Тренировки в домашни условия - Тема 14

• 51 441
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • GYM
От мен днес - йога за атлети на Кимбърли Фаулър. Благодаря на мацката, която постна линка към нея Hug Много ми допадна Heart Eyes

# 151
Аз може ли пак да помоля някой да качи Супер Каланетиката в докса, понеже не се справих с руския линк, който Adamant даде. Embarassed
Направих така, както ми беше обяснено, цяла нощ компа тегли, но не ми се отваря файла. Tired

и аз ще се пробвам да я кача, но малко бавно става

Линк за сваляне na суперкаланетиката  :  http://dox.bg/files/dw?a=5325b47253

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 12:18 от nadindf

# 152
Привет и от мене!
Днес правих Турбофайъра на Шалийн - 30 минути, екстрийма на Джаки - 30 минути и корем на Шалийн - 18 минути!
На бача съм , до после!
Мерси за каланетиката, ма ще се запаля по нея!  Heart Eyes

# 153
aDaMaNt^, благодаря ти за желанието за пореден път да ми помогнеш! Hug
nadindf, мерси много, че качи в докса супер каланетиката, сега я дърпам. Hug

# 154
  • Sofia
nadindf , мерси за суперкаланетиката  Hug, и аз я дърпам в момента. Трябва ли да съм напреднала, за да я правя? Аз до тук съм гола и боса- имам направени само 2 часа  от 10/10.
Не знам дали видяхте, че на предната страница съм ви качила кратките каланетики.
До скоро Heart Eyes

# 155
Трябва ли да съм напреднала, за да я правя? Аз до тук съм гола и боса- имам направени само 2 часа  от 10/10.
Аз и 1 час нямам, така че да каже някой по- навътре. За сега само събирам тренировки и чакам да ми дойде музата за балет, защото по принцип съм по по-енергичните спортове и още не мога да се пречупя да правя нещо, което не ми допада емоционално. Така стана и с пилатеса  Thinking

# 156
  • Sofia
по принцип съм по по-енергичните спортове и още не мога да се пречупя да правя нещо, което не ми допада емоционално. Така стана и с пилатеса  Thinking

Напълно те разбирам, и аз съм така, но накрая се прежалих в името на прехвалените резултати от каланетиката и не е чак толкова зле, колкото очаквах. Има моменти, в които ми е малко мъчително, но пък натоварва и по някакъв начин е много  релаксираща и тонизираща тренировка, в момента се чувствам много по-свежа, отколкото след като се върнах след тежък работен ден.
Днес се отчитам с 3 час каланетика. Много се надявам да ми се поиздължат малко мускулите, от силовите се напомпах и затова в момента правя пилатес и каланетика.

# 157
Аз стигнах до решение да правя  3 пъти кардио в седмицата, два пъти каланетика (и един ден си оставям за Витоша). Всеки ден кардио май ми идва множко  newsm78

Днес Екстрийм на Джаки Абс 1, на Шалийн корем, някакъв, и пак на Шалийн интервалното кардио Burn Interval.

# 158
И аз съм решила да ги мешам кардио с калнетика/пилатес, пък да видим. Друг вариант който открих е, че shape your body може да се прави и много по-бавно и то заприличва на каланетика- упражненията не са вече кардио, а са от типа на естественото съпротивление като каланетиката  Peace

# 159
  • в моя свят
Преди час фет бърнинг йога  Heart Eyes

# 160
  • Ст Загора
 азази седмица си играя ripped in 30 3та седмица днес беше 4ти ден ище един ден имам и свършвам с 3тата част .
Текстовия докомент за каланетиката и аз го изтеглих не съм го чела но сигурно е полезен

# 161
  • в моя свят
Днес 15 час каланетика и 15мин.обръч

# 162
снощи 155 час каланетика.

# 163
Привет!Отчитам се с бягане сутринта и после One and one на Джаки,цялото.За пръв път го направих,много ми хареса,нали може да се прави цялото наведнъж?? Rolling Eyes
Аз да се оплача от мъжа ми-правил нещо с компа и ми затрил една част от тренировките #Cussing outНе стига ,че съм се опетлала кое от къде е и кое ми харесваше,сега пак наново ooooh!
И пак въпрос-фет бърнинг йогат я теглих от докса и от руския торент,и двете програми не ми тръгнаха на компа.Защо така се получава при мен,от моя комп ли е проблема Rolling EyesВиждам че вие си я теглите и играете? newsm78
Другото което реших с една приятелка да ходим в някоя зала 2 пъти седмично-или пилатес,или фет бърнинг йога ,нещо такова-взе да ме хваща съклета вкъщи,пък и времето се оправя вече.Междувремено ще си тренирам и вкъщи де,пък и ще ходя да бягам сутрин до нас.Айде вече да се стопляяяяяя!!!!!!!!!!!
Отдавна се каня да поздравя искренно Вив и Джери,за техното постояннство с тренировките.Помня ги от миналата година от темата.Докато другите момичета поизчезнах,включително и аз Embarassed,те не са прекъсвали да тренират!  bouquet  bouquet  bouquetИнтересно ми е -имате ли някаква професионална насоченост или тренирате чисто лю
бителски и за здраве?

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 14:00 от Звезди в очите

# 164
  • Бургас
Здравейте  Simple Smile  Позагубих се, но не съм спирала да тренирам.
Днес отчитам 15 час каланетика (gardje настигаме те  Wink )+ кардиото на Нел. Разлика от Калан виждам в горната част на бедрата.

gardje ти включваш ли и супер каланетика или правиш само 10 in 10.

Звезди в очите, One on one може да се прави цялото.   
Тренирам за здраве и тонус и се чувствам много добре  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт