-големи. А обикновено когато ЛХ-то се повиши това пукането им се случва средно около 32-36 часа след пика (от 24 до 48). Твойте пикове са с доста дълга продължителност, мойте са по няколко часа и ако не съм внимателна направо мога да си ги изпусна. Но като цяло мисля, че сте улучили момента  Wink. Дано проработи  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed. И добре дошла в клуба на чакащите  Grinning.

# 126
  • СОФИЯ
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ Darlena на теб и на всички момичета.
пожелавам Ви предимно да сте здрави, защото това на нас най вече ни е необходимо. Много щастие,късмет и УСПЕХ в борбата с това да се осъществи най-желаната ни мечта. От все сърце си го пожелавам на мен и на Вас мили момичета. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet И да се чукнем за здраве  easter easter

# 127
  • Sofia
Воистина въскресе  bishop
Дано чудото на празника озари и семействата ни  Praynig
Виждам, че голямото чакане е започнало  Peace
Малко съм лаконична, защото много ми се спи. Тези празници как измораяват  Joy
Много се радвам на бъдещите мами, дано гаденето премине. И чакам други положителни резултати  Praynig

# 128
Христос Воскресе

Днес бях на лекар. Овулирала съм както ми бе показал теста за овулация (на 23.04. ).На ехографа се виждаше че Още има малко течност от ляво(където бе 1 фолекул) и от дясно (където бе др фоликул)което значело че фоликулите са се спукали не отдавна. сега остава да чакам. Предписаха ми Утрогестан 200 по 2 хапчета на ден сутрин 1 и вечер 1, вагинално за 15 дни. само не разбрах докато ги слагам тия хапчета кога да очаквам да ми дойде? Който е ползвал този медикамемнт след като минат 15 дни му идва МЦ или както обикновено или по късно...

# 129
крики, радвам се че сте хванали овулацията Hug дано да е на късмет! принципно наистина фукитата растат по-бързо като са по-големи.

аз вървя по твоите стъпки - днес е 13-и ден от МЦ и имам много фукита и в двата яйчника. в дясно има 1 /10.3мм/ и 2 /9.5мм/, а в ляво фукита до 8мм. то в ляво няма принципно отговор, но се надявам поне в дясно да се получи нещо  Praynigобаче са много малки за 13-и ден  Cry днес сложихме още 1 мерионал от 75 и в четвъртък съм пак на преглед. този цикъл ако въобще ще имам ову ще е чак на 21-22 ден сигурно Confused или ще стигна до хиперстимулация...определено се притеснявам, че нещо не е както трябва.

кафенцето къде е? Thinking
апр, и ти нещо се покри...

# 130
момичета,  Cry със стимулация мерионал на 18 ден нямаше никакви фоликули, така че пропускам този месец.  Rolling Eyes

на всички, на които им предстои, или чакат резултат успех   Hug

# 131
Здравейте и от мен.

Денят на истината за този цикъл наближава. В Неделя ще направя тест-тогава ще е 14 ден, би трябвало да покаже нали?

Мариа било е писано другият месец да е твоят, не унивай!

Крики браво на вас, кога се пада да правиш тест?

Hut има още време, дано в четвъртък да има добри новини Simple Smile

# 132
Овулацията е била в събота на 23.04. вечерта някъде. така че мисля тест да направя като минат 15дни от деня на овулацията, което се пада 08.05.11 Мисля че което зависи от нас сме направили( секс правихме на 20,23,24,25 и 26 април), сега ще чакаме.

Алекс стискам палци да е положителен резултата, ще чакаме с теб/

Мариа всяко зло за добро. дано следващия месец да е твоя. Но имам чувствота наистина че с мерионал ако растат изобщо фолекули то е ужасно бавно, другия вариант е да ги няма изобщо. И аз самата бях с Мерионл и на15 ден имах фолекули 12,5мм и овилирах на 18ден( задавам си въпроса дали са усяли да достигнат зрялост)

Хут дано да пораснат фолекулите, казват че колкото по голями стават толкова по бързо растат.Дано дано да е наред всичко.
на всички, на които им предстои или чакат резултат успех

# 133
Здравейте, банда!
hut , хич не съм се покрила аз, ами нямаше нищо интересно покрай мен, с което да ви занимая. Hug Пия си клостилбегитчето 2х1, днес и утре последно, после ще видим какво се е получило. Много ме притеснява обаче графиката ми, особено днес вече... Rolling Eyes Винаги е по учебник, а сега - тръгна нагоре от 6-тия ден. Покачвала ли се е на някой БТ от клостилбегита?
На Кафенцето - палци да си изчака чакането и да е последното този път!  Heart Eyes
Мариа , съжалявам, дано още следващия път налучкате правилната комбинация! Успех и на теб, когато му дойде времето.
kriki , браво и на фукитата, и на вас! Добре сте поработили, дано и резултатът не закъснее! Flowers Four Leaf Clover
a_leks , сигурно ще покаже, да и дано да покаже II!!!  Flowers Four Leaf Clover Стискам палци и на теб, и на всички останали.

# 134
Мария, ти в коя клиника беше? По колко единици Мерионал слагахте? Може би следващия цикъл ще те пуснат на стимулация всеки ден, а не през ден, както този път.

kriki, наистина сте били доста усърдни с креватните упражнения  Laughing, дано те ви донесат желаните две чертички  Flowers Four Leaf Clover

hut, дано пораснат диванетата, пък било то и за 21-22 ден  Praynig fingerscrossed

a_leks, стискам палци за неделя. Да, би трябвало да покаже вярно тогава  fingerscrossed

Да се отчета и аз след вчерашната инсеминация, но ще започна от съботата. Тогава бях на УЗ и хормони. От тях стана ясно, че в неделя трябва да сложа Прегнила и във вторник на обяд на инсе. От микробиологията ми излезе стрептококова инфекция  Rolling Eyes, поради което док ми изписа вагинални глобули на йодна основа. И аз нали съм си любознателна, прочетох върху листовката, че йодът убива сперматозоидите и глобулите да не се прилагат при бебеправене. Това, разбира се, се отнася за влагалището, което всъщност при инсеминацията не играе роля, защото всичко се стоварва направо в матката. Да, обаче, входът на шийката на матката се намира именно във влагалището и до сега си мисля как по катетъра е останал йод и е настанало масово спермоубийство  Rolling Eyes Rolling Eyes Дано не съм права  Praynig

Откъм мъжки фактор иначе го докарахме добре вчера - след обработката 18 млн. и 90% подвижност. Лигавицата още в събота беше 13.2 мм. Вчера докторът направи първо инсеминацията, след това ме видя на УЗ. Тук беше и най-голямото ми разочарование, тъй като от 4-5 фоликула, се бяха спукали само 2  Confused Понеже миналия път се бяха спукали и трите, някак си се бях вкопчила в тази бройка - 3 - но този път се получи инак  Tired Други два били тръгнали да лутеинизират, но пък щели да произвеждат прогестерон, което е добре.

2-3 часа след инсеминацията изкървих с алена кръв и газ обратно към болницата Rolling Eyes Оказа се, че по време на инсето док е използвал и някакъв друг инструмент, освен спекулума, с който е трябвало да ми изправи шийката на матката, за да може да вкара катетъра. Шийката е крива, "благодарение" на обърнатата матка. Хубаво, но досега при три инсеминации не се беше случвало това, а и док не ме беше предупредил и затова вчера при вида на кръвта направо откачих...

Изписа ми Утрогестан 3х2 вагинално - в 07, 15 и 23 ч., през 8 часа. Също така, за да не скучая, ми изписа и инжекции Фраксипарин от утре по 1 за 10 дни. Фолиевата киселина е ясна. Смятам да пия и Но шпа, за да предотвратя евентуални маточни контракции.

Последната екстра е, че вчера като дойдохме в Търново при свекърите, на мъж ми сестра му завели малкия племенник, който е болен, при свекърите, за да не се разболее големият и сега само някоя вирусна инфекцийка ми трябва  Rolling Eyes

Тест - на 10/11.05. По рано не смятам да правя.

Днес-утре ще направя и разбивката на инсеминацията и ще я постна тук за ориентир.

Стискам палци на всички fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт